atspēkoju iepreikšējo audi-te audi krāmē manā gaumē, kamēr džuse ar mierīgu sejas izteiksmi izbauda braucienu, jeb RACT-race after christmas tree
hi-res:
tas vienkārši līkumā ejot sasvērās.
un zem kartera ir panna normālā takā ir atļāuja krāmēt
pa izpūtēju gan var padomāt.
bet ja ir race after crhistmas tree , tad izpūtējs nav šķērslis.
Kretiins wrote:tas vienkārši līkumā ejot sasvērās.
un zem kartera ir panna normālā takā ir atļāuja krāmēt
pa izpūtēju gan var padomāt.
bet ja ir race after crhistmas tree , tad izpūtējs nav šķērslis.
bet nu tad vaidzēja vairāk Ctrl+t un sagriezt pa kreisi
briedis nodarbojas ar 3D grafikām! super!
baigi patīk man tās štelles. kādreiz pat esmu pats 3d dejojošu lāci uztaisījis diemžēl bildes vairs īsti nav saglabājušās
Deivs wrote:briedis nodarbojas ar 3D grafikām! super!
baigi patīk man tās štelles. kādreiz pat esmu pats 3d dejojošu lāci uztaisījis diemžēl bildes vairs īsti nav saglabājušās
ir aizraushanas ne ta darbs ne ta hobijs Esits arii ir domaats animaacijai, tadelj uz detalaam ipashi neiedzilinos, galvenais lai var atpaziit.
Deivs wrote:briedis nodarbojas ar 3D grafikām! super!
ir aizraushanas ne ta darbs ne ta hobijs Esits arii ir domaats animaacijai, tadelj uz detalaam ipashi neiedzilinos, galvenais lai var atpaziit.
burnoutu taisīsi ? veiksmi projektā
man arī sagribējās atkal uzinstelēt 3ds max. kojās tāpat daudz laika kad kautko paspēlēties.
Daži veci un jauni darbi no manis !!! nekas dižš jau nav , bet nu ...
Drift S2
Drifta Sport quattro
veedub pasats
perverss pirmais golfs !
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn