Jau ilgu laiku esmu foruma lietotājs, pārsvarā vairāk lasu tehnisko info un pētu projektus, gribās arī kaut ko tādu pasākt, bet nav ne vietas ne laika.
Skatos, ka aizvien vairāk cilvēku atrāda auto ar ko vizinās, tad nu nolēmu es ar.
Jāatzīmē, ka diemžēl apstākļu spiests biju pārcelties uz Lielo Salu un tad nu tur arī vajag transportu. Sieviņai sen jau gribējās kaut ko sarīgu, tad nu lūkojām uz kādu bezjumta variantu. Latvijā pārvietojos ar Volvo 850 un S70, līdz ar to arī doma bija par kādu C70 kabrio, bet nekas labs neatradās. Mans labākais draugs ir liels Saab fans un līdz ar to arī man ir bijusi pabūt uz Saabkluba pasākumiem un ar Saabiem pabraukāt, noskatījām ka Saab 9-3 nav nemaz tik slikts variants, pie tā arī palikām.
Tad nu tikai iepirkts Saab 9-3 SE kabriolets
Auto gads - teheniskajā lapiņā minēts 2001
Krāsa - Zila (Royal Blue)
Motors - 2.0 turbo
Ātrumkārba- 4 pakāpju automātiskā
aprīkojums- gandrīz viss kas tajā laikā nāca SE komplektā (nav sēdekļu apsilde un viņi neregulējas elektroniski)
Patēriņš vidēji 14-15 litri pa pilsētu. Ap 10 uz lielcieļiem.
Francijā uz lielceļiem atļauts uz 130km lidot, tad atkal sākas neekonomiska braukšana - patēriņu rāda ap12 litri. Tiesa bijām pilns auto un bagāžnieks ar aliņiem piebāzts.
Jau kādu laiku vizinos (virs gada), ir bijusi prblēma ar Lamda zondi kuru nomainīju, kā arī pirms mēneša mainīti bremžu kluči. Sveces kopā ar eļļas maiņu arī mainītas.
Pagaidām tas arī viss tpfu, tpfu, tpfu
Pērkot viens miglinieks bija sadaudzīts, to tad arī nomainīju pēc iegādes.
Neatradu vairs bildes, bet tikko atradūšu, tā ielikšu

ā un vēl iekšējais temperatūras devējs sāka gaudot, jo Saabam (varbūt vēl kādai markai arī) ir konsolē iebūvēts tāds motoriņš kas sūc gaisu un mēra temperatūru, jauns maksā miljonus, bet visi lietotie arī gaudo. Izjaucu, iztīrīju, ieeļoju un un viss skaisti.
Plānu uz lielu pārbūvi vai uzlabošanu nav. Turpināšu lietot. Ir ieplānots subs iekš bagāžnieka, bet tā jau vietas maz, līdz ar to uz lielas jautājuma zīmes.
Esam izbaukājuši Anglijas dienvidus, Velsu (pamanījāmies piecatā) un Ziemassvētkos pabijām Beļģijā. sākumā liekās, ka nebūs daudz vietas bagāžniekā utt, bet nu var pieciest. Ja mantu nav daudz, tad viss ir labi, bet ja nolaiž jumtu, tad nu tur vairs tikai nelielas somas var salikt. Bet ja vēlas, tad var visu

Sākumā bija doma, ka būs tāds nepraktisks, bet lietojot pierādījās, ka ir tīri pieņemami.
Lielie aukstumi nav problēma, apsilde strādā ļoti labi.
Trokšnais gan uz lielceļiem, līdz 100 km ir gandrīz netraucējuši, bet virs tad jau nu jārunā skaļāk vai mūzika jāpagriež skaļāk.
Lūk dažas bildes:

Sieviņa nenoturējās no šādas pozas

Mazlie vairāk bildes ir apskatāmas šeit: http://foto.inbox.lv/aabbxx/Saabs