Ch.: 318is e36

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Locked
Ch.
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Ch.: ultimate driftmachine

Post by Ch. »

ejiet tach drst ar saviem pārgudrajiem viedokļiem. :D Mana misene, ko gribu to daru. :naac:

jau pašā sākumā teicu, ka topiks nav piemērots atsevišķām auditorijas grupām. un arī turpmākās pārvērtības, kas paredzētas plānā vispār varētu būt nesaprotamas vidusmēra latvieša uztverei un mentalitātei, tapēc tiem, kam jau tagad paliek jocīgi skatoties šī auto bildes, palūgšu šo topiku vairs vaļā nevērt. :wink: auto ir plānots padarīt ja ne gluži skaistāku, tad interesnatāku toch. Pucēšanai un kopšanai man ir cits auto, bet uz šī es gribu izpausties un uztaisīt auto, kuru nevar sajaukt ar citiem sugasbrāļiem.
Līdz ar to, negatīvās emocijas, kas nāk no garlaicīgu cilvēku puses man pilnīgi nav aktuālas. :naac:

Kā sak', es neprasu viedokli cilvēkiem, kuru viedoklis man neinteresē. :naac:
Sodit slidgultnus uz spiediena
nauris
Been thanked: 0

Post by nauris »

Tiesi ta :) lai tie mazdisti un etalonisti ieveras :d pa ziemu nokaus un pardos Tomelim. Ja gribas uzfrisinat,tad dari to!!! Sita masina ir tada kura pielauj fleksi un sarkanas linijas. Prieks top zustand tev ir bumchiks ;)
Spoiler
Show
Image
*Sicram
Has thanked: 3 times

Post by *Sicram »

EEe ... Č. moška pārvelc pāri divas vai trīs īpašās sporta līnijas ?? :think:
Tas tevi lieliski izcels uz apkārtējo fona ! :cool:
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Melnais

Post by Melnais »

*Sicram wrote:EEe ... Č. moška pārvelc pāri divas vai trīs īpašās sporta līnijas ?? :think:
+
*Sicram

Post by *Sicram »

Melnais wrote:
*Sicram wrote:EEe ... Č. moška pārvelc pāri divas vai trīs īpašās sporta līnijas ?? :think:
+
lai neizskatīties, ka es stumju sūdu un melnais vnk klaji nepiekristu, tā teikt neiesaistītos bara instinktā, lūk tev piemēra foto !

Image

Es caru, ka visi šo saprot kā sirsnīgu humoru
PM vai 29764007

Weber
Cilvēks-karburators

Post by Weber »

labak lai kraso strupinas uz masinas nevis ķēpus uz sienas :cool:

man personigi besii remonet masinu, bet kko uzlabot, uzbuvet, izkrasot gan patik, taa turpinat :cool:
Image
ER.

Post by ER. »

Traki sacepāties uz auto kurš nemaz nepretendē būt megaprodžekts. Ch ar gaumi viss ok, e36 to parāda, bet ko jūs tik neiecietīgi pret sierru? :D Laikam kāda sāpīga tēma aizksarta. :D
Audi 200 | Audi A3 | e30 316 coupe
heinrx

Post by heinrx »

Melnais wrote:Man jau liekas, ka tagad būs jābrauc ar papīra maisu galvā. :shura: Tā red line izskatās briesmīgi. :mhm:
Šķiet ka daļai sieru jau standartā tās līnijas nāca sarkanas.Tad jau labāk tā nevis puse nespīd un otras puses vispār nav.
Rii
Been thanked: 5 times

Post by Rii »

kad Tomelis šādi tūnēja savus auto, visi cepās, tagad-atbalsta :mhm:
ps, nevienu neaizskaru un neko neaizrādu, man vispār ir pajāt ko citi dara ar saviem auto :naac: tikai izsaku savus novērojumus :D
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

Rii wrote:kad Tomelis šādi tūnēja savus auto, visi cepās, tagad-atbalsta :mhm:
ps, nevienu neaizskaru un neko neaizrādu, man vispār ir pajāt ko citi dara ar saviem auto :naac: tikai izsaku savus novērojumus :D
nedirs. pirmos neviens neaplika.. kad saka nakt vel un vel un viens par otru šrotaināki, tad sākās
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Ch.

