Kas varētu būt tāds puslīdz ok? Zinu zinu, ka nav nekā daudz šajā cēnu kategorijā, tāpēc prasu, moš kādam kkas labs būs padomā!

Moderator: Bastard
Diemžēl nav man nepieciešams, es zinu, ko paņemtu, jo man nav nepieciešamas apaļas, sexuālas formas salonā.Ch. wrote:vai tad tu neesi šī topika guru?Melnais wrote:Vajag ekonomisku auto. Prasības:
FWD (var arī citu piedziņu)
benzīns (gāze);
lai bagāžniekā var ielikt bērnu ratus;
1000Ls;
izturīgs;
Kas varētu būt tāds puslīdz ok? Zinu zinu, ka nav nekā daudz šajā cēnu kategorijā, tāpēc prasu, moš kādam kkas labs būs padomā!
tāda gadījumā ford mondeo imho ir ļoti piemērots.Melnais wrote:Diemžēl nav man nepieciešams, es zinu, ko paņemtu, jo man nav nepieciešamas apaļas, sexuālas formas salonā.Ch. wrote:vai tad tu neesi šī topika guru?Melnais wrote:Vajag ekonomisku auto. Prasības:
benzīns (gāze);
1000Ls;
izturīgs;
2.6 ar gāzi nevar pirkt, tikai 2.8..Juzix wrote:Unversāls, lets uzturēšanā, gāze/benzīns:
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... ebxgh.html
Un kāpēc?dzejnieks wrote:2.6 ar gāzi nevar pirkt, tikai 2.8..Juzix wrote:Unversāls, lets uzturēšanā, gāze/benzīns:
2.8 ir labāks ar to, ka tam ir metāla kolektors (2.6 ir plastamasas), kurš pie detonācijas mēdz uzsprāgt.Melnais wrote:Un kāpēc?dzejnieks wrote:2.6 ar gāzi nevar pirkt, tikai 2.8..Juzix wrote:Unversāls, lets uzturēšanā, gāze/benzīns:
Tad jau katru dienu tāda laimesspēle vien ir, uzsprāgs kaut kas vai neuzsprāgs.petka17 wrote:nu un ka sprāgst?
2.8 spārgst gaisa filtri. uzsprāgst, nomaini un brauc tālāk
mondeo ir numur 1 auto saraxtā kurus nedrīgst pirktCh. wrote:tāda gadījumā ford mondeo imho ir ļoti piemērots.Melnais wrote:Diemžēl nav man nepieciešams, es zinu, ko paņemtu, jo man nav nepieciešamas apaļas, sexuālas formas salonā.Ch. wrote:vai tad tu neesi šī topika guru?Melnais wrote:Vajag ekonomisku auto. Prasības:
benzīns (gāze);
1000Ls;
izturīgs;
Kas varētu būt tāds puslīdz ok? Zinu zinu, ka nav nekā daudz šajā cēnu kategorijā, tāpēc prasu, moš kādam kkas labs būs padomā!![]()
pa tādu naudu var pat tīri svaiga gada atrast.
hmm... un ar ko shis viedoklis buutu pamatots? no man zinaamajiem 5-6 mondeo iipashniekiem neviens nav briesmiigi kliedzis, ka viss ir tik slikti. ieskaitot arii manu sievas kundzi, kas brauca ar mondeo amerikaanju versiju - contour.Alien wrote:mondeo ir numur 1 auto saraxtā kurus nedrīgst pirkt
vēl lielāka figņa autobūves vēsturē nav redzēta kā mk1 mondeo
Nu hz. Mans iespaids par mondeo (savā laikā bija tāds īpašumā), tāds pats kā par 80-to un 90-to gadu fordiem - itkā viss kārtībā, bet vienmēr kaut kādi gļuki. Turklāt gļukiem ir nelāga tendence - kad aizbrauc uz servisu, pa ceļam viss izārstējās un servisā neko atrast nevar. Bet tikko aiz auto aizveras servisa vārti, tā gļuki ir atpakaļ vienā setā.ParaTr00per wrote:hmm... un ar ko shis viedoklis buutu pamatots? no man zinaamajiem 5-6 mondeo iipashniekiem neviens nav briesmiigi kliedzis, ka viss ir tik slikti. ieskaitot arii manu sievas kundzi, kas brauca ar mondeo amerikaanju versiju - contour.Alien wrote:mondeo ir numur 1 auto saraxtā kurus nedrīgst pirkt
parasts darba zirgs - vienkaarshs un uzticams, sierras mantinieks.
nu kaut vai sajūgu pamēģini nomainītCh. wrote:jo...?Alien wrote:mondeo ir numur 1 auto saraxtā kurus nedrīgst pirkt