Kritiku par to ka vajag zemāk uzņemšu tikai no cilvēkiem kam ir vēl zemākas mašīnas (c) waldmenz.mpb wrote:jāsēdina
Ch.: 328i e36
Re: Ch.: 328i e36
Sodit slidgultnus uz spiediena
- Focus
- bez Jumta
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
dziivee vispar taas spraugas izskataas nesmukiRihy wrote:Es nezinu kāpēc, bet kaut kā kopumā neizskatās tik labi kā gaidīju.. Pārāk tukšas tās arkas laikam.
tam pasham Image bija perfekti e34 m5 diski ar tadu pashu riepu setupu..pie neietiekama sedinajuma izskataas ka diski ir r15 ar 165/50 r15
ar shaadaam riepaam jasedina veeel vai jaliek nestandarta izmera riepas kas ir augstakas bet nav plataakas
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
bet izskatās pasūdīgi...Ch. wrote:Kritiku par to ka vajag zemāk uzņemšu tikai no cilvēkiem kam ir vēl zemākas mašīnas (c) waldmenz.mpb wrote:jāsēdinaNevar. Tagad ir minimālais augstums, lai es vēl tiktu garažā. Un tur gan nav tik viegli kko pārbūvēt.
kamēr nebūs airbagi, tikmēr zemāks nebūs.
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

nu gan jau. dzīvē man tur viss liekas ļoti labi.
Vienīgais risinājums, būtu R18. Tie ar plānu gumiju labāk aizpildītu arku + varētu arī sēdināt gandrīz līdz diska kantei saglabājot normālu auto klīrensu. Bet nu tas nafig nv vajadzīgs. Varbūt kad apniks st5 ieķeršu kko no r18. bet ne pagaidām.
Vienīgais risinājums, būtu R18. Tie ar plānu gumiju labāk aizpildītu arku + varētu arī sēdināt gandrīz līdz diska kantei saglabājot normālu auto klīrensu. Bet nu tas nafig nv vajadzīgs. Varbūt kad apniks st5 ieķeršu kko no r18. bet ne pagaidām.
- jaaniss
- Audi 80
- Has thanked: 0
nav ko kreņķēties, tāpat ātri vien nospolēsi tās mizas un tad jau varēs pamēģināt citas riepas 
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
velviens kam cīsiņa mizas uz diskiem,man tieši tāds pats skats uz auto, tik priekšā 195/40
vienīgais risinājums lai aizpilditu brīvo vietu tad jaliek tādas pašas riepeles kā uz pakaļas ratiem, un arkas ar necietīs.
diski gan mega labi iztās 
Šodien vairākas reizes redzēts garām braucot un izskatās labi diski un krāsa. Par mizu biezumu arī nevaru teikt neko baigi sliktu, vismaz garām braucot liekas ok.
Paraksts aizbrauca.. 
Šodien par godu nomazgātam auto, nolēmu kko uzbildēt. Izdomāju pievērsties detaļām, tāpec uzbildēju diskus...

..bagažnieka astīti..

..interjeru..

un priekšejo bamperi..

..bagažnieka astīti..

..interjeru..

un priekšejo bamperi..

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times