Uzmanību! Idioti uz ceļa!
Moderator: omulis
Taisnība. Kad aizbraucu uz Rīgu, pats gan nekur necenšos līst un taml, bet, ja es redzu, ka kāds korekti rāda pagriezienu, palaižu, avareikas parāda, garastāvoklis labs
Kad brauc no Pārdaugavas uz Centru pa vanšu tiltu, tilta sākumā tur var no labās puses uzbraukt. Stāv vienreiz tur X5, neviens viņu nelaiž, uz tilta korķis. Es protams apstājos un palaižu iekšā kustībā. Savējiem savējie jāatbalsta un to var just.
Jo vairāk citi ienīst BMW un lamā, jo vairāk bembisti solidarizējas un izrāda īpašu uzmanību savējiem :verycool: Protams īpašu uzmanību pievēršu BMW, jo cik zināms Rīgā visvairāk tiek lamāti BMW un necienīti no daudzu autobraucēju puses, so kurš tad BMW cienīs, ja ne cits bembists. Ja ir iespēja palaist, vienmēr palaidīšu un zinu, ka ja tas nav šrottello ar rajoņikiem iekšā, tad avareikas obligāti pamirkšķinās. Man patīk 

pilnigi piekritu un mana riciba ir tieshi tada pasha... ja kulturali parada pagr un gaida kad ielaidis, no problem, palaizhu bet ja spiezhas ieksha un pec tam tik pagrieziens, aizmirsti.. nelaizhu un neshkjiroju cik biezs vai liels braucamais... ari lielos autobusus esmu gruudis atpakalj un pat izkapis ara uzjautat kaa vinjam ar veselibas polisi... tie uzreiz vienaa setaa apraujas kad pieklauve shamiem pie durviim lai ielaizh ieksha parunaties.diabl0_ wrote:es parasti kad braucu sastreegumos, tad meegjinu buut korekts - ja jaamaina joslas, tad paraadu pagriezienu..kad palaizh, uzmetu ar avareikaamlai pateiktos
![]()
ja man kaads vienkaarshi pieklaajiigi, paraadot pagriezienu, grib ieliist priekshaa, palaizhu, bet ja nagla stuukjeejas virsuu, nelaizhu..besii tie, kas domaa, ka vinjsh nu ir kings uz ielaam un visi vinjus laidiis. lai tik staav un gaida.
p.s. kopsh tagad braucu ar bmw e39, patiik man bmw vienotiiba - braucot no kaadas ielinjas aaraa uz galvenaas ielas, kur ir sastreegums, visi protams lien viens pie otra, nelaizh iekshaa, kad rindaa brauc kaads bmw, vinjsh uzmet ar ugunjiem jau laiciigi, lai lienu iekshaa.. protams, seko avareikas no manas puses

vakar braucot uz riigu kkaads idiots ar otro golfu izceelas...karoch situaacija shaada braucam pienaaks spungjciems saabremzeeju lidz 65 apmeeram glfs aiziet uz kadi 90kmh garam. nu neko ciems beidzas es paatrinos. pa priekshu brauc divi smagie. protams veelos apdziit. saaku manevru-zinu peec noteikumiem divus transportliidzekljus dziit nevar. bet golfs bija vidu kad saaku jau dziit otrushis hops izgriezh man priekshaa... man sanaak strauji bremzeet pat abs nostraadaa. Liene ja nebuutu man blakus noteikti vinjsh buutu aptureet un tad aprunaatos ar vinju.. peectam protams apdzinu vinju un samazinaaju atrumu-shis mani gribeeja atkal apdziit bet nu jau tikai pa labo pusi... kad dzeks izdomaaja ka tomeer manai mashiinai jauda ir lielaaka nepaspees tad to nedarija.. seko otrs meegjinaajums pa kriesos pusi.. man jau dusmas bija promtams shis kaa saka dziit strauji paatrinaajos.. seko shaads moments izbaaza dzheks roku pa logu un raada videejo pirkstu... gribeejas jau apstaadinaat sho bet leeee neljaava
karoch ja kaads taisa suudus uz celja tas ir golfsunpietam otrais:D

