2.0 gana ekonomisks un gana dinamisks. Auto tehniski visai izturīgs un uzticams. Rūsa šos mīlMartinss wrote:Ko varat pateikt par 9000 saabu? 2.0/2.3 turbo. Kas jāskatās pērkot, ir kādas izplatītas kaites? Kā ar rūsu?

Moderator: Bastard
2.0 gana ekonomisks un gana dinamisks. Auto tehniski visai izturīgs un uzticams. Rūsa šos mīlMartinss wrote:Ko varat pateikt par 9000 saabu? 2.0/2.3 turbo. Kas jāskatās pērkot, ir kādas izplatītas kaites? Kā ar rūsu?
Ņea, bez ventilātora.Martinss wrote:2.0 turbo tu domāji? Cik tas patēriņš mierīgi/smagi braucot? Pacmit litri?
Ķēdes maiņa jebkuram motoram nav lēts prieks!Melnais wrote:Ķēde ir dārgs prieks šiem.
nereti paši motori nemaz neizvelk līdz ķēdes maiņaiImI wrote:kjedes tik vienkarshi neiet boja.Juzix wrote:Ķēdes maiņa jebkuram motoram nav lēts prieks!Melnais wrote:Ķēde ir dārgs prieks šiem.
ar diviem fordiem par maz?Martinss wrote:Kā ikdienas pārvietotāju, citu vnk neko neredzu, kas patiktu/piesaistītu, tas kas patīk, tas maksā daudz.
Nu fordi noteikti ietu prom.jaaniss wrote:ar diviem fordiem par maz?Martinss wrote:Kā ikdienas pārvietotāju, citu vnk neko neredzu, kas patiktu/piesaistītu, tas kas patīk, tas maksā daudz.![]()
no lielajām mašīnām es labāk omegu paņemtu- vismaz man viņa labāk patīk, ērtāk/mīkstāk braukt + vēl ziemas drift
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... ghhii.htmlMartinss wrote:Nu fordi noteikti ietu prom.jaaniss wrote:ar diviem fordiem par maz?Martinss wrote:Kā ikdienas pārvietotāju, citu vnk neko neredzu, kas patiktu/piesaistītu, tas kas patīk, tas maksā daudz.![]()
no lielajām mašīnām es labāk omegu paņemtu- vismaz man viņa labāk patīk, ērtāk/mīkstāk braukt + vēl ziemas driftOmegas man tā, ne īpaši patīk, ja nu tikai ar 2.2dti, bet tās nāk ap 2k ls un pārsvarā universāļi.
Ņem B Omegu ar X25TD :draivers:Martinss wrote:Nu fordi noteikti ietu prom.jaaniss wrote:ar diviem fordiem par maz?Martinss wrote:Kā ikdienas pārvietotāju, citu vnk neko neredzu, kas patiktu/piesaistītu, tas kas patīk, tas maksā daudz.![]()
no lielajām mašīnām es labāk omegu paņemtu- vismaz man viņa labāk patīk, ērtāk/mīkstāk braukt + vēl ziemas driftOmegas man tā, ne īpaši patīk, ja nu tikai ar 2.2dti, bet tās nāk ap 2k ls un pārsvarā universāļi.
nu mīksts nav jebkurā gadījumā, viscietākais ar kādu nācies braukt no tāda izmēra auto.GirtzB wrote:SAAB nav ciets, pie tam arī nekratās... Viss ok, ar 2.3 turbo, ātrs ikdienas pārvietotājs
2.5td vispār netiek izskatīts kā variants :zvans_driveram:jaaniss wrote:nu kādu 2.5 2.6 3.0![]()
http://www.ss.lv/lv/transport/cars/opel ... ter/photo/
3.o pa 1300![]()
ss ā ir bijis ar gazes iesmidzināšanu bija pa 800 kādu laiku atpakaļ.
jāpačeko, gan jau uzradīsies kāds labs eksemplārs.
Ir, ir tāds, bet diži veiksmīgs tas motors neesot. Vismaz Mārcis ko tādu vervelējaMartinss wrote:2.5td vispār netiek izskatīts kā variants :zvans_driveram:jaaniss wrote:nu kādu 2.5 2.6 3.0![]()
http://www.ss.lv/lv/transport/cars/opel ... ter/photo/
3.o pa 1300![]()
ss ā ir bijis ar gazes iesmidzināšanu bija pa 800 kādu laiku atpakaļ.
jāpačeko, gan jau uzradīsies kāds labs eksemplārs.
Pieņemamāks izskatās tas freimo ieliktais, tikai pirmo reizi redzu tādu 2.5 iekš 190tā. Tas ir tāds pats kā iekš w124 nāk?