Gonka laba un trase skatāma, tikai kārtējo reizi LT tiesnešiem problēmas ar tiesāšanu Sīkāku izklāstu solija Fade
Un kā jau Vinetai soliju, bildes būs līdz 1dienai-nu tad lūktum!
Mūsu nometnes vieta:
burnout.lv reklāma
Kārtīgs LT pārstāvis:
ir tandēms, nevis tandēma. līdz ar to nav tandēmas braucieni, bet tandēma braucieni.
tas tā - piesiešanās, jo gribas lai raksti ir tiešām forši un pareizi.
mpb wrote:ir tandēms, nevis tandēma. līdz ar to nav tandēmas braucieni, bet tandēma braucieni.
tandema braucieni, drukas kljuuda. Man po, man par to nemaksaa lai rakstitu ideali! Ja var atrastu citu briivpratiigo es nebedaashos!
we don't drive fast, we just fly low... Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
mpb wrote:ir tandēms, nevis tandēma. līdz ar to nav tandēmas braucieni, bet tandēma braucieni.
tandema braucieni, drukas kljuuda. Man po, man par to nemaksaa lai rakstitu ideali! Ja var atrastu citu briivpratiigo es nebedaashos!
nevajag uztvert kā apvainojumu
maacos no teviim!
we don't drive fast, we just fly low... Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!