nihujafreimo wrote:Hal, tas tu ar mopēdu pa Dārzciema ielu aizdudināji 17:20??? :neka:

Moderator: Juzix
tad tu esi tas, kas tur apkārt bija visu saspolējis ap golfuCh. wrote:mans e36 kādu laiku pastāvēja blakām PuikaKriss golfam pie jvģ.
neko nezinu.PuikaKriss wrote:tad tu esi tas, kas tur apkārt bija visu saspolējis ap golfuCh. wrote:mans e36 kādu laiku pastāvēja blakām PuikaKriss golfam pie jvģ.![]()
joks
stunda hallē notika?![]()
Es jau domāju, ko tu tik pretīgu ķiveri uzvilcisHaL wrote:nihujafreimo wrote:Hal, tas tu ar mopēdu pa Dārzciema ielu aizdudināji 17:20??? :neka:
Tev taisnībavēja suns wrote:15:58 freimo nogriezās no Elizabetes ielas uz Kr. Barona ielu
Es jau midžināju tev griežoties ārā uz Valdemāra ielu, bet nekā - nācās braukt T pieturārrrainis wrote:19:35 freimo samāts uz Valdemāra ielas
Steidzos uz autinju... un paspeejurixis wrote:ZeMeitene ļoti ātri skrēja ārā no GC pēc darba beigām..gandrīz čau nepateicu
Ne savā autotakeshi wrote:varetu but a kur tu biji?MartinsG wrote:Kautkad pēc 3jiem Takeshi uz salinieka.
man nepatīk traucēt nevienam, labāk fiksām savācu savu aizmugures daļu savā braukšanas joslāiz wrote:ap 12:10 tqkeshi pie luksafora uz dzelzavas ielas pie nestes, tev jauna frizuura?
un nedaudz peec 19iem Lamberts ar Fade blakus agresiivi,shljifuja izgriezaas un hvz kas taa pa ieklu, bet tip pie statika, kas ir tuvaakais vanteniekam
vdx-treme wrote:vakar +/- ap 19iem redzēts ar ID11 marķēts pārvietošanās līdzeklis. Pārdaugavas ielas nepārzinu, bet mājas pagalmā stāvēja sudrabots Accords
Ā aizvakar no rīta uz eksporta ielas, pie ostas smuidra arī redzēja mpbmpb wrote:vdx-treme wrote:vakar +/- ap 19iem redzēts ar ID11 marķēts pārvietošanās līdzeklis. Pārdaugavas ielas nepārzinu, bet mājas pagalmā stāvēja sudrabots Accordsbiju ciemos pie Sicram
vot tā, tiklīdz sāc aktīvāk pārvietoties, tā visi kaut kur pamanaomulis wrote:Ā aizvakar no rīta uz eksporta ielas, pie ostas smuidra arī redzēja mpbmpb wrote:vdx-treme wrote:vakar +/- ap 19iem redzēts ar ID11 marķēts pārvietošanās līdzeklis. Pārdaugavas ielas nepārzinu, bet mājas pagalmā stāvēja sudrabots Accordsbiju ciemos pie Sicram
ID Vnk uzlīmējimpb wrote:vot tā, tiklīdz sāc aktīvāk pārvietoties, tā visi kaut kur pamanaomulis wrote:Ā aizvakar no rīta uz eksporta ielas, pie ostas smuidra arī redzēja mpbmpb wrote:vdx-treme wrote:vakar +/- ap 19iem redzēts ar ID11 marķēts pārvietošanās līdzeklis. Pārdaugavas ielas nepārzinu, bet mājas pagalmā stāvēja sudrabots Accordsbiju ciemos pie Sicram