Ar lietotāju Sormis būdami elegantā reibumā iekš 333, satikām Lambertu ar kompāniju un šis piedāvāja uztaisīt Z-svētku balli Alūksnē, kam mēs arī asumā piekritām

Tātad vieta atrasta http://www.jaungreveles.lv Cena 70LVL, tas ir par pirts telpām un tām guļvietām kas tur ir!
Par paiku - ir variants pa kadi 3LVL no deguna un mums tur atvestu ar ko panashkjeeties, bet tas ir jāprecizē!
Par slapjajām kalorijām rūpēties pašiem, ir piejami labumi no blakus valsts (RUS)

Un lai vakara pasēdēšana būtu interesantāka, Lamberts izteica domu mosh katrs varētu nopirkt kādu mazu dāvaniņu, teiksim 2LVL vērtībā, ko salapapum vakara gaitā atdāvināt

Spēles jau drosh kā pagājušo gad nebūs, ja nu vienīg,i foxx brauks un paņems savu sievu

Par braukšanu un izbraukšanu visu sarunaasiet šeit paši

Ja laicīgi atbrauktu vareetu aizslīdet līdz Zeltinju kara bāzei http://www.bazezeltinos.lv
Var vazāties paši un protams var arī samaksāt 2viiti un paklausīties ko stāsta gudrs vecis!
Lūdzam visi dievu, lai būtu aizsalis ezers, kas diemžēl ir maz ticams, bet būs iemesls taisīt vēlvienu pasākumu šinī pusē!
Nu ar ieteikumiem un nezinu ko vēl aiziet studijaa

par Braukšanu galvenais organizātors Lambertino

P.S.-paldies par atvēlētajām pāris minūtēm, tiekamies Alūksnē

Drescode

vdx-treem (samaksaats)Braucēji:
BlondaiZ (samaksalji)
Sormis
Lambertino (samaksats)
fade (4 free )
RiCh
harcho +1/+2 (samaksats P.S.pats pirmais)
cibinsh
iz +1 (uzmet)
Pauliic (zaplatjil)
*Sicram
sonx33 (samaksats)
Psih-arno +1 (samaksāts)
MartinsG
Krish (samaksats)
Valdnieks
Holo (samaksāts)
smaicha (4 free)
rrrainis +1 (samaksats)
Rihy (samaksaats)
..doux..
foxx +2 (savas tjorkas)
Martinss
EDX
Raiviic (samaksats)
MieziC (sadzerts nu tostj samaksaats)
HaL +1
Archuks
r.a.b. (samaksāts)
Jurcis (samaksāts)
Diegz (samaksāsts)
waldmenz (samaksāts)
EDIT -
Daamas for free Kaa vienmeer

LABOJUMS!
Es apmeeram visu piemetu un samaksa buutu 8 LVL jo nav veel iisti sarunaats par paiku,ko vajaga cik daudz bet tikshu ar to galaa, vnk ja kas paliks paari, es paruupeeshos ka nepaliks

Tātad cenā ietilpst:
1.Pirts īres maksa
2.Klāts galds
3.Simboliskas dāvaniņas atrakcijām/spēlēm
Konta nr maneejais rakstam:
Niku un burnout.lv, tad jau es tikshu skaidriibaa (es taa domaaju)

Paldies par sapratni juusu BlondaiZ