krissis Mitsubishi Colt

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

krissis
Has thanked: 0
Been thanked: 0

krissis Mitsubishi Colt

Post by krissis »

Čau visiem , tomēr izdomāju arī šeit atrādīt , vairāk jau kā blogu pašam priekš sevis, bet ja kādam vēl patīk arī labi :naac:
Sākšu ar to, ka neesmu milionārs, tākā tie kuriem patīk tikai bbs`i un pārējais ir sūcs tad labāk tālāk nelasīt (var kaitēt jūsu veselībai) .
Kā jau daudziem zināms iepriekš man bija diezgan pieklājīgs e34, to es pārdevu un sagribēju kādu ekovāgenu ar ko vizināt dibenu no punkta a uz punktu b, tad skatījos visādus lielākus , mazākus, smukākus un nesmukākus auto līdz nonācu pie koltiņa, acīs iekrita vienā placī tepat Cēsīs koltiņš , sagatavots TA (uzreiz kā nopirku izgāja vēl vecais saimnieks) , ar 1,3l 12v dzinēju kurš skrien ņiprāk kā mans ex 520ais , un protams patēriņš :yo: . Ekstru protams nekādu ja neskaita stūres pastūzi. Tā nu es viņu nopirku. Pirmais ko izdarīju - ieinstalēju kautkādu blaupunkt maģi (kurš nesen dabeidzās un ieliku pioneer) un subīti ground zero. Pēctam nepagāja laikam pat mēnesis un koltiņš atteicās strādāt, uz mazu gāzīti kautko pukšķināja, bet tolkam negāja. Tika saukts doktors Micuks , mainīta spole (kas ir slimība šamajiem) un slēgts pie diagnostikas, bet šā vai tā bez izmaiņām, vienīgais ko diagnostika parādija tas ir, ka TPS , jeb droseles stāvokļa devējs ir pie dieviem, tas tika samainīts, bet tāpat bez izmaiņām, tika mainīts arī ECU, bet arī bez izmaiņām, beigās Micuks garāmbraucot ieskrēja vēlreiz un nodiagnosticēja, ka degvielas sūknis nomirijis (kaut kompis rādīja ļoti labu spiedienu, nu neko samainīju to (no eclipses :yo: :reeka: ) , bet tāpat nebija riekstā, beigās izrādijās, ka tomēr arī spole atmirusi kopā ar sūkni, nu neko darīt, to arī samainīja un beidzot IR! Tā arī nekas diži nav noticis tehniskā ziņā (tfu tfu tfu). Tākā beidzot tehniski viss ir kedā, let de šķuning begin :naac:
Pirmais kas tika izdarīts tas notonētas aizmugurējās lapmas, tajā pašā dienā ar āķi lūpā tika atjauktas priekšējās, izkrāsotas vietas kur nav reflektors un notonēti pagriezieni, tas tākā banditizēšanā būtu viss kādu laiku, ā vēl nummurs sānā. Uz to brīdi izskatījās šādi -
Image
Image
Tad nonācu pie slēguma, ka priekšā kautkas nav riekstā, tika atrasta lūpa no accorda un pielāgota. Kopā kautkā tā -
Image
Tik tālu pagaidām viss apmierināja un labu laiku tā arī nobraukāju, pabiju arī dragreisa atklāšanā Kazrunķī un tiku arī nospiegots ar kautkādu bezbiļetnieci žirafi :hvz:
Image
Nepievērst uzmanību šķībajai lūpai jo braucot iekšā pārkingā tā tika eleganti norauta un uz ātro pielikta atpakaļ :cool:
Kā jau teicu tad labu laiku tā nobraukāju, bet visu laiku kremta viena doma - vajag diskus. Tad nu pirms pāris dienām beidzot tika iegātādi 15nieki, tajā pašā dienā uzmesti virsū, pirmā doma - jebatj jebatj, kas par džipu :shock:
Image
kautkas jādara lietas labā. Tika nosēdināta aizmugure , bet bļin, atmetās arkās , tātad diski pa platu :x , tika ņemti talkā visādi instrumenti un arkas tika taisītas brutāli platākas, tā lai vismaz var pabraukt, kautkas tika darīts, bet tāpat vēl diezgan metās, tas tākā uz drīzumā tiks labots, visticamāk ar zemākām uz "uzstieptām" riepām un pēctam tiks taisītas platākas arkas. Pagaidām arī tas viss, bet vēl darīt ir daaaudz ko ... Tikko izskrēju ārā nobildēt lai redz vismaz aptuvenu skatu (bildēju ar fleksi) .
Image
priekša arī vēl pagaidām gaisā, bet tas arī tiks labots kad tiks dabūtas un uzmontētas zemprofila riepas.
Tāds nu viņš aptuveni ir, cerams kādam arī patiks :cool:
Ja jums ledusskapī nekā nav, paņemiet laša fileju :D
rrrainis

Re: krissis Mitsubishi Colt

Post by rrrainis »

Nu lai izdodas iecerētais!
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

Pēc izskata jau ļoti patīkās, bet, piedod, dēļ pēdējā bunduļa, mašīna ir krietni par skaļu(vismaz pirms dažām nedēļām, kad dzirdēju, bija).

