Uzreiz aiz apdzīvotas vietas sākuma.Pauliic wrote:viena tante teica, ka tai rullii stavot rakstits, ka CP nav briiv dezuureet vietas, kur notiek remonts, uz tiltiem (piem. salu tilts) vietas, kur ir isa celja posma ir daudz atrumu ierobezojosas ziimes
Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
izklausās pēc ShiberniekaJim Beam wrote:Šodien uzzināju, ka jau kādu mēnesi nedrīkst nogriezties no Slokas ielas uz Kalnciema ielu (no Meža ielas puses/Āgenskalna braucot). To uzzināt man izmaksāja 20 Ls. Tajā pat laikā, kamēr stāvu un gaidu protokolu vietā, kur sākas Baložu iela, turpat notiek vēl kādi 5 pārkāpumi, kurus veic kaut kāds Audi (pārbraucam pāri dubultajai līnijai, iebraucam pretēja vienvirziena ielā, lēnām atpakaļgaitā padodam pretējā virzienā, iztraucējam satiksmi, un turpinam ceļu vēlamajā virzienā,

80tq gte = 150 poniji un 1 ēzelis 

Ja nedaudz pagooglē visu infu var atrast.U_V6er wrote:ko noziimee publiskai apskatei nav domaats?
es neesmu jurists, bet kautkad lasot likumus bija fishka, ka abaam puseem jaabuut pieejamiem visiem dokumentiem - vai kautkaa taa.
es kautko esmu paarpratis vai nekorekti interpreteeju?
Neslinko.

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Maģiskie vārdiņi ir "Ceļu Policija"U_V6er wrote:nav man iipashas intereses... bet ja tu zini magiskos vaardinjus, lai mekleejums beigtos veiksmiigi - labpraat uzklausiishufreimo wrote:Ja nedaudz pagooglē visu infu var atrast.
Neslinko.

* http://fish.vp.gov.lv/cp/
** http://www.lcp.lv/cp.html (Zini savas tiesības)

to, ka tevis piedaavaatie linki ir attieciigi 6 un 7us gadus veci - to tu esi lietas kursaa?freimo wrote:Maģiskie vārdiņi ir "Ceļu Policija"
* http://fish.vp.gov.lv/cp/
** http://www.lcp.lv/cp.html (Zini savas tiesības)

peec vakardienas redzeetaa mazliet aizdomaajos.. teoreetiski kaa sanaak, ja menti staav sekojoshajaa vietaa, kur baltaa liinija, skaidrs ir tas ka vinji tur nevar staaveet.. bet ja pienjem ka vinji tur staav un tur mani, tad sanaak ka es mieriigi varu braukt liidz vietai kur nau vairs shii baltaa nepaartrauktaa liinija, bet ja es taa riikotos menti 100 punkti ka pieshuut man veel beegshanu

un iisteniibaa vinji tajaa vietaa turot mashiinas reaali taisa avaarijas situaacijas.. tas viss bij kjemer mezhaa

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
sestdien braucu bez ģeneratora (bez gaismām protams) pa Pleskavas šoseju, biju vēl aizmirsis dokumentus mājās. CP apturēja, bet neko neteica. paldies 

rust in piece ricing team.
Drifting is like the ballet of motorsports, and last time I checked, ballet was gay.
Drifting is like the ballet of motorsports, and last time I checked, ballet was gay.

a domaa mirgalkas atljauj to visu dariit???TwinSpark wrote:Viņiem ir zilās migalkas ieslēgtas, kas ļauj stāvēt ne tikai aiz baltās līnijas, bet arī ceļa pretējā pusē.
Nebūtu migalkas - cita saruna
nu labi, bet tad es kaa csn nepaarkaapeejs brauktu un apstaatos tur kur nau baltaa liinija

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
- Lemon*
- Has thanked: 0
mirgalkas+signāls to atļaujharcho wrote:a domaa mirgalkas atljauj to visu dariit???TwinSpark wrote:Viņiem ir zilās migalkas ieslēgtas, kas ļauj stāvēt ne tikai aiz baltās līnijas, bet arī ceļa pretējā pusē.
nu labi, bet tad es kaa csn nepaarkaapeejs brauktu un apstaatos tur kur nau baltaa liinija

buus jaaiegaadaajas...Lemon* wrote:mirgalkas+signāls to atļaujharcho wrote:a domaa mirgalkas atljauj to visu dariit???TwinSpark wrote:Viņiem ir zilās migalkas ieslēgtas, kas ļauj stāvēt ne tikai aiz baltās līnijas, bet arī ceļa pretējā pusē.
Opinions are like assholes - everyone’s got one, and most of them stink
- Lemon*
- Has thanked: 0
tev ir OFFICIĀLA mentu mašīna?EraSeR wrote:buus jaaiegaadaajas...Lemon* wrote:mirgalkas+signāls to atļaujharcho wrote:a domaa mirgalkas atljauj to visu dariit???TwinSpark wrote:Viņiem ir zilās migalkas ieslēgtas, kas ļauj stāvēt ne tikai aiz baltās līnijas, bet arī ceļa pretējā pusē.

[censored] losīt - ej izgulies!Lemon* wrote:tev ir OFFICIĀLA mentu mašīna?EraSeR wrote:buus jaaiegaadaajas...Lemon* wrote:mirgalkas+signāls to atļaujharcho wrote:a domaa mirgalkas atljauj to visu dariit???TwinSpark wrote:Viņiem ir zilās migalkas ieslēgtas, kas ļauj stāvēt ne tikai aiz baltās līnijas, bet arī ceļa pretējā pusē.