Ch.: 318is e36
Re: Ch.: 318is e36
Zinu zinu, šķīst viņas kā stikls. Bet apskraidīju jau Jelgavas šrotus - nav nekur oriģinālās lūpas normālā paskatā.GG. wrote:Rēķinies ar to ka aftermarket lūpas ir no drausmīgas kvalitātes plastmasas. Ziemā kļūst itsevišķi trauslas.
Protuning bija jaunā gada akcija mk3 vr6/gti lūpa bija pa 6ls.

Sodit slidgultnus uz spiediena
mja, te šrotā paņēmu passat'a lūpu pa 10ls, golfa gāja arī pa 10ls vai pat pa 8ls, jauna, protams.
droši vien arī tas pats trauslais materiāls, lai gan pēc skata un taustes viņas pat īsti neatšķiru.
un ja uz ziemu atstāj/uzliek lūpu, uzreiz var atlikt naudiņu jaunai + pagaidu savilcējiem
droši vien arī tas pats trauslais materiāls, lai gan pēc skata un taustes viņas pat īsti neatšķiru.
un ja uz ziemu atstāj/uzliek lūpu, uzreiz var atlikt naudiņu jaunai + pagaidu savilcējiem

- Alien
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
jābūt ļoti gudram lai locītu labu OEM lūpu 90 grādosGG. wrote:Ja tu vari viņu salocīt 90° nesalaužot tad ir oem. +meklē VW Audi logo/detaļas kodu aizmugurē.

AR_159 

ar savu asfalta birsti arī oem GTI lūpu iznīcināju. Ja no priekšas viņa ir izturīga tad no aizmugures ne. Pieskrūvē pie bampera un padod uz atpakaļu ja lūpa kādu nelīdzenumu aizķers tad būs lupatās. Itāļu ražojuma aftermarketa lūpas bija ok, tāpat kā oem, no priekšas izturīga, no aizmugures ne. Ja vēlas viņas nesalauzt tad nevajag skrūvēt klāt, lai pie aizķeršanas atrauj nevis salauž. oem lūpai plēsa nost tās vietas kas stiprinās bamperī, aftermarketu lauza. Viens komplekts gan bija nenormālais dranķis, atlika izplēst cauri brangākai peļķei kad no lūpas nepalika nekas pāri, salūza katra daļa kā minimums 3 vietās.
Ieinstalēju baltās aizmugurējās lampas un nomazgāju. Un protams, devos uz iecienītāko wintervāgenu bildēšanas vietu. 
Hvz,man nomazgājot viņu un iečekojot, sejā parādījās smaids. Laikam tapēc, ka biju pieradis pie netīra auto, līdz ar to biju pārliecināts ka auto vizuāli ir šrotaināks, bet tagad imho ir nice.
Feislifta bamperis, lūpiņa, lowz, diski, pāris inčīgi elementi un es vispār būšu starā.

Hvz,man nomazgājot viņu un iečekojot, sejā parādījās smaids. Laikam tapēc, ka biju pieradis pie netīra auto, līdz ar to biju pārliecināts ka auto vizuāli ir šrotaināks, bet tagad imho ir nice.

jā..tgd izskatās tuč-tuč labāk 

Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs

Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
Gangsterēti pagriezieni iederētos, imho oranži pagrieizieni būs par raibu
Bet tiešām auto tgd izskatās labāk
turpmāk mazgā biežāk
Kpc tieši facelift bumperi, kpc ne Mstyle?
Taupi man acis un nečurini nāsis
tur var but tikai DDM

Taupi man acis un nečurini nāsis

Autokrāsotājs
BMW E36 compact daily shitbox
NISSAN LEAF family shitbox

BMW E36 compact daily shitbox
NISSAN LEAF family shitbox
Tieši iedomājos ničurātas nāsis!RL. wrote:Gangsterēti pagriezieni iederētos, imho oranži pagrieizieni būs par raibuBet tiešām auto tgd izskatās labāk
turpmāk mazgā biežāk
![]()
Taupi man acis un nečurini nāsistur var but tikai DDM

Hroma vietaa melno vai auto kraasu un buus gerai
Kautkaa baigi neforshi izskataas, kopaa ar piemiiztaam lampaam.
Kaadas idejas par diskiem?

