Lolvo Volvo S40

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

LOLVO
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Lolvo Volvo S40

Post by LOLVO »

Sveiki,esmu tikko piereģistrējies šajā forumā un nolēmu šeit iepazīstināt citus foruma biedrus ar sevi un savu braucamo.
Šo forumu lasu jau no laikiem,kad vēl ar mopedkām un Jawām vizinājos :D
Tātad par Volgo,tas ir,Volvo :naac: ģimenes īpašumā ir jau kopš 2006. gada,un dotajā brīdī ir manā aprūpē.
Autiņš ir Volvo S40,1996. gada,ar 1,8 16V 4cyl dzinēju un manuālo ātrumkārbu,ekstras - kondicionieris un Volvo ērtums.Kaut gan tāda soļanka jau ir - Piekari šis modelis dala ar Mitsubishi Carisma,tā kā daudz kas ir pa japāņu modei,dzinējs un ātrumkārba ir no Renault un Tas viss ir sakrāmēts Nīderlandē,nevis zviedrijā,tieši šo iemeslu dēļ daudziem laikam ir pamats teikt,ka šis jau nav Volvo,bet es nepiekritīšu,jo bundža,dizains un viss pārējais jau ir Volvo inženieru darbs.Kaut kur sen lasiju,ka Volvo šo modeli gribējuši saukt par S4,bet Audi jau esot paspējis aizsist ''S4'' . :cool: Auto ir ļoti ērts un nav pārāk norūsējis,rūsa,protams,ir,kur nu bez tās :yo: .Zinu,ka bija bildes kāds izskatijās pirms gada,bet nevaru tagad sadzīt,vienkāršs un parasts volvo s40 ar dažādiem ,bet orģināliem,volvo kalpakiem 8)
Vienīgā bilde,ko atradu :naac:
Image
(un nē,es neesmu tas,kurš dzer apinīti un pilzenīti,Bauskas only! :D )
2007. gadā nedaudz tika uzsista aizmugure,iesrēja pakaļā passats b3:
Image
Image
Passat vadītājai ''paveicās'' trāpīt tieši uz āķa :naac: Apdrošinātāji vēlāk izlaboja visu,itkā,smuki nošpaktelēja un aizkrāsoja,bļembu uzlika un viss bija smuki,līdz brīdim kad mana māte izdomāja,ka viss ir pārāk smuki un vajag to pašu vietu kaut kur kaut kā mistiski uzšķērst.Tā nu vizinājās ar pusnobirušu špakteli ilgu laiku.Bet tad pienāca šis pavasaris,izdomāju pārdot savu jettu mk2 ,lai pa to naudu sāktu savest kaut cik kārtībā šo Volvo.
Tā nu pirmais kas izdarīts,par cik nedega idikācija pagriezienam un bija jāņem ārā panelis,saliku diodes panelī,ar to bildes būs vēlāk,ir tikai bilde ar stock vs led:
Image
Ko darīt ar špaktelēto pakaļu?Stickerbomb is the answer! :D
Image
Image
Priekšā uz bampera arī bija problemātiska vieta:
Image
Skatē vēl ieļipija 2 par riepām,sāku meklēt pie reizes lietos diskus.Atradu ss.lv sludinājumu par V40 stock ļitakiem,attālums norādīts 4x114,3,nopriecājos un braucu pakaļ uz JASS servisu,nopirku,nopriecājos par labām riepām + diskiem tikai par 100eur un neko sliktu nedomājot braucu mājās.Lieku virsū,neder,pamēru,diskiem 4x108 - visticamāk no Volvo 850.Pazvaniju ,izstāstiju kas par štelli un džeks ļoti laipni atbrauca diskiem pakaļ un atgrieza naudu,tajā pat vakarā tika iecelti šādi te Borbet diski,ar visiem vajadzīgajiem parametriem:
Image
Image
Šitādus Borbetus jau sen gribēju,man jau personīgi patīk šie diski uz S40,bet ir cilvēki,kuri apgalvo,ka šitie labi izskatoties tikai uz mk2,b2 utml,bet cik cilvēku,tik viedokļu.
Šos paķēru pa 70eur,divas riepas lietojamas,divas ar pumpām,šodien jau viss ir pārmontēts,nobalansēts un var braukt :)
Īsumā tas pagaidām ir viss,sēdināt vajag kā ēst,tikai jāuzliek 195/55 riepas,pašlaik tādas stāv aizmugurē,priekšā ir 195/50(ja kādam vajag,varam sarunāt barteri kādu)
Tuvākie plāni tātad:
Savest kārtībā uz TA - pāris stabilizatora sviras jānomaina,kārbas blīvslēgs,pie pārslēdzēja(starpcitu renault centrā maksāja 35eur :dusma: ,neorģināls 8eur maksā)un jāsaved kreisajam ratam roceni kārtībā,pārējais viss jau izdarīts.
Pēc TA - nosēdināt,vēl nezinu vai tas būs fleksis atsperēs,vai citas atsperes,šaubos,ka kāds zin ,no kā piemeklēt,jo izskatās,ka daudzi šādus Volvo neķīlē tā pārāk.Doma vēl ir patumšinātu priekšējos lukturus,kā to izdariju ar Jettas lukturiem:
Image
Image
Pagaidām tas viss,paldies par uzmanību! :cool:
Matiiss_T

