Pats ar tādu komplektāciju bildēju-canon 350d kit 18-55 + sigma 70-300
Rezultātu redzi.
Patiesībā gribās kādu plaķleņķi iegādāt, bet bik zināšanu par maz lai uzreiz investētu naudiņu :neka:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Juzix wrote:Pats ar tādu komplektāciju bildēju-canon 350d kit 18-55 + sigma 70-300
Rezultātu redzi.
Patiesībā gribās kādu plaķleņķi iegādāt, bet bik zināšanu par maz lai uzreiz investētu naudiņu :neka:
Plats un labs Sigma 10-20mm f4-5.6
Man tuvākais pirkums (vai arī uzreiz pēc 70-200 f4L iegādes).
Lielisks platleņķis ir canon 10-22 mm 1:3.5 - 4.5 USM, bildes ar šo brīnumu gaidiet vēlāk
Canon 70-200 f.4L ir tiešām labs, bet ja finanses atļauj, tad viennozīmīgi ietektu 2.8 IS tajā pašā garumā. pašam tas f4. L
Juzix wrote:Pats ar tādu komplektāciju bildēju-canon 350d kit 18-55 + sigma 70-300
Rezultātu redzi.
Juzix wrote:
Tagad nevaru izlemt, pirkt zibspūldzi vai šo stiklu...
stiklu, bez bazara zibspuldze nespēj sniegt tik lielu prieku
reku dažas platās bildes no manis (zinu ka daudziem nepatīk tas barrel distortion, bet man po )
Rezultātu redzi.
Šo pašu.
Par Rihy ieteikto stiklu daudzi izsakās ne pārāk labi. Ir bildēts ar Sigmu un Canonu it kā īpaši atšķirību nejutu. Kaut arī Canon ražojums, tomēr pats ņemšu Sigmu.
Rezultātu redzi.
Šo pašu.
Par Rihy ieteikto stiklu daudzi izsakās ne pārāk labi. Ir bildēts ar Sigmu un Canonu it kā īpaši atšķirību nejutu. Kaut arī Canon ražojums, tomēr pats ņemšu Sigmu.
Nu neesmu fotografējis ar ko krutāku, tāpēc nezinu par to, kāds būtu labāks.