Nu to, ka bračkas nemaz nav tik grūti pateiktdzejnieks wrote:Tā arī bija, braucu uz slimnīcu... Kā Tu zini, kā mans bratello izskatās??freimo wrote:Pie Sapņu Fabrikas manīts dzejnieks (+ tavs bračaka sasveicināts Latsign teritorijā)

Moderator: Juzix
Nu to, ka bračkas nemaz nav tik grūti pateiktdzejnieks wrote:Tā arī bija, braucu uz slimnīcu... Kā Tu zini, kā mans bratello izskatās??freimo wrote:Pie Sapņu Fabrikas manīts dzejnieks (+ tavs bračaka sasveicināts Latsign teritorijā)
Aha + k-kādā park'n'party pasākumā runājām par TNT saistītām tēmām...Juzix wrote:Nu to, ka bračkas nemaz nav tik grūti pateiktdzejnieks wrote:Tā arī bija, braucu uz slimnīcu... Kā Tu zini, kā mans bratello izskatās??freimo wrote:Pie Sapņu Fabrikas manīts dzejnieks (+ tavs bračaka sasveicināts Latsign teritorijā)
Briedis wrote:eh, tā pasaule ir tik mazaramex wrote:minūtes 10 atpakaļ paspiesta ķepa Briedim pie zoļika Mego
jāramex wrote:tu ar gaidiji to putoplasta kastiBriedis wrote:eh, tā pasaule ir tik mazaramex wrote:minūtes 10 atpakaļ paspiesta ķepa Briedim pie zoļika Mego
ar vinju mums diezgan jautri gaaja
nu tur smagi paveicas ka vinja vispaar vesela atbrauca galaa... ja kadreiz aizkulshos uz minimeetu pastastiishu siikak.Briedis wrote:jāramex wrote:tu ar gaidiji to putoplasta kastiBriedis wrote:eh, tā pasaule ir tik mazaramex wrote:minūtes 10 atpakaļ paspiesta ķepa Briedim pie zoļika Mego
ar vinju mums diezgan jautri gaajaLV diemžēl neko tādu nevar nopirkt.
Patiesiibaa dzirdeeju ganHazel wrote:Šorī no rīta ap 9:35
Pa barona ielu pretī pagāja TheGirl, uzpīpinaju, nekā, tamponi ausīs bij spēcīgāki, par manu tauri
Arī patīkamas atmiņas par šo autobāni !Dzonijs wrote:Šodien 17.45 Rihy, Waldmenz un Sproģis uz Vīnes autobāņa ~ 160km/h
Tas pats zaļais redzēts šovakar uz bruņinieku ielas ap 19:00.Focus wrote:kautkads zaļais bij iekliidis