Skrūves un citi stiprinājumi salona detaļām - kur?

Pastāsti citiem par paveikto, vai paprasi padomu kā un kur to var izdarīt

Moderator: gacciZm

Post Reply
binladens
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Skrūves un citi stiprinājumi salona detaļām - kur?

Post by binladens »

Kā daudzi zin ir objekts ar ko ņemties brīvajā laikā,šodien dabūju nost paklāju un vēl šo to, secināju, ka sūdi vagā..., Skrūves tur katrā 5tajā caurumā (gandrīz burtiski) :dusma: un daudzkur to nav vispār..., tāpat jau 2 dienas bagaznieka vāks stāv bez obšivkas, jo nav samorezu atbildes daļu (un pašu samorezu 2/4), tad nu interesē kur rīgā var nopirkt- ideāli jau skrūvju komplektu konkrētam auto, bet šaubos, ka tik vecam būs dajebkur, tāpēc kur ir vislielākā izvele samorezos, un to atbildes daļās un tādos sīkumos ...., čota negribas pāris skrūvju dēļ durvis mainīt. :hvz:
Wu-Ryder

Re: Kur nopirkt auto skrūves salonam un citurienei

Post by Wu-Ryder »

Aizbrauc uz kādu srotu un pa 2Ls paņem kilogramu ar salona skrūvēm. Ir šroti, kur viņi viņas krāj
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
binladens

Post by binladens »

Opā es kā jauniņais šrotu lietās, vari ieteikt kādus?????? ieteicams vairākus lai var apbraukāt un savākt :D
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

binladens wrote:Opā es kā jauniņais šrotu lietās, vari ieteikt kādus?????? ieteicams vairākus lai var apbraukāt un savākt :D
Da es no Dobeles :D Nemāku neko ieteikt :D
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
binladens

Re: Skrūves un citi stiprinājumi salona detaļām - kur?

Post by binladens »

Moš dobelē ir kāds labs šrots, kas ta man aizskriet, ja iesaka :D, pačekošu rīgā pāris zināmos, ja nebūs nekā tad maucu ciemos :D :naac:
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

binladens wrote:Moš dobelē ir kāds labs šrots, kas ta man aizskriet, ja iesaka :D, pačekošu rīgā pāris zināmos, ja nebūs nekā tad maucu ciemos :D :naac:
Aizkulšos apskatīšo kas ar salona skruvēm ir, pārējās tur optam ir :D
Image

(c) 3BMotorsport
binladens

Post by binladens »

Ja vari apskaties.... prost škrobe, ka neviens neķidā tās pakaļas durvis..., man durvis ta ir ok, bet vot skrūves trūkst ...

Kas interesētu
Ārpusē bagažnieka durvīm plastmasa ap nummuru (kur "rokturis" ar ko atver durvis:
Iekšpusē (no āras labais) pakaļas gaismu bloks (iekšējais plastmasas bloks kur stiprinās spuldzītes (tur man auss nolauzta) viss tas pasākums ļurkājas...
Priekšējo durvju obšivka (kur būtu vieta tumbām)
bagažniekā sānu durvju "griežamās ručkas".
Salona skrūves (šo to pačekošu itkā ir rīgā viens veicis kas ar sīkumiem ņemās, bet tur paraugu vajg :X)
Pačekošu ganjau vēl daudzko vajadzēs, bet nu visādus sīkumus kad tikšu tālāk..
karlisbe

Post by karlisbe »

aizbrauc uz Matīsa un Valmieras ielas stūri. Tur mazā mājiņā ir auto daļu veikals, kur ir iespējams iegādāties jaunus klipšus, skavas, skrūves u.c. šādus sīkumus. Nemaksā kosmosu, pieļauju, ka pat lētāk nekā šrotā
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

veel ir maarupes 35 vai 37 ir autobode, SIA Karel. tur ir plastmasas stiprinaajumi visaadi, var panjemt salausto liidzi un piemekleet uz stenda...
binladens

Post by binladens »

Šodien biju cēsu ielas tajā komleksa delix auto laikam saucās, arī ir skrūves, bet tur izvēle maza..., bet tur tā problēma ka skrūve ir, a atbildes daļas nav..., nu rīt noskriešu gar valmieras matīsa store, padošu ziņu kas ir un kas nav ;)
feelfree

Post by feelfree »

Principa pati lielaka izvele ko zinu ir divi auto un renokss - simtiem visadu klipsu un stiprinajumu, piemekles katram vagim tikai jazin ko prasit... vel var versties pie vw dileriem - dabut originalas jaunas... bet principa prieks pasata - kruza , krauta, depo - samorezi , bitumena lenta, regipsa profilu amortizejoša lenta, samorezi, koka skruves, metala leņķi utt :reeka:
Nepatīk mans avatars? ir risinājums 5ls un nomainīšu uz jums tīkamu PM :aiwa:
Post Reply