Paraugs tiem, kuri nezin kā izskatās B2 pasāts -

Moderator: Focus
Mana doma ir nomainit buferi (vai ari esmu vienam 4alim redzējis vnk piekniedētu apakšu klāt), tad vēl uzlikt normālus lietots diskus, nokrāsot mašīnu pa jaunu ( citā krāsā) , iesēdināt amartizatorus mazliet vairāk, ielikt puslidz normālu mūzikas sistēmu, un notonēt logus. Tad tas Passat B2 izskatīsies puslīdz labi.RL. wrote:Labāk neko nedari!
Vienīgais ko var izdarīt Passat B2 ir šķūninga bieds ar stiklašķiedru un neona/diožu un uzlīmju šausmas!
ar to, ka pārdomā vai tiešām auto, kura vērtība ir 200 Ls (ar TA), gribi ieguldīt tādus līdzekļusxmas12 wrote:Mana doma ir nomainit buferi (vai ari esmu vienam 4alim redzējis vnk piekniedētu apakšu klāt), tad vēl uzlikt normālus lietots diskus, nokrāsot mašīnu pa jaunu ( citā krāsā) , iesēdināt amartizatorus mazliet vairāk, ielikt puslidz normālu mūzikas sistēmu, un notonēt logus. Tad tas Passat B2 izskatīsies puslīdz labi.RL. wrote:Labāk neko nedari!
Vienīgais ko var izdarīt Passat B2 ir šķūninga bieds ar stiklašķiedru un neona/diožu un uzlīmju šausmas!Bet nezinu pat ar ko sākt.. ;(
Bet apskati šo bildi: http://www.bildites.lv/images/lmi45ng5zwii37b15061.jpg , vaitad neizskatās labi, kad ir salikti buferi un lietie diski un pārējās ekstras?mpb wrote:ar to, ka pārdomā vai tiešām auto, kura vērtība ir 200 Ls (ar TA), gribi ieguldīt tādus līdzekļusxmas12 wrote:Mana doma ir nomainit buferi (vai ari esmu vienam 4alim redzējis vnk piekniedētu apakšu klāt), tad vēl uzlikt normālus lietots diskus, nokrāsot mašīnu pa jaunu ( citā krāsā) , iesēdināt amartizatorus mazliet vairāk, ielikt puslidz normālu mūzikas sistēmu, un notonēt logus. Tad tas Passat B2 izskatīsies puslīdz labi.RL. wrote:Labāk neko nedari!
Vienīgais ko var izdarīt Passat B2 ir šķūninga bieds ar stiklašķiedru un neona/diožu un uzlīmju šausmas!Bet nezinu pat ar ko sākt.. ;(
Tu to nopietni? :Oxmas12 wrote:Bet apskati šo bildi: http://www.bildites.lv/images/lmi45ng5zwii37b15061.jpg , vaitad neizskatās labi, kad ir salikti buferi un lietie diski un pārējās ekstras?mpb wrote:ar to, ka pārdomā vai tiešām auto, kura vērtība ir 200 Ls (ar TA), gribi ieguldīt tādus līdzekļusxmas12 wrote:Mana doma ir nomainit buferi (vai ari esmu vienam 4alim redzējis vnk piekniedētu apakšu klāt), tad vēl uzlikt normālus lietots diskus, nokrāsot mašīnu pa jaunu ( citā krāsā) , iesēdināt amartizatorus mazliet vairāk, ielikt puslidz normālu mūzikas sistēmu, un notonēt logus. Tad tas Passat B2 izskatīsies puslīdz labi.RL. wrote:Labāk neko nedari!
Ko tieši?kakulaacis wrote:Tu to nopietni? :Oxmas12 wrote:Bet apskati šo bildi: http://www.bildites.lv/images/lmi45ng5zwii37b15061.jpg , vaitad neizskatās labi, kad ir salikti buferi un lietie diski un pārējās ekstras?mpb wrote:ar to, ka pārdomā vai tiešām auto, kura vērtība ir 200 Ls (ar TA), gribi ieguldīt tādus līdzekļusxmas12 wrote:Mana doma ir nomainit buferi (vai ari esmu vienam 4alim redzējis vnk piekniedētu apakšu klāt), tad vēl uzlikt normālus lietots diskus, nokrāsot mašīnu pa jaunu ( citā krāsā) , iesēdināt amartizatorus mazliet vairāk, ielikt puslidz normālu mūzikas sistēmu, un notonēt logus. Tad tas Passat B2 izskatīsies puslīdz labi.RL. wrote:Labāk neko nedari!
SecībaRihy wrote:Tāpēc ka ar buferu un sliekšņu maiņu neko nevar tur labu panāktGribi tūnēt - nosēdini, sakop un diskus. Viss !
katru otroxmas12 wrote:NJā, tā laikam arī darīšu, tikai vēl notonēšu dažus logus.Juzix wrote:SecībaRihy wrote:Tāpēc ka ar buferu un sliekšņu maiņu neko nevar tur labu panāktGribi tūnēt - nosēdini, sakop un diskus. Viss !
NJā, katru otro logu tonēšumpb wrote:katru otroxmas12 wrote:NJā, tā laikam arī darīšu, tikai vēl notonēšu dažus logus.Juzix wrote:SecībaRihy wrote:Tāpēc ka ar buferu un sliekšņu maiņu neko nevar tur labu panāktGribi tūnēt - nosēdini, sakop un diskus. Viss !
Nu labi, teiksim tā, es to mašīnu nenopirku. Mašīna mājās stāv jau kādus 2 gadus (garāžā). Un pa laikam arī pabraukāju. Darbojas ļoti labi. Un vnk tpc izdomāju, varbūt varētu iegūldīt nedaudz naudas, un uzķilēt mazliet šo autiņu.Melnais wrote:Jā, esmu gan!Nu, [censored], pastāsti, kāpēc tieši šī miskaste?