Es laikam ss.lv uzdūros auto kas tev varētu patikt
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cmpel.html
man ar tas setups patika, bet ķērās bish arkās gan priekšā (kad sagribējās kkur izbraukt slīpi), gan aizmugurē (kad kāds apsēdās aizmugurē un mašīna uzšūpojās)..psih-arno wrote:Manuprāt vislabākais riepu un augstuma regulējums bija, kad šī bilde tapa

ko tu vispār saproti?howitzer wrote:Meh, garlaicīgi...
Labāk taisi E30.
Diski ir tikai uz apskati uzstumti.karlis wrote:tu diski izskatās brrriesmīgibet nu ok, esi pakļauts funkcionalitātei un kādu brīdi tas ir piedodams. patēriņš arī foršs, man tāds bija ar 1.6 fordu
Archuks wrote:Ch, kāpēc ar E36 328 nevar braukāt ikdienā? Par zemu? Pacel par milimetriem uz augšu. Neekonomisks? Tas auto šosejas režīmā ēd 7-8 litrus, neticu, ka vecam E30 ar 1.8 ir diži mazāk...karoč vienkārši nesaprotu, kāds prieks ir braukt ar miskasti, ja pieejams normāls ikdienā lietojams auto
Ch. wrote:varēt jau to visu var bet nah tas ir vajadzīgs? Būs sadirsts vizuālais skats, bet tāpat viņš būs ciets, tāpat viņu nevar normāli uz ielas atstāt.. Ziemā ar viņu netaisos braukt utt
Un vispār, biju izdomājis netaisīt burnoutā topiku, lai izvairītos no šādām bezjēdzīgām diskusijām par neko..Izskatās, ka arī te tomēr nevajadzēja neko likt.
ja agrāk visi mala uz riņķi bmw vs honda, melnais vs pārējie utt, tad tagad jau kādu 4-5 reizi toch aiziet sarunas par maniem auto un to kāpēc man vajag darīt citādak kā daru.
EhhhCh. wrote: Pa lielam ar auto nekas īsti nenotiek - braucu un priecājos.Sanāca tā, ka priekš "ikdienas" nopirku e30, bet beigās šis izrādījās 100x ērtāks un foršāks ikdienai, līdz ar to šovasar ar auto nobraukts daudz lielāks gabals, kā pa iepriekšējiem gadiem kopā.
Degvielas patēriņš reāli iepriecina - tādā režīmā kā sanāk izmantot (kkāds jauktais, pārsvarā gan šoseja), nesēņojot un braucot normāli 8,8l/100km.![]()

Es vienkārši gribēju atzīmēt to šeit vienkopus, lai nepazūdCh. wrote:Labi labi, drīz tāpat e36 sezona beigsies.