Hancel, PM
FETKAS E30 325i '88
Re: FETKAS E30 325i '88
Nu ar style5 bija tā, ka galvu varēja starp riepu un arku iebāzt, kas man patiešām nepatika. Pagaidām galvenais bija dabūt platus diskus + viņi bija pieejami par saldu cenu, kā jau teicu. Iespējams, kad būs sadarīts tas, kas saplānots, plānošu par disku pārdošanu un meklēšu BBS RS vai ko tamlīdzīgu. 
Hancel, PM
Hancel, PM
90's called, they want their taillights back.
Principā ir riktīgi stīgā :jack: Dēļ nakļenes pr. stiklā, lowz, diskiem, lūpas un citiem štruntiem izskatās kā no ārzemju forumiem un tā ir laba zīme
Tikai pakaļlampas gan sadirš visu ballīti. Sarkanās for the win.
Principā ir riktīgi stīgā :jack: Dēļ nakļenes pr. stiklā, lowz, diskiem, lūpas un citiem štruntiem izskatās kā no ārzemju forumiem un tā ir laba zīme
Tikai pakaļlampas gan sadirš visu ballīti. Sarkanās for the win.
Sodit slidgultnus uz spiediena
Stanceworks stila bildes der
Bet tās pakaļējās lampas toč, izdari kautko
Vai nu nopūt sarkanas, vai arī MHW atrodi 
Yesssss, drīz būšu mājās, varēšu beidzot arī savam e30 pieķerties, citādi braucu ar viņu, bet kā smukāks netop, tā netop
Bet tās pakaļējās lampas toč, izdari kautko
Yesssss, drīz būšu mājās, varēšu beidzot arī savam e30 pieķerties, citādi braucu ar viņu, bet kā smukāks netop, tā netop
Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM
Ir tā, ka ar ieslēgtiem lukturiem izskatās baigi forši, ja viss izslēgts - hvz, pārāk melni. MHW maksā kosmosu, neticu, ka atradīšu par studentam pieņemamām naudām :/
Kā mazs tīzerīts - nākamais plānā ir mtech2 priekšējais bamperis, ar ixa uzlikām un mtech spoileri kopā vajadzētu iet ļooooti labi, tā kā gaidat apdeitu, visticamāk, nākamnedēļ
Varbūt jau rītdien taisīšu sarkanos lukturus, tad jau redzēs
Kā mazs tīzerīts - nākamais plānā ir mtech2 priekšējais bamperis, ar ixa uzlikām un mtech spoileri kopā vajadzētu iet ļooooti labi, tā kā gaidat apdeitu, visticamāk, nākamnedēļ
Varbūt jau rītdien taisīšu sarkanos lukturus, tad jau redzēs
Jā, par MHW cenu var trijus kosmodiskus TVshopā ieķert 
Rižinālo MT2 liksi? Es tieši iedomājos, ka varētu mēģināt kombinēt kko, tik līdz galam nesapratu, vai būs smuki, vai kā
Pakaļai arī vajag MT2 dabūt, lai saskan. Un nez kā būtu ja sakombinē IXa uzlikas ar MT2 sānu uzlikām? Vai nu baigais kokteilis, vai hvz
Rižinālo MT2 liksi? Es tieši iedomājos, ka varētu mēģināt kombinēt kko, tik līdz galam nesapratu, vai būs smuki, vai kā
Pakaļai arī vajag MT2 dabūt, lai saskan. Un nez kā būtu ja sakombinē IXa uzlikas ar MT2 sānu uzlikām? Vai nu baigais kokteilis, vai hvz
Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Ilgi skatos uz šo foto :

saprotu, ka sviestmaize ir par diskiem + riepām, bet tas auto izskatās tāds, kā visiem
nuu kā visi e30
Man kkas tajos R15 patika
Kādi vsp ir vēl varianti ?
nu tieši diskiem ?

saprotu, ka sviestmaize ir par diskiem + riepām, bet tas auto izskatās tāds, kā visiem
Man kkas tajos R15 patika
Kādi vsp ir vēl varianti ?
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Vēl ir Borbeti.... 
Vispār nav jau tā disku izvēle tik plaša. No +/- lētajiem nekā daudz nav, visādiem RS`iem, u.c. meinstrīma štruntiem cenas noteicis Jurijs Gagarins...
Vispār nav jau tā disku izvēle tik plaša. No +/- lētajiem nekā daudz nav, visādiem RS`iem, u.c. meinstrīma štruntiem cenas noteicis Jurijs Gagarins...
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Tagad es jūtos labi, ar to ka man ir MBhowitzer wrote:Vēl ir Borbeti....
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007
Fetka wrote: Kā mazs tīzerīts - nākamais plānā ir mtech2 priekšējais bamperis, ar ixa uzlikām un mtech spoileri kopā vajadzētu iet ļooooti labi, tā kā gaidat apdeitu, visticamāk, nākamnedēļ

Man daudzdaudzdaudz labāk patīk bez mt2.
Sodit slidgultnus uz spiediena
- howitzer
- M30
+1.
Es iekš E30.lv par šo te dabūšu banu un mītā noteikti pa jebalu arī, taču man tā passat lūpa ļooti patīk, nevajag to Mtech.
Es iekš E30.lv par šo te dabūšu banu un mītā noteikti pa jebalu arī, taču man tā passat lūpa ļooti patīk, nevajag to Mtech.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
+1psih-arno wrote:Es iesaku pamēģināt aizmugurējos lukturus vāji ietonēt, lai nav tik tumši, bet nav arī stock
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
rokas nost no passāta lūpas priekšā, no priekšpuses manā skatījumā tas ir glītākais (e30 manās acīs ir krupis tāpāt kā golf2) e30 pasaulē.
galugalā, šis ir autotininga portāls, tākā pasāta lūpai būs palikt uz e30!!!
galugalā, šis ir autotininga portāls, tākā pasāta lūpai būs palikt uz e30!!!
- howitzer
- M30
Par tā M bampera naudu labāk nopērc remontarkas! 
Nu pastāstat man vēl kaut ko
Tā lūpa ir un paliks gateris, bet remontarkas arī nekur nepazudīs.

Tā lūpa ir un paliks gateris, bet remontarkas arī nekur nepazudīs.

Last edited by Fretka on 21 Jun 2012, 15:25, edited 1 time in total.