Kaadas idejas par diskiem?
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte

Pagaidām es stūrēju šādā virzienā:
- šodien izdomāju, ka tiešam nāsis tiks banditizētas.
- būs lowz
- būs facelifta bamperis
- būs tā vento lūpa. Un domāju viņu krāsot baltu. domāju forši izskatītos kopā ar baltiem diskiem.
- CERAMS (ja viss sanāks) būs A(x)-yyy numurzīme.
Un diskus es gribu R18 Style32 baltā krāsā. Ar pienācīgu lowz manuprāt būs ļoti forši!
Vienīgi jāskatās kā būs ar naudām.

- būs lowz
- būs facelifta bamperis
- būs tā vento lūpa. Un domāju viņu krāsot baltu. domāju forši izskatītos kopā ar baltiem diskiem.
Un diskus es gribu R18 Style32 baltā krāsā. Ar pienācīgu lowz manuprāt būs ļoti forši!

Vis atbalstāmsCh. wrote:Pagaidām es stūrēju šādā virzienā:
- būs lowz
- būs facelifta bamperis
Un diskus es gribu R18 Style32 baltā krāsā.

Tikai vai is'am vajag R18?

Taisi viņu pod racing

Кто разбирается тот разбирается...
Par diskiem laba doma.
Ja pasham buutu tagad e36, apsveertu veel ideju par Styling 19, izskataas @hujenna un, reizeem, tiregojas par ljoti pienjemamaam cenaam.

Ja pasham buutu tagad e36, apsveertu veel ideju par Styling 19, izskataas @hujenna un, reizeem, tiregojas par ljoti pienjemamaam cenaam.
Spoiler
Show

E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen

- principā man gribās 18niekus tīri tapēc, ka mētajās 2gab 215/40/r18 un 2gab 245/35/r18 mizas, ko tēvs atdeva, līdz ar to būtu par vienu figņu mazāk par ko domāt.
Un cik pētīju,no r18 tiesi tie st32 izskatās visforšāk.
- R16 imho ir pa mazu, tīri vizuāli... Tāpat jau tas 318is nav nekāds sprotinieks..
katrā ziņā no r16 it kā būtu pieejami fātera ziemas diski, ko varētu uzstumt tur virsū, bet imho viņi nav pārak glīti.
Tie ir st268
- 1ās msistēmas būtu mega variants. :jack: bet neesmu tādas manījis Latvijā tirgojamies.. un viņas noteikti neatbilst manam galvenajam disku izvēles kritērijam - lēti.
Bet tādas labprāt uzstumtu otram e36.
- st19 man arī patīk, tas būtu viens no variantiem.
- par balto lūpu arī vēl domāju, bet nu izskatītos inčīgāk kā melna.. Un imho labi ietu kopā ar baltiem diskiem un baltajiem pagriezieniem..

- R16 imho ir pa mazu, tīri vizuāli... Tāpat jau tas 318is nav nekāds sprotinieks..

katrā ziņā no r16 it kā būtu pieejami fātera ziemas diski, ko varētu uzstumt tur virsū, bet imho viņi nav pārak glīti.

Tie ir st268

- 1ās msistēmas būtu mega variants. :jack: bet neesmu tādas manījis Latvijā tirgojamies.. un viņas noteikti neatbilst manam galvenajam disku izvēles kritērijam - lēti.

- st19 man arī patīk, tas būtu viens no variantiem.

- par balto lūpu arī vēl domāju, bet nu izskatītos inčīgāk kā melna.. Un imho labi ietu kopā ar baltiem diskiem un baltajiem pagriezieniem..