Jurci-s 318is Limited Edition [krīzvāgen] žurcis

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

emchuks
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Jurci-s 318is Limited Edition [krīzvāgen] žurcis

Post by emchuks »

Tagad šis auto ir ticis man :) Prieks tā paskatīties,kas tik nav darīts ar viņu :) Pats arī jau esmu īpašnieks apmēram trīs menešus :) Jau esmu nomainijis stūres pirkstus,siksnas roļikus,eļļu,eļļas filtru,gaisa filtru,degvielas filtru,stūri,spidometru,salona avareiku poga bija beigta,to arī nācas iebaz kabatā vienā šrotā :D Ar mašinu tiešam esmu apmierināts,bet tas kas bija ņemis visu apšivku nost,licis atpakaļ gan bija slinki,trūka kkādi 30% no visiem klipsišiem,bamperiem arī trūka diezgan skrūves un sliekšņi arī turējas uz divām kniedēm :D nu bet tas jau vairs nav tavs,ja pašam roka nav jāpieliek :)
jurci-s

Post by jurci-s »

emchuks wrote:Tagad šis auto ir ticis man :) Prieks tā paskatīties,kas tik nav darīts ar viņu :) Pats arī jau esmu īpašnieks apmēram trīs menešus :) Jau esmu nomainijis stūres pirkstus,siksnas roļikus,eļļu,eļļas filtru,gaisa filtru,degvielas filtru,stūri,spidometru,salona avareiku poga bija beigta,to arī nācas iebaz kabatā vienā šrotā :D Ar mašinu tiešam esmu apmierināts,bet tas kas bija ņemis visu apšivku nost,licis atpakaļ gan bija slinki,trūka kkādi 30% no visiem klipsišiem,bamperiem arī trūka diezgan skrūves un sliekšņi arī turējas uz divām kniedēm :D nu bet tas jau vairs nav tavs,ja pašam roka nav jāpieliek :)
Nu lai tev labi ripo. :) Auto man tiešām ļoti patika, bet gribējās pamainīt, un viss tik steidzami sanāca beigās jo gribējās Touringu kurš tiešam bija par labu cenu, bet nu tur stāsts garš beigās tāpat esmu nedaudz uzmest.
Par auto, iepriekšējam īpašniekam kuram pac pārdevu neko neslēpu un arī par slieķšņiem bija teikts ka tur vajag metināt u.t.t. un bamperim trūka stiprinājumi jo man viņu nozaga, un tur visu vajadzēja pa jaunu pirkt un meklēt, takā nejūtos vainīgs tajā. Vajag tikai turpināt iesākto. ;)
bucis

Post by bucis »

Gaumīgs autiņš!
emchuks

Post by emchuks »

Vis lēnam tiek turpināts :) nedaudz roka japieliek,bet nu pašam patīk,kad ir ko padarīt :) Uz vasaru bus jamekle diski,jo tie kas nāca līdzi R18,metināti.Katra bedre riepa tukša :D nu kādam kas dzīvo Venspilī tādi derētu ,bet ne man :D
jurci-s

Post by jurci-s »

emchuks wrote:Vis lēnam tiek turpināts :) nedaudz roka japieliek,bet nu pašam patīk,kad ir ko padarīt :) Uz vasaru bus jamekle diski,jo tie kas nāca līdzi R18,metināti.Katra bedre riepa tukša :D nu kādam kas dzīvo Venspilī tādi derētu ,bet ne man :D
Kad būsi kautko sadarijis, uztaisi topiku vai atmet man kādu bildi. :) Šis bija mīļš, kā jau visi bijušie auto.
Post Reply