Neturi sveci zem pūra, kāds tad ir tev reālais patēriņš? :naac:
koni4jo
Spam addicted

Post by koni4jo »

Fleksim laikam kāds defekts, bildes dikti švakas šķiet :emo:
Bet autiņš tīri interesants, otru koltu visā forumā laikam neatrast :cool:
krissis

Post by krissis »

ttd wrote:Pēc izskata jau ļoti patīkās, bet, piedod, dēļ pēdējā bunduļa, mašīna ir krietni par skaļu(vismaz pirms dažām nedēļām, kad dzirdēju, bija).

lololol , tad man vispār nebija izpūtēja :rofl: Patēriņš kkādi 6l, precīzi neesmu mērijis.
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

krissis wrote:
ttd wrote:Pēc izskata jau ļoti patīkās, bet, piedod, dēļ pēdējā bunduļa, mašīna ir krietni par skaļu(vismaz pirms dažām nedēļām, kad dzirdēju, bija).

lololol , tad man vispār nebija izpūtēja :rofl: Patēriņš kkādi 6l, precīzi neesmu mērijis.
Skatījos, ka tev karājās aizmugurē apaļais termoss. :naac:

Tātad sagāzēts šāds ir lētāks par sabiedrisko. :yo:
krissis

Post by krissis »

nē man stāv parastais stock perdelis aizmugurē, moš sajauci ar vienu citu koltu kas arī nošķūnēts pa Cēsīm braukā :) Ja šito sagāzētu tad toč varētu TA ejot piegāzt pilnu balonu pa dvacāru un pēc gada kad nākošo TA ietu varētu uzpildīt atkal :D
Ch.
Been thanked: 1 time

Post by Ch. »

Ir ok ekovāgens. :cool:
Diski ir ok un nekādā ziņā nav par platu, bet tās riepas ir drausmīgi baloni! Vispār jēdziens "diski par platu" mašīnai, kas nepiedalās autosportā man liekas absurds :shura_tjūneris:
Uzliec kkādu 195/50 vai kko vēl zemāku un viss būs riktīgi gerai! :)
Sodit slidgultnus uz spiediena
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

krissis wrote:nē man stāv parastais stock perdelis aizmugurē, moš sajauci ar vienu citu koltu kas arī nošķūnēts pa Cēsīm braukā :) Ja šito sagāzētu tad toč varētu TA ejot piegāzt pilnu balonu pa dvacāru un pēc gada kad nākošo TA ietu varētu uzpildīt atkal :D
Tad viss pa pirmo. :yo:

Plāno ar šiem arī pa ziemu vālēt? Man liekas, ka man mētājās kaut kur zema profila 2 R15 gumijas paplikas, ja atradīšu, tad došu ziņu(ja būs, atdošu par velti).
Bet ziemai iesaku dabūt pa kapeikām R13 kārtīgas. Atceros, ka pagājšziem varēja dabūt pa 50ls 4 ideālas R13 ar šipiem. :cool:
krissis

Post by krissis »

ziemā nebraukšu ar 15niekiem, bet ar vecajiem 13` bleķiem lai var atvilkt normāli :yo: :naac: , divas ziemenes man vēl labas no pagājušā gada, divas būs jāiepērk . Tās zemprofila riepas būtu labi, dabūsi alus no manis :cool:
Rollin

Post by Rollin »

kur Tu vēl esi atrādījies ?
Image Lancer 1.6 16V
Image
krissis

Post by krissis »

Rollin wrote:kur Tu vēl esi atrādījies ?
ja tu domā topiks kur man vēl ir tad nav nekur citur :-D
Rollin

Post by Rollin »

Čau visiem , tomēr izdomāju arī šeit atrādīt ..

tapēc prasu kur vēl ?! :-D
Image Lancer 1.6 16V
Image
krissis

Post by krissis »

Rollin wrote:Čau visiem , tomēr izdomāju arī šeit atrādīt ..

tapēc prasu kur vēl ?! :-D
Atvaino, automātiski uzrakstīju :emo:
lm
ID 55

Post by lm »

Kāda sajūta pēc e34 pārkāpt uz daudz mazāku auto? ;) Sveikts un lai izdodas iecerētais :)

P.S. biji iemetis tirgoties kādu laiku atpakaļ, vai arī es kaut ko jaucu? Izdomāji tomēr paturēt?
P.S.2 vienmēr ir interesējis - kāds iemesls likt numuru kreisajā pusē? :urb:
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
krissis

Post by krissis »

pirmā sajūta bija wtf? ar ko es braucu un kapēc es viņu nopirku? :D bet pēctam pieradu. Par nummuru vnk piedūriens :lol:
un par to tirgošanu, ik pa brīdim uznāk tāda vēlme, bet es jau esmu viņā tik daudz ieguldījis, ka pat par mega kosmosu notirgojot es sanāktu mīnusos, tākā nu i naher, next step - e46 :naac:
Archuks
BMW

Post by Archuks »

lm wrote:Kāda sajūta pēc e34 pārkāpt uz daudz mazāku auto? ;) Sveikts un lai izdodas iecerētais :)

P.S. biji iemetis tirgoties kādu laiku atpakaļ, vai arī es kaut ko jaucu? Izdomāji tomēr paturēt?
P.S.2 vienmēr ir interesējis - kāds iemesls likt numuru kreisajā pusē? :urb:
EVO style :naac:

Sveikts ;)
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
krissis

Post by krissis »

Viens pieteicās pirkt šitos diskus, ja paņems tad widened steelies coming soon :yo:
Spoiler
Show
Image
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

krissis wrote:Viens pieteicās pirkt šitos diskus, ja paņems tad widened steelies coming soon :yo:
Spoiler
Show
Image
uz kādām collām? 14 nebūtu optimālākais? Gan gumijas katrā šķūnī mētājas, gan diski.
krissis

Post by krissis »

13 vai 14 , to vēl izdomās, 15niekus točna ne, tikko izspriedām, ka pa lielu šitajai mazajai miskastei :?
Bet nu vēl jau nav teikts, ka izdosies dīls ar šitiem diskiem...
Post Reply