Auto crashi vol.3
Moderator: omulis
- El_Camino
- Admins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Uzjūrmalenes pie Depo/Wessa BMW E46 cabrio nonesis pāris stabus stāvēja vidējā joslā!
Uz salinieka virs krasta ielas divi autobusi salikushies! Izskatās ka satiksmenieks nogrieza ceļu otram autobusam! Bet nu tas arii idiots pa tresho joslu vilkās acīmredzot!
Pretējā virzienā turpat grand cheroke ar kaukādu bulku vāģi!
Uz salinieka virs krasta ielas divi autobusi salikushies! Izskatās ka satiksmenieks nogrieza ceļu otram autobusam! Bet nu tas arii idiots pa tresho joslu vilkās acīmredzot!
Life is a bitch but a beautiful one!
Šodien stāvot luksoforā pie sarkanā manīju kā no pretējās puses viena meiča ar Peugeot 206 ieraudzīja luksoforā sarkano gaismu, un lika pa bremzēm. Auto ar sabloķētiem ratiem parslīdēja krustojumu un nedaudz sagriezās, kā rezultātā ar labo pakaļējo ratu skaisti paņēma apmali. Izkāpa ārā, iečekoja kalpaku kas bija skaisti izšķīdis un pēc tam turpināja ceļu. 

Sodit slidgultnus uz spiediena
- Renegāts
jei bogu gribejas shitiem visiem kas shon viens otram bamperus apskrapejushi dot pa kjobi. uz salu tilta no centra puses pirms seshiem 2 paari sabuchojushies pustilta atstatumaa viens no otra, pat bamperi nebija sashkaidiiti. otra puse lidzigi. satregums oi,oi. bl nu nevar pabraukt malaa un tur uzrakstiit saskanjoto vai sagaidiit mentus.El_Camino wrote:Uzjūrmalenes pie Depo/Wessa BMW E46 cabrio nonesis pāris stabus stāvēja vidējā joslā!

Domā par rītdienu...nopērc 2 kastes alus!
-
Ceļš tur ir tāds vilinošs, bet tieši šis pagrieziens ir īpaši bīstams, redzēt nevar neko!Android wrote:mjā, ne pa velti tur tas "30" uzliktsEl_Camino wrote:Ceļš no Mārupes uz lidostu!
BMW līkumā aizgāja taisni un VW sānā iekšā, rezultātā VW grāvīt)
[img]ttp://www.bildez.lv/bildes/el_camino/dazhadas/1191327272.jpg[/img]
Lielāka bilde te: http://www.bildez.lv/bildes/el_camino/d ... 327272.jpgBet pats ceļš tā vien rosina smuki atvilkt.
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Tas e46 (melns čedurnieks) vēljoprojām mētājās 3šajā strīpa kopā ar cp VolvoEl_Camino wrote:Uzjūrmalenes pie Depo/Wessa BMW E46 cabrio nonesis pāris stabus stāvēja vidējā joslā!

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
varbūt esmu stulbs, bet labāk lai viņi velkas uz 45, nevis cenšas 3 minūtes ātrāk aizbraukt mājās un visur līt priekšā, piebraucot priekšā kādam durikam, kas nenobremzēsLoyal wrote:tak kaa lietus uznaak, taa ir PZC! Ne tikai celja apstaaklji, bet ir arii cilveeki, kas vienk. vairs nevar pabraukt. Knapi uz 45 velkas.
- Android
- Admins
nez, tā vilkšanās kretinē un provocē - tātad situāciju kopumā vairāk pasliktina. Ja visi normāli kruīzotu uz 60 būtu daudz drošāk.Darko wrote:varbūt esmu stulbs, bet labāk lai viņi velkas uz 45, nevis cenšas 3 minūtes ātrāk aizbraukt mājās un visur līt priekšā, piebraucot priekšā kādam durikam, kas nenobremzēsLoyal wrote:tak kaa lietus uznaak, taa ir PZC! Ne tikai celja apstaaklji, bet ir arii cilveeki, kas vienk. vairs nevar pabraukt. Knapi uz 45 velkas.
Good morning? No such thing!
labāk stabilas seenes nekaa lidojoshi meerkakji
stipra lietus laikaa es arii dazreiz uz 70 velkos pa shosi, bet pilseetaa, ja mashiina un riepas ir sakariigaa staavoklii, nevajadzeetu buut baigajam iemeslam lai vilktos, jo risas iipashi neietekmee, bet vienalga "better safe than sorry"
stipra lietus laikaa es arii dazreiz uz 70 velkos pa shosi, bet pilseetaa, ja mashiina un riepas ir sakariigaa staavoklii, nevajadzeetu buut baigajam iemeslam lai vilktos, jo risas iipashi neietekmee, bet vienalga "better safe than sorry"
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Braucu garām un arī redzēju E46 sedanu...El_Camino wrote:Ņifiga! tas bija kabris ar mīksto jumtu! Nu moš kupeja!Juzix wrote:Tas e46 (melns čedurnieks) vēljoprojām mētājās 3šajā strīpa kopā ar cp VolvoEl_Camino wrote:Uzjūrmalenes pie Depo/Wessa BMW E46 cabrio nonesis pāris stabus stāvēja vidējā joslā!
Tjip shitaads

Varbūt tas jau cits?

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Nu shodien arii uz Juglas papirfabrikas cela bija kkads crash satiksme bija blokeeta menti vispar nevienu nelaida ieksaa pa to celu. Un tad tur pat pie taa cela pretiim Ziemelu naftai viens Mercedes bija iepirdis vienam bulkuvaagim pakalaa, pa to lietu gandriiz pats veel uzpisu virsuu tam mersim. Nesaprotu shodien visapaar kkada dullaa dien.
Veel aiz Kokneses viens MAN ar vacu tranziitnumuriem bija nolecis no cela un ielidojis laukā.
Veel aiz Kokneses viens MAN ar vacu tranziitnumuriem bija nolecis no cela un ielidojis laukā.
Last edited by MTM on 02 Oct 2007, 21:45, edited 1 time in total.