pie stuures?*Sicram wrote:Šodien redzēju DECE, kurijot šķērsoja miera / tallinas !
Biju ar trolejbusu !
Es Tevi redzēju 24
Moderator: Juzix
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Es Tevi redzēju 24
Karlis ejot pa gaajeeju paareju paari briiviibenei pirms laachpleesha ielas kādu stundu, pusotru atpakaļ.
Seedeeju kompotaa un blenzu tev virsuu, itkaa paskatiijies virsuu bet aatri noveersies (jaa, jaa no manas negliitaas sejas noteikti nobijies
), taureet netaureeju, noteikti ar sirdi buutu aizgaajis. 
nuuu es 21.05 gāju pāri Brīvibenei pa Ģertrūdes ielu. kaut kur prāta nostūri pat atceros, ka manīju kkādu e36 (virzienā uz centru) un pēčāk dzirdēju, ka visai ar visai skaļu bmw 6cyl tika paņemts startiņš no krustojuma. Tu?Martinss wrote:Karlis ejot pa gaajeeju paareju paari briiviibenei pirms laachpleesha ielas kādu stundu, pusotru atpakaļ.Seedeeju kompotaa un blenzu tev virsuu, itkaa paskatiijies virsuu bet aatri noveersies (jaa, jaa no manas negliitaas sejas noteikti nobijies
tākā nezinu nevienu, kas pārvietojas ar e36 kompotu, iekšā pa stikliem baigi nelūru
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Viss pareizi, es jau braucējs mierīgs, tur viens fords nemierīgs bija blakus joslā, jānoliek pie vietas bija.karlis wrote:nuuu es 21.05 gāju pāri Brīvibenei pa Ģertrūdes ielu. kaut kur prāta nostūri pat atceros, ka manīju kkādu e36 (virzienā uz centru) un pēčāk dzirdēju, ka visai ar visai skaļu bmw 6cyl tika paņemts startiņš no krustojuma. Tu?Martinss wrote:Karlis ejot pa gaajeeju paareju paari briiviibenei pirms laachpleesha ielas kādu stundu, pusotru atpakaļ.Seedeeju kompotaa un blenzu tev virsuu, itkaa paskatiijies virsuu bet aatri noveersies (jaa, jaa no manas negliitaas sejas noteikti nobijies
tākā nezinu nevienu, kas pārvietojas ar e36 kompotu, iekšā pa stikliem baigi nelūru
- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
Pirms kādām 15 minūtēm Focus pirms Alfas no Juglas puses. Nevar nepamanīt :-)
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
vakar pusnakī Foxijs Grīvas ielā samirkšķināts ar avareikām..
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- Rekords
Šodien laikam ap 20:00 redzēts FOCUS uzgriežoties uz Bērzaunes ielas, aiz vef tilta.
Ar riteni gar pašu aizmuguri sanāca aizslīdēt
Ar riteni gar pašu aizmuguri sanāca aizslīdēt
Es te neesmu
- Foxijs
ak tad tu tas biji, tagad sapratuemsinjsh wrote:vakar pusnakī Foxijs Grīvas ielā samirkšķināts ar avareikām..
- Agniz
Turpat aiz moikas brīvajā laukumā stāvējām vairāki e36 
Vispār redzēju ka stāvi rindā, bet vēlāk nemanīju un aizbraucām prom, moš arī mūs neievēroji.
Vispār redzēju ka stāvi rindā, bet vēlāk nemanīju un aizbraucām prom, moš arī mūs neievēroji.
jāsēdina veeeel©™
атсалдетс бембистс
атсалдетс бембистс