Turpinot aizsākto tēmu par driftbildēm:
Garlaicības un bezmiega mocīts pagooglēju, kā lielie pipari bildē-ja godīgi, tad neko WOW neatradu. Daudz labu bilžu, kas ļoti labi izvilktas līdzi, tas ar pa lielam viss :neka:
Varbūt ir idejas kur paskatīties piemērus un pačiept idejas
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Juzix wrote:Turpinot aizsākto tēmu par driftbildēm:
Garlaicības un bezmiega mocīts pagooglēju, kā lielie pipari bildē-ja godīgi, tad neko WOW neatradu. Daudz labu bilžu, kas ļoti labi izvilktas līdzi, tas ar pa lielam viss :neka:
Varbūt ir idejas kur paskatīties piemērus un pačiept idejas
Es vēl nezinu ...
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
atliek vien googlēt,neviens tā speciāli imho uz drifta foto nespecializējas.Un nav jau tur nekas radikāli atšķirīgs no autosporta bildēšanas kopumā,izņemot dažus leņķus.
Juzix wrote:Nu neviens foto salons pie savas drukmašīnas mani nelaidīs lai es to kalibrētu
Bet pastāv iespēja mājās uz laba krāsu printera izprintēt bildi !
edit
Un man kaut kā liekas, ka to vajag darīt tik tiem, kas paši printē, vai ir ploteri utt ..
PM vai 29764007
Juzix wrote:Pastāv, bet neesmu vēl labu rezultātu redzējis :neka: tobish, bilde ļotri ātri izbalē un zaudē patiesās krāsas.
Emm .. tur jāskatas, kas par pritneri, un kādas krāsas ir !
Muzikant to mācija, bet tad man bija po un tagad man vnk ir aiziet uz BFS un izpritnēt kā vajag
PM vai 29764007
fāāk, oficiāli paziņoju, ka VSO Image resizer ir sūds
atlasīju kārtējas NY bildes, visas sagrūdu Capture Nx (Nikon attēlu apstrādes programma) un tā nezkāpēc sagruzijās un neļāva resaizot tad nu nolēmu pēc tam visas saresaizot ar to VSO, rezultāts galīgi garām
Pauliic wrote:fāāk, oficiāli paziņoju, ka VSO Image resizer ir sūds
atlasīju kārtējas NY bildes, visas sagrūdu Capture Nx (Nikon attēlu apstrādes programma) un tā nezkāpēc sagruzijās un neļāva resaizot tad nu nolēmu pēc tam visas saresaizot ar to VSO, rezultāts galīgi garām
tu vēl nemāki lietot Photoshop - automate - batch ?
PM vai 29764007
es nelietoju photoshop pārāk :neka: 98% lietoju Capture NX - Nikon softs, iekšā 90% viss ko vajag tur arī tas batch, bet tāpat katrai bilde kautko gribas savādāk nedaudz (bieži auto-levels nogļuko, gribās kautko kropot utt), tāpēc parasti izskatu katru bildi
bet tu mani vari droši mani pārliecināt par pretējo ar argumentiem, jo gribas kautko pamainīt dzīvē
Nuu ja tev gribas mainīt, tad aiziet !
nu kā , es daru tā, ar katru bildi izdaro to ko sirds kāro un tad nokopēju visas atsevišķā folderī un uzlieku viņām, piem. samazīnāt uz 1000 px vienu malu ! un viss, ir man netam labas bildes !
PM vai 29764007