mpb wrote:Ch. wrote:ParaTr00per wrote:mnja... laiki pienaakushi - eljljas liimeni reizi nedeeljaa paskatiities ir kautkas nepienjemams

Man, Tev un citiem, kam nav pokuj ar ko brauc tā ir normāla lieta. Bet Mazda6 imho izvēlās tādi cilvēki, kam ir +/- pajāt par tehnisko pusi, kamēr nekas negrab, nečīkst, nedeg, nekrīt nost utt. Vot parādi man piecus pajaunu Līzinga auto vulgaris (mazda, toyota, hyundai utt) lietotājus, kas čeko eļļu biežāk kā reizi mēnesī.

es vispār nepārbaudu eļļas līmeni

zinu, ka pie zema līmeņa man iedegas lampiņa. pie tam iedegas, kad vēl nav sasniegta atzīme "min".
un ja lampinja izdeg? tad peec shaalju grabonjas nosaki liimeni?

liela dalja probleemu rodas tieshi attieksmes deelj. eljljas liimeni peec lampinjas (ja taada ir), gaisa spiedienu riepaas reizi sezonaa, pie riepu mainjas, lukturus paarbauda, ja izmet no TA... jo "auto ir jauns, tur visam jaaiet taapat", "man nav laika", utt...
iisteniibaa katram vajadzeetu saakt ar vecu fordu, kam visas skruuves naak valjaa, tek eljlja un uudens pa visiem stuuriem, un arii riepas laizh gaisu.

mosh tad iemaaciitos par savu auto un pac galvenais - par savu droshiibu ruupeeties...