čoma uzlikām šos AC, daudz svaigāk izskatās

un jāsēdina

Kalnins (tiesa gan Murjāņi, sierrai smuki bagažnieku sametināja/apstrādāja), Dzhanis tuuuning faktoriii (powerā tas metinātājs atrodams ar niku aspy, var pa tiešo arī Dzhanim rakstīt/zvanīt). Katrā gadījumā tās ir vietas, kur es vispirms dzītu metināt vai ko citu taisīt. Ā vēl noteikti BEEENS auto, Foxijam ļoti patīkot metināt.Ch. wrote:Šodien izveicu howitzera mīļāko procedūru - izrāvu e36 tepiķi.
Biju patīkami pārsteigts, grīda izskatījās labāka kā sākotnēji likās. Aktīvi paurķējot ar skrūvgriezi atradās tikai viens caurums. Bet nu protams jāskatās un jāmeklē nopietnāk.
Kāds var ieteikt kādu labu metinātāju?
Un interesē nevis prosta pārus caurumus aizlāpīt, bet pilnībā sakopt un satīrīt visu grīdu (salons + grabažnieks), lai kādus pāris gadus tur toch nekas nopietns nerādās.kvalitāte ir prioritāte. sūdīgi sataisīt arī pats māku.
PM vai tepat.
Atmet beņķus!Ch. wrote:nop.*Sicram wrote:Skaidrs !
E36 bum-bum no bagažnieka uz salonu labi tiek ?bet nav pārāk daudz variantu
Bet ja priekšā ir tikai beņķi, tad jau tas vēl nav sliktākais variants ! :bāka+metāla_siena:mbertulis wrote:Atmet beņķus!Ch. wrote:nop.*Sicram wrote:Skaidrs !
E36 bum-bum no bagažnieka uz salonu labi tiek ?bet nav pārāk daudz variantu
Nu, bet OEM skaļruņu vietām pa virsu ir sietiņš, ne? Tur arī apakšā uztaisi caurumus un nekas jau nebūs mainijies.Ch. wrote:aizmugurē man stāv tīri labas elipses, negribētos viņas ravēt āra. Mozh tad drīzāk plauktā var portus iestrādāt?Tikai negribās, lai viņi kkā kropļotu to basu!
ne nu tipa es gribu lai nāk skaņa arī no aizmugures.Melnais wrote:Nu, bet OEM skaļruņu vietām pa virsu ir sietiņš, ne? Tur arī apakšā uztaisi caurumus un nekas jau nebūs mainijies.Ch. wrote:aizmugurē man stāv tīri labas elipses, negribētos viņas ravēt āra. Mozh tad drīzāk plauktā var portus iestrādāt?Tikai negribās, lai viņi kkā kropļotu to basu!
Pag, nesapratu, tas subis ir priekš e36? E36 tak oem tumbeles ir 10 cm aizmugurē un pašos stūros. Kur tur var elipses iebāzt?Ch. wrote:ne nu tipa es gribu lai nāk skaņa arī no aizmugures.Melnais wrote:Nu, bet OEM skaļruņu vietām pa virsu ir sietiņš, ne? Tur arī apakšā uztaisi caurumus un nekas jau nebūs mainijies.Ch. wrote:aizmugurē man stāv tīri labas elipses, negribētos viņas ravēt āra. Mozh tad drīzāk plauktā var portus iestrādāt?Tikai negribās, lai viņi kkā kropļotu to basu!
tur ir sietiņi un zem viņiem slēpjas labas, kvalitatīvas elpises. negribu viņas ravēt ārā. domāju blakām tiem sietiņiem varētu ielikt portus vai kko tamlīdzīgu.