Bet viņam ir burvju telefons, pa kuru parunāja CP inspektors$cash_money$ wrote:
bet ja viņš ir palī pie mašīnas stūres un aizdedzes atslēga aizdedzē, tad skaitās, ka viņš vada automašīnu dzērumā.

Moderator: omulis
nee, es driixtu pie stuures dzert, piestarteeju, lai kondishka puush.$cash_money$ wrote: bet ja viņš ir palī pie mašīnas stūres un aizdedzes atslēga aizdedzē, tad skaitās, ka viņš vada automašīnu dzērumā.
Loyal,Loyal wrote:nee, es driixtu pie stuures dzert, piestarteeju, lai kondishka puush.$cash_money$ wrote: bet ja viņš ir palī pie mašīnas stūres un aizdedzes atslēga aizdedzē, tad skaitās, ka viņš vada automašīnu dzērumā.
vajag piekjert braukshanas briidii, a citaadi nekaa. Ja taas tantes liecinaat, tad jau pavisam cita lieta.
Te tev nav Zviedrija, kur pālī pat nedrīksti iesēsties vadītāja beņķī. Pie mums diži po- sēdi,dzer, kruķī pečku un maģi vai dajebko, kamēr Tu nebrauc neko neviens Tev nevar padarīt!$cash_money$ wrote:man pazīstams džeks ir speciālists šajos jautājumos (2. reizi tikko dabūja pa dzērumu :pilnīgs_čau: ) un no turienes uzzināju, ka ja aizdedzē atslēga tad Tu jau vadi mašīnu
Tikai gadījumā, ja tev ir "tiešais pieslēgums mentu Papam", ja esi parasts mirstīgai - izdrāzīs pat ja tikai bagažnieku būsi atvēris - tāda mums ir tā nekorumpētā policija un valsts ar cūkmenu priekšgalāJuzix wrote:Te tev nav Zviedrija, kur pālī pat nedrīksti iesēsties vadītāja beņķī. Pie mums diži po- sēdi,dzer, kruķī pečku un maģi vai dajebko, kamēr Tu nebrauc neko neviens Tev nevar padarīt!$cash_money$ wrote:man pazīstams džeks ir speciālists šajos jautājumos (2. reizi tikko dabūja pa dzērumu :pilnīgs_čau: ) un no turienes uzzināju, ka ja aizdedzē atslēga tad Tu jau vadi mašīnu
varētu būt ka šitam bija V10 motorsLambertino wrote:afiget
[img]http://autoplay.ru/uploads/posts/thumbs ... _3.jpg[img]
http://autoplay.ru/2007/09/03/izza_nepo ... o_tla.html
reku ir vienc!!!stienis wrote:Nu V8 nevis V10 līdzīgs, bet ne tāds pats kā rs4
bēdīgi, ka apsegts.Loyal wrote:Ap ~18:00 shodien uz Daugavpils shosejas pie Daarzinjiem vienam mocistam aukstas kaajas
Shis guleeja apsegts uz pirmaas joslas. Mocis bija nedaudz taalaak uz nomales, neizskatiijaas, ka buutu ljoti cietis. 30m taalaak viens autinsh ar dzilji iemiiciitu pakalju uz nomales, peec sitiena izskatiijaas, ka mocists tajaa ielicis. Laikam peec shaada trieciena nav arii briinums par rezultaatu. Diezgan beediigi izskatiijaas.
Bildes, protams, nav!