Kādu auto izvēlēties!?
Moderator: Bastard
- Pauliic
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
-
Re: Kādu auto izvēlēties!?
Ģimenē ir Outback H6, veicam tik nepieciešamās apkopes, 3 gadu laikā nekas īpašs nav noticis, izturīgs, ērts un komfortabls auto 

jā, 1. paaudzes Mazda 6Agniz wrote:tie kam vajag šo auto, negrib ''kūtiņu'', tā ka outback atkrīt.
al13n, tu drošvien domāji iepriekšējās paaudzes 6. mazdu?
uz to brīdi jaunajām vēl tikai presēja detaļas

-
no taa saraxta legaacija. es nezinu, kaadam jaabuut piedaavaajumam, lai njemtu kautko citu no taa saraxta... 

- Agniz
nu ja ir vēl kādi citi sedani pa 7-11k ls ko ieteikt, ne vecāki kā 5-6 gadus, izņemot tos kas sarakstā un izņemot tās auto markas kas ir minētas manā 1. postā, tad lūdzu, uz priekšu.. 

jāsēdina veeeel©™
атсалдетс бембистс
атсалдетс бембистс
ja nav iebildumu pret 1 izmeeru mazaaku klasi var jau pameegjinaat nokjert kaadu akciju uz jauniem auto
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Alien
saab 93 un 95 ir pilnīgs opelis vai pilnīgs pipec no remontviedokļa
par Xtype džagu jau kaukur raxtiju ka pilnīgs fords par 3x lielāku ciparu (birst viss pēc kārtas bez kaukādas loģiskas secības)
par Xtype džagu jau kaukur raxtiju ka pilnīgs fords par 3x lielāku ciparu (birst viss pēc kārtas bez kaukādas loģiskas secības)
AR_159 

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
No saraksta vienozīmīgi ņemtu Volvo S60 D5
Komforts+degvielas patēriņš
Ir pavisam nedaudz tāds stūrēts un ļooooti patika.

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Alien
un vēljoprojām atbalstu šitā auto kombināciju ar automātkārbuJuzix wrote:No saraksta vienozīmīgi ņemtu Volvo S60 D5
kas nav remontējuši sajūgu un spararatu neko arī nepateiks sakarīgu
AR_159 

sarakstā ir tikai viens skaists un visādi citādi forš auto. Alfa 159(ceļi, pilsētas lielceļi,...), ja grib izurību un grantenes tas paliek tikai subaru, pārējais ir morāli un diziski novecojis vai arī plastmasa(lancer)Agniz wrote:Iesakiet sedanu, ne vecāku par 2004-2005 gadu. Cena robežās 7000 līdz +/-11000 ls. Vienīgā lielā problēma, pagaidām, ir, ka tas nedrīkst būt: bmw, mb, audi, vw, opelis, franču brīnums, korejietis un amerikānis.Pašlaik tiek apskatīti:
1. subaru legacy IV
2. volvo S60
3. mitsu lancer X (ne-evo protams)
4. x-type džaaags
5. alfa romeo 159
6. saab 9-3 un 9-5
ko labu un sliktu variet pateikt par šiem auto?
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Toyota avensis, 2007 un uz augšu. Cenas labas.
Tikko mūsu ģimenē ienāca tāds ar 2.2 dīzeli un 150 hp. Pirka ar "mazo" dīzeli, jo šis ir ne tik problemātisks, kā 170 hp.
Tikko mūsu ģimenē ienāca tāds ar 2.2 dīzeli un 150 hp. Pirka ar "mazo" dīzeli, jo šis ir ne tik problemātisks, kā 170 hp.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
al13n wrote:Mazda 6![]()
Ģimenē tika iepirkts 2007. gadā sākumā
visu laiku brauc pa Jelgavas ceļiem - nekādu problēmu nav.
2.0 benzīns.
/bet pēc taviem variantiem izskatās,ka tu skaties uz glaunākiem auto
Liels +1!
Ģimenē mazda jau no 2004. gada ir noripojusi 180.000km un ripo joprojām pilnīgi bez jebkādiem ārpuskārtas/ārpusapkopju remontiem.

Legacy, Volvo utt protams ir klasi augstāki, bet ja nav ambīciju uz šo, augstāko, auto klasi un kkādiem mistiskiem emocionāliem faktoriem, mazda6 kā pārvietošanās līdzeklis ir perfekts.

Sodit slidgultnus uz spiediena
- Focus
- bez Jumta
man ir viena forša bilde ar mazda 6 (pirms facelift) sliekšņiem un arkaam... to kas bija redzams nonjemot bamperi un pasparni gan nenobildeeju... bet nu es dodu 3 ziemas un pakaljejie sedeklji atdursies pret pakaljejo tiltu 

Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Stresam nav pamata, dīleri dod 12 gadu garantiju virsbūvei pret rūsēšanu un pilnīgi bez jebkādām pretenzijām ņem pretī un visu kvalitatīvi novērš un sakrāso, tā ka nekas vairāk nelien ārā.
Pat vietas, kur krāsa ir tikai viegli uzburbusi bez ierunām maina un krāso.
Daudzi bļaus, ka tas nav normāli, bet reāli es domāju tas imho ir pie pakaļas, jo tas ir vienīgais trukums visā visumā ļoti labam auto. Vismaz hadene & motori ir gerai
Labāk reizi 3 gados aizdzīt auto uz dīleru servisu, kur visu izdara bez maksas, kā reizi gadā mainīt hadeni, cīnīties ar gļukainu elektroniku utt. 

Daudzi bļaus, ka tas nav normāli, bet reāli es domāju tas imho ir pie pakaļas, jo tas ir vienīgais trukums visā visumā ļoti labam auto. Vismaz hadene & motori ir gerai

nu tad hvz, kurkāds rūpnīcas defekts or smthn. Nestādos priekšā kādos apstākļos jāekspluatē mazda lai tāa sapūtu! Ziemā laikam tiek mazgāta nevis ar švammi, bet ar drāšu birsti..Focus wrote:manis bildetais jau bija krasots ieprieksh pie diilera... man golfam nav tik daudz ruusas.
Vienīgi iespējams, ka tā ir ar 2.3 motoru, jo tās, cik dzirdēts, arī pret rūsu sūdīgāk apstrādātas. Bet ja vienreiz jau krāsota, tad toch tā ir kkāda anomālija.