Taatad jau no sendienaam sapnjoju par tiesiibam ,kad veel ar waldmenzu skjeerejam ar zhiguli dreilinju aares ,visulaik biju nosliecies tikai uz bumeru ,un nekad pat prata nebija ienacis ,ka kadreiz varetu vizinat ar sierru ,bet tad kaut ka sanaca ,ka Zjanis iepirka sev Sierru ,izbraucu pa trasi ,kaut ka iepatikas ,joka pec saku likt lapinjas uz Sierriniekiem izstaigajot visus labaa krasta rajonus ,bija ari daudz gagarini pa 500ls ,bet reku vienu dienu zvana ipashnieks ,taa nu njemu chunguru un laidu luukoties,kopskats man patika,ruusa bija divas vietas ,ta nu es iepirku vinju pa 60ls ,pecak nododot katalizatorus metaalu chaljiem par 45ls ,sanaca ka sierrinieku iepirku pa 15ls

Taa nu vinjsh izskatijas :

Taa nu laikam ejot saaku kaut ko dariit un izdomaaju ka shis paartaps par manu projektauto ,jo zinu ,daudziem liekas,ka nav jeegas ,bet daljas leetas un tomer shis auto ienacas pa tadu sviestmaizi ,ka greeks butu nedariit

Ticis esmu diezgan taalu,bet veel liels darbs priekshaa .....
Pagaidaam auto ir : ar izietu skati, noseedinaats,ieinstaleta muuzika,uzinstaleets Cossworth ``purns``,taisnaa izpluude pashbuuveeta 2.5'',diski,anti rust,un visadi citadi savests kartiba ...
Bet darbs ir ljoti liels priekshaa ,jo tika iekjerts donors motoram Scorpio ar 2.9 V6 motoru,kas drizuma tik stuukjeets ieksha Sierra,pie viena tiks nomainitas bukses uz Poly visa apakshaa un uzinstaleti vel daudz labumi,lai buutu patikamaka sliideshana,un tad ,iespejams uz Street Klasi

Paldies par lasishanu

Lai runaa Bildes !

Pavasaris IR saacies