Re: Lolvo Volvo S40

Post by Matiiss_T »

Atsperes sēdinātās + amīšus var dabūt šitam, pajautā psih-arno :cool:
GOT SMOKE? I don't
Edmunds
Sliktdibenis

Post by Edmunds »

LOLVO wrote: Savest kārtībā uz TA - pāris stabilizatora sviras jānomaina,kārbas blīvslēgs,pie pārslēdzēja(starpcitu renault centrā maksāja 35eur :dusma:
woow, dārgi gan!
LOLVO

Post by LOLVO »

Matiiss_T,Izklausās labi!Būs jāprovē,protams tālāk jau tas ir budžeta jautājums ;)
Edmund,nu man tas šķita dārgi,nebiju gatavojies,ka parasts blīvslēgs tā maksās,bet iespējams tas tāpēc,ka līdzi nāca vēl divas metāla buksītes,cik zinu priekš dakšiņām.
Fretka

Post by Fretka »

Stikerbombu naher. Tu esi tas pats LOLVO, kurš powerā ? Ja tā, welcomēts 8)
Man patīk bilde, kur pasāts nošķilts, taču volvo par savu stāvokli nesūdzās :D :swedish_metal:
andzhus

Post by andzhus »

Volvo viss savās vietās.. :D lai turpina labi ripot!
Piedāvāju kvalitatīvu 3M Auto pulēšanu Talsos par labām cenām - Sīkāk privāti.
LOLVO

Post by LOLVO »

Fretka wrote:Stikerbombu naher. Tu esi tas pats LOLVO, kurš powerā ? Ja tā, welcomēts 8)
Man patīk bilde, kur pasāts nošķilts, taču volvo par savu stāvokli nesūdzās :D :swedish_metal:
Stickerbombs nosedz pamatīgu lažu,ielikšu bildi pēctam,kāpēc es negribu dotajā brīdī to labot ;D neesmu powerā,esmu tas ,kurš burnoutā un golfklubā,tikai tur man niks cits :D jū swedish metal labi darbojas,tik no trieciena dabūju maģi klēpī un kādu laiku ,pirms salaboja,tecēja ūdens bagažniekā. Ā un passats bij nomāts :naac:
Andzhus,paldies! ;)
LOLVO

Post by LOLVO »

