Biju uz izstādi, pasktījos. Labi, ka pašam par ieeju nebija jāmaksā, savādāk tam jēgu neredzētu. Vienīgais auto, kas patika bija Lexus IS250, kurā varēja iekāpt Lexus "stendā", jo iekāpjot viss bija vietās. Ja mainītu behu uz citu marku, ta apspriestu tādu variantu.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
paskatījos bildes , esmu priecīgs ,ka neiztērēju parīs stundas laika tam sviestam..
domāju ,ka kautkas radikāli šajā pasākumā ir jāmaina, savādāk uzturieni ies tikai 15gadīgi un fočēsies pie katra spīdīgā auto.
nafnafs wrote:Nu to pašu jau var attiecināt arī uz Sieru un daudziem citiem zvēriem...
Arī uz sierram tas pats attiecas. Izstādē gribas redzēt kaut ko "īpašu". Stulbi maksāt par skatīšanos, ja to pašu uz ielas var redzēt pa velti. Hvz vai pirms gadiem pieciem es biju "zaļāks" vai arī tiešām izstādes auto līmenis un jūtami krities.
nafnafs wrote:Nu to pašu jau var attiecināt arī uz Sieru un daudziem citiem zvēriem...
Arī uz sierram tas pats attiecas. Izstādē gribas redzēt kaut ko "īpašu". Stulbi maksāt par skatīšanos, ja to pašu uz ielas var redzēt pa velti. Hvz vai pirms gadiem pieciem es biju "zaļāks" vai arī tiešām izstādes auto līmenis un jūtami krities.
Noteikti pirms gadiem pieciem uz ielam nevareja isti satikt personalizetus auto un ar to reti kas nodarbojas.
Un par izstadi ar biju nepatikami parsteigts. Gandriz stundu gaidiju to monster truck sovu un tas pats noplisa.