Vidiņu nemaz nav Pagriezienus domaaju nomainiit... kaut kad
A par stuuri, vienigais ko es tur gribeetu likt no audi ir kaut kada A4 sline baranka, tjipa http://audi-sport.net/classifieds/data/ ... re_024.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; orģinaalie kluči man riebj, kas naak kupejniekam
Man jau tie sporta varianti taa so-so, vel viena lidziga jau staav skapii, takaa domaju ja mainiišu tad tikai kaut ko no orģinalaa arsenaala
Un vispār jau auto ir zils
Rihy wrote:Kāds būtu prikols likt vecāka modeļa stūri jaunākā? Pilnīgas auzas Tad jau e60 varētu likt e39 stūri Āksti
Pats nevēlies būt tas āksts, kas neizlasa visu postu, vai nesaprot to, kas tur ir rakstīts?
Paskaidrošu:
Audi Coupe B3 (Atšķiras no B4 tikai ar purnu un sīkumies salonā- pārslēdzēju perdaļots u.c.) t.i. typ89, urkas stūre (ko Jūs šeit par veco [censored] saucat) bija pieejama uz Coupe B3 typ89 par papildus samaksu jau Audi salonā, un šī pat stūre Audi quattro automobīlī bija pieejama lidz 91. gadam Audi quattro 20v versijā.
Rihy wrote:Kāds būtu prikols likt vecāka modeļa stūri jaunākā? Pilnīgas auzas Tad jau e60 varētu likt e39 stūri Āksti
Pats nevēlies būt tas āksts, kas neizlasa visu postu, vai nesaprot to, kas tur ir rakstīts?
Paskaidrošu:
Audi Coupe B3 (Atšķiras no B4 tikai ar purnu un sīkumies salonā- pārslēdzēju perdaļots u.c.) t.i. typ89, urkas stūre (ko Jūs šeit par veco [censored] saucat) bija pieejama uz Coupe B3 typ89 par papildus samaksu jau Audi salonā, un šī pat stūre Audi quattro automobīlī bija pieejama lidz 91. gadam Audi quattro 20v versijā.
Kurš tgd šeit ir āksts?! (retorisks jautājums)
Nu Rihy, tas noteikti nav
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs