Sākšu ar to, ka neesmu milionārs, tākā tie kuriem patīk tikai bbs`i un pārējais ir sūcs tad labāk tālāk nelasīt (var kaitēt jūsu veselībai) .
Kā jau daudziem zināms iepriekš man bija diezgan pieklājīgs e34, to es pārdevu un sagribēju kādu ekovāgenu ar ko vizināt dibenu no punkta a uz punktu b, tad skatījos visādus lielākus , mazākus, smukākus un nesmukākus auto līdz nonācu pie koltiņa, acīs iekrita vienā placī tepat Cēsīs koltiņš , sagatavots TA (uzreiz kā nopirku izgāja vēl vecais saimnieks) , ar 1,3l 12v dzinēju kurš skrien ņiprāk kā mans ex 520ais , un protams patēriņš

Pirmais kas tika izdarīts tas notonētas aizmugurējās lapmas, tajā pašā dienā ar āķi lūpā tika atjauktas priekšējās, izkrāsotas vietas kur nav reflektors un notonēti pagriezieni, tas tākā banditizēšanā būtu viss kādu laiku, ā vēl nummurs sānā. Uz to brīdi izskatījās šādi -

Tad nonācu pie slēguma, ka priekšā kautkas nav riekstā, tika atrasta lūpa no accorda un pielāgota. Kopā kautkā tā -

Tik tālu pagaidām viss apmierināja un labu laiku tā arī nobraukāju, pabiju arī dragreisa atklāšanā Kazrunķī un tiku arī nospiegots ar kautkādu bezbiļetnieci žirafi

Nepievērst uzmanību šķībajai lūpai jo braucot iekšā pārkingā tā tika eleganti norauta un uz ātro pielikta atpakaļ

Kā jau teicu tad labu laiku tā nobraukāju, bet visu laiku kremta viena doma - vajag diskus. Tad nu pirms pāris dienām beidzot tika iegātādi 15nieki, tajā pašā dienā uzmesti virsū, pirmā doma - jebatj jebatj, kas par džipu

kautkas jādara lietas labā. Tika nosēdināta aizmugure , bet bļin, atmetās arkās , tātad diski pa platu

priekša arī vēl pagaidām gaisā, bet tas arī tiks labots kad tiks dabūtas un uzmontētas zemprofila riepas.
Tāds nu viņš aptuveni ir, cerams kādam arī patiks