apmēram tā....
Vai vajag spama topicu 1majā lapā?

Klau, a kad tev sagribas pakakāt teiksim centrā, tu arī krāmē biksēs vai apsēdies teiksim vērmaņdārza vai bastejkalna zālītē nevis ej un atrodi maksas ateju?Domeniks wrote:es ar piekritu par spamu pirmaja lapa!
ja uznak velme tad labak paspamojam attiecigaja topika kas ir tepatas prieksa, nevis jamekle.
ja nemekleju maksas toletes, jo tas nav vispar!Android wrote:Klau, a kad tev sagribas pakakāt teiksim centrā, tu arī krāmē biksēs vai apsēdies teiksim vērmaņdārza vai bastejkalna zālītē nevis ej un atrodi maksas ateju?Domeniks wrote:es ar piekritu par spamu pirmaja lapa!
ja uznak velme tad labak paspamojam attiecigaja topika kas ir tepatas prieksa, nevis jamekle.
Nu tad arī staigā ar brūniem trusāriem, a šite lūdzu nenāc ķēzītiesDomeniks wrote:ja nemekleju maksas toletes, jo tas nav vispar!Android wrote:Klau, a kad tev sagribas pakakāt teiksim centrā, tu arī krāmē biksēs vai apsēdies teiksim vērmaņdārza vai bastejkalna zālītē nevis ej un atrodi maksas ateju?Domeniks wrote:es ar piekritu par spamu pirmaja lapa!
nolaidies uz zemes. :gigi:Android wrote:Nu tad arī staigā ar brūniem trusāriem, a šite lūdzu nenāc ķēzītiesDomeniks wrote:ja nemekleju maksas toletes, jo tas nav vispar!Android wrote:Klau, a kad tev sagribas pakakāt teiksim centrā, tu arī krāmē biksēs vai apsēdies teiksim vērmaņdārza vai bastejkalna zālītē nevis ej un atrodi maksas ateju?Domeniks wrote:es ar piekritu par spamu pirmaja lapa!
a kā lai sauc šito kasīšanos/kakāšanu ko tu te pašlaik dari? Kauko vērtīgu stāsti?Domeniks wrote:nolaidies uz zemes. :gigi:Android wrote:Nu tad arī staigā ar brūniem trusāriem, a šite lūdzu nenāc ķēzītiesDomeniks wrote:ja nemekleju maksas toletes, jo tas nav vispar!Android wrote:Klau, a kad tev sagribas pakakāt teiksim centrā, tu arī krāmē biksēs vai apsēdies teiksim vērmaņdārza vai bastejkalna zālītē nevis ej un atrodi maksas ateju?Domeniks wrote:es ar piekritu par spamu pirmaja lapa!
da es vispar nespamoju
daudzi cilveeki raksitja wrote:ATSTAAJIET SPAMA TOPIKU PIRMAJAA LAPAA