Taa kaa pashreizeejais magjis neapmierina jo nav pat mp3 tad domaaju ielikt kaadu 2 DIN aparaatu, varbuut kaadam ir bijusi kaada saskarsme, kursh labaaks .Pagaidaam skatos Pioneer AVH-P4100DVD cena vairaak vai mazaak ir ok...
Kaadi ieteikumi?
Jaa un vispaar kaa shiem aparaatiem ir ar droshiibu, neveeleetos ka rajonjiks Aljosha parevidee salonu
ņem pārbaudītus brendus- resp. uz ķīnas galu neskaties (lai gan tur cenas stipri baudāmākas no ebay)
Bilde ķīnas galam būs kaut cik baudāma tad par skaņas kvalitāti vari aizmirst.
Pats jau gadu lietoju Pioneer AVH-P5000DVD un esmu ļoooti apmierināts. Tehniski analogs, tikai 2din izmērā viņam ir Pioneer AVH-P4000DVD. Ja neņem vērā arhaisko izvelņu izskatu, perfekts aparāts priekš manām prasībām, par salīdzinoši lētu cenu.
Kadzhus wrote:nu jaa uz tiem no name kjiinieshiem visp neskatos, bet nu kaa tad beigaas paliek ar droshiibu? nav nekaadas?
avh4000 modelim var noņemt to mazo pultiņu sānā.. 4100 arī vajadzētu nākt nost tām podziņām.
ja gribi lielāku drošību pašam kas jāizdomā. Man viņš ir no sāniem vēl paneļa iekšpusē piemaukts ar 4 skrūvītēm, vieglāk ir iebāzt galvu sev dibenā, kā izraut to maģi neizārdot pusi paneļa. Vienīgi gopņiks tīri aiz škrobes par to, ka nevar dabūt ārā var iemaukt skrūvgriezi ekrānā..
Kadzhus wrote:a kaa ir ar kasko, ja man nofenderee magji, tad vinji man arii par to maksaa vai nee?
juzik, kas taa par pleevi????
Ja maģis ir bijis iegšā līguma slēgšanas brīdī un šmuces gadijumā vari viņiem atrādīt magnetolas noņemamo paneli, tad jā - atmaksā.
Pāris auto izstādēs, prezentācijās ir tādas redzētas.
Jautājot tantei Googl, uz fikso atradu: http://www.jwf.lv/?pid=4&lng=lv" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
no plēves ir 2 tolki: 1- avārijas brīdī nelasīsi stiklus arā no sejas
2- kad naktī tavs maģis būs aizgājis pastaigāties- nevajadzēs no visa salona stiklus tīrīt: vienkārši paņemsi stikla paklāju vienā gablā un izmetīsi. Jo ar pirmajiem sitieniem stikls saplaisas un tad to stikla paklāju ar varu iespiedīs salonā..