Post by Ch. »

heinrx wrote:
Melnais wrote:Man jau liekas, ka tagad būs jābrauc ar papīra maisu galvā. :shura: Tā red line izskatās briesmīgi. :mhm:
Šķiet ka daļai sieru jau standartā tās līnijas nāca sarkanas.Tad jau labāk tā nevis puse nespīd un otras puses vispār nav.
Tieši tā. Gan jau martinss vai kāds cits zinās pateikt kurām tieši, bet as far as i know, tas ir saistīts ar komplektāciju.
Image
un esošās līnijas bija briesmīgā stāvoklī, kkas ar viņām bija jādara..
Image
Aigo

Post by Aigo »

Ch. dara visu pareizi. Tai mašīnai tā pat nav nekādas nākotnes. Un labāk izpaust savu radošumu uz ši nekā prāta aptumsumā mesties virsū uz E36. Tā tik turpini. Es piemēram tieši gaidu kaut ko traku un nebijušu mūsu platuma grādiem. Es vienmēr esmu teicis: "Priekš manis stock nozīmē to pašu ko gejs".
Image
howitzer
M30

Post by howitzer »

Mļec, arī Sierru sagribējās... :reeka:
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Ch.

Post by Ch. »

Tāk, jaunumi sekojoši:

priekša piegriezta bish zemāk (1/4 vijums vēl nost), lai būtu vienā līmenī ar pakaļu. Tas, protams, nenotika, bet vairāk arī nevaru laist zemāk, jo izgriezti rati pie lielākiem sitieniem jau tagad ķerās arkās. Bet nu vairs nav tik traki kā bija sākumā. Šādi laikam arī atstāšu. Ja nu vienīgi uzpeldēs sierras aizmugurējās atsperes par kādiem aliņiem. :naac: Tām tad varētu nogriezt bish mazāk. :D Pm ja kādam ir ko piedāvāt. :naac:

Tālāk: pa tumsu braucot secināju, ka forda tuvās gaismas ir pilnīīīgi sūdi, bembja miglinieki gaismo ceļu 10x labāk. :D Nolēmu jaukt lampu vaļā un iztīrīt visu. Reflektors bija diezgan normālā stāvoklī, bet gan tas, gan lampas stiks no iekšpuses bija konkrēti aizaudzis ar sūdiem. To visu iztīrīju. UUn atjaucot lampu vaļā radās fiksā ideja par black housingiem. Aizskrēju uz K-rautu pēc baloniņa un metos virsū. :aiwa: Beigās atkal sanāca FIAL dēļ 2 iemesliem - pirmkārt, sierras lukturi nav tam gluži piemēroti - auto tagad izskatās pēc kkāda jenota, un, otrkārt, saliekot kopā pamanīju, ka lampu stikli mazliet aršķirās. Cik noprotu, vienas puses stikls ir domāts šādām te lampām, bet otras puses - lampām ar atsevišķo tālo.. Līdz ar to, lai arī abas lampas ir izrkāsotas vienādi, izskats konkrēti atšķirās. :emo: Jāmauc uz šrotu meklēt kādu stiklu. Gribu tādu kāds ir pasažiera pusē!

Nākamais plānā - tumšāki pagriezieni, usdm gabarīti tajos, piemīztās miglas un lūpa no golfa.

Reku bildes ar netīru auto.

No vienas puses:
Image
No otras puses:
Image
Ar ieslēgtām gaismām:
Image
Un bilde ar pašreizējo lowz:
Image
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Tiešām jenots :rofl:
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

Tur domaats nevis atseviksjs taalais, bet papildus taalais. Un iztiirot redzamiiba uzlabojaas? Savaadaak, man taa pati situaacija - uzliist lietus - lukturus var izslēgt, nav starpības. :aiwa: Un atdod man savu pasažiera puses stiklu, man tā pati situācija. :aiwa:
Melnais

Post by Melnais »

Dirsā! :rofl:
DimanC

Post by DimanC »

man patīk :cool:
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
*Sicram

Post by *Sicram »

:rofl:
PM vai 29764007

MartinsG

Post by MartinsG »

Zars.. es teiktu, ka vajag jaunus reflektorus.
Ja baigi gribas to black housingu, ja pa pivci var dabuut, mosh iekjer lampas ar papildus taalo, uztaisi taam + papildus taalo piechuraatu. Shobriid, vismaz peec bildeem spriezhot, tas melnais milziigais plekjis visxas priekshas skatu sabojaa.
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte :aiwa:
Locked