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- jaaniss
- Audi 80
aizstāvi rajonu, ja?Lambertino wrote:spunciemaa riiseru navstienis wrote:droši vien vietējais rīseris

nu ok caurbraucējs, bet rīseris

www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
katrs spriež pēc sevis... U_V6er tu jau nu točna esi lecīgs auns...U_V6er wrote:Aigarz`, "da es visiem paraadiitu, tikai [sieva-draudzene-smirdiigaas zekjes] neljaava", ja?
viens pa diviem - vai nu vinja dura, vai tu zem tupeles?
aaa... veel treshais variants - vinjai bija skaidri zinaams, ka tu atrautos taa, ka maajaas tikai ar 03 nokluutu
Tu jau ne labāks par viņu! Da ne jau cilvēks "Tieši tev" gribēja aizgriezt priekšā, katram var gadīties aizdomāties!Aigarz` wrote:vakar braucot uz riigu kkaads idiots ar otro golfu izceelas...karoch situaacija shaada braucam pienaaks spungjciems saabremzeeju lidz 65 apmeeram glfs aiziet uz kadi 90kmh garam. nu neko ciems beidzas es paatrinos. pa priekshu brauc divi smagie. protams veelos apdziit. saaku manevru-zinu peec noteikumiem divus transportliidzekljus dziit nevar. bet golfs bija vidu kad saaku jau dziit otrushis hops izgriezh man priekshaa... man sanaak strauji bremzeet pat abs nostraadaa. Liene ja nebuutu man blakus noteikti vinjsh buutu aptureet un tad aprunaatos ar vinju.. peectam protams apdzinu vinju un samazinaaju atrumu-shis mani gribeeja atkal apdziit bet nu jau tikai pa labo pusi... kad dzeks izdomaaja ka tomeer manai mashiinai jauda ir lielaaka nepaspees tad to nedarija.. seko otrs meegjinaajums pa kriesos pusi.. man jau dusmas bija promtams shis kaa saka dziit strauji paatrinaajos.. seko shaads moments izbaaza dzheks roku pa logu un raada videejo pirkstu... gribeejas jau apstaadinaat sho bet leeee neljaavakaroch ja kaads taisa suudus uz celja tas ir golfsunpietam otrais:D
Apstādināsi kādreiz kādu golfu, a vot kāda ir iespēja, ka beigu beigās pats pa purnu nedabon?

Monstrs wrote:Tu jau ne labāks par viņu! Da ne jau cilvēks "Tieši tev" gribēja aizgriezt priekšā, katram var gadīties aizdomāties!Aigarz` wrote:vakar braucot uz riigu kkaads idiots ar otro golfu izceelas...karoch situaacija shaada braucam pienaaks spungjciems saabremzeeju lidz 65 apmeeram glfs aiziet uz kadi 90kmh garam. nu neko ciems beidzas es paatrinos. pa priekshu brauc divi smagie. protams veelos apdziit. saaku manevru-zinu peec noteikumiem divus transportliidzekljus dziit nevar. bet golfs bija vidu kad saaku jau dziit otrushis hops izgriezh man priekshaa... man sanaak strauji bremzeet pat abs nostraadaa. Liene ja nebuutu man blakus noteikti vinjsh buutu aptureet un tad aprunaatos ar vinju.. peectam protams apdzinu vinju un samazinaaju atrumu-shis mani gribeeja atkal apdziit bet nu jau tikai pa labo pusi... kad dzeks izdomaaja ka tomeer manai mashiinai jauda ir lielaaka nepaspees tad to nedarija.. seko otrs meegjinaajums pa kriesos pusi.. man jau dusmas bija promtams shis kaa saka dziit strauji paatrinaajos.. seko shaads moments izbaaza dzheks roku pa logu un raada videejo pirkstu... gribeejas jau apstaadinaat sho bet leeee neljaavakaroch ja kaads taisa suudus uz celja tas ir golfsunpietam otrais:D
Apstādināsi kādreiz kādu golfu, a vot kāda ir iespēja, ka beigu beigās pats pa purnu nedabon?
a man [censored]....