Rekur iemesls,kāpēc pagaidām stickerbombs paliek - negribu redzēt špakteli un krāsošanas darbus,labāk sapelnīt piķi un pēctam atļaut to nopelnīt kādam,kas ar to nodarbojas :D
Image
Tas tā,Līgo priekšvakarā,kad visi normāli cilvēki iepērk veikalā alu un jau sāk mest pa lampu,es sēžu boksā un mēģinu iekustināt ručņiku :yo: Izdevās,nomainīti tika blīvslēgi abiem suportiem.Gandrīz ziemassvētkus nosvinēju,kustināju kamēr gandrīz nemanot virzulis izleca ārā,svētdiena un rezerves manžetes nav. :D Bet paveicās.
Image
Par cik steidzos sagatavot autiņu TA tika nomainīta tikai labā stabilizatora atsaite,bet būs kaut kad jāsamaina arī otra:
Image
Atkritumi :D
Image
Apakšā visumā tā neko,bet rūsiņš ir biš vairāk,nekā domāju,plus vienā vietā ir tā nevisai skaisti bijis metināts,bet tas arī pa lielam viss
Image
Jau laiciņu atpakaļ apvīlēti uzgriežņu gali un uzlikti diskiem vāciņi
Image
Tagad štukoju taisīt tumšo optiku priekšā,aizmugurē nevajag,tur jau stokā viss skaisti.Un vēl tagad sapratu,ka pirms sēdināšanas jāiepērk arī kreisā priekšējā stabilizatora atsaite,jo veco diezvai iznāks nenofleksēt :D
Tas viss būtu sīkums,bet atklāju,ka eļļu nedzina gar ātrumkārbas blīvslēgu,izskatās,ka dzen gar kloķenes gala blīvslēgu,kurš kārbas pusē,bet par cik nav vēl iegādāts otrs auto,nāksies pieliet eļļu vismaz vēl mēnesi,divus. :x
andzhus

Post by andzhus »

Nomainīt kloķenes saļņiku kārbas galā nav nekas traks.. patreiz pats savam A4 to daru.. pāris h un viss noārdīts.. tad tik tas prieks salikt visu atpakaļ.. ja ir bedre vai pacēlājs - dienas laikā viss čotka!
Piedāvāju kvalitatīvu 3M Auto pulēšanu Talsos par labām cenām - Sīkāk privāti.
nuugjis

Post by nuugjis »

andzhus wrote:Nomainīt kloķenes saļņiku kārbas galā nav nekas traks.. patreiz pats savam A4 to daru.. pāris h un viss noārdīts.. tad tik tas prieks salikt visu atpakaļ.. ja ir bedre vai pacēlājs - dienas laikā viss čotka!
Atceries kā motors stāv a4 un kā lolvo .. esmu cēlis kārbu nost šādam, pa dienu var izdarīt, nezinātājam ilgāk

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
LOLVO

Post by LOLVO »

Esmu piedalijies peugeot 206 kārbas noņemšanas/uzlikšanas procesā,protams,ja ir pacēlājs,tad nekad tāds,bet pie pacēlāja tieku tik pa vakariem un ne vienmēr.Bet ja tā padomā,tad moskvičam 16 gados cēlu kārbu un metu virsū pat bez bedres,tākā,ja uznāks gribēšana moš savā wannabe bedrē visu izdarīšu ;D
LOLVO

Post by LOLVO »

Vakar aiz neko darīt nolēmu beidzot realizēt savu ideju par tumšajiem lukturiem,kā to jau biju darijis uz mk2 jettas,šeit reflektors ļoti līdzīgs,tik forma cita.
Sākumā viss tiek noravēts
Image
Tad liekam uz operāciju galda
Image
Volvo ļoti labi padomājuši par šito štelli - metāla klipši,nekāda līme vai plīstoši plastmasas sū...
Image
Lukturi vaļā:
Image
Jāaizsedz nekrāsojamās virsmas,šitā vieta ir reāls čakars,jo līmēt līmlenti uz hromētās virsmas nedrīkst,pēctam līmlente nonāk ar visu hromu nost :emo:
Image
vecais lukturis vs gatavs Helllou dork lukturis
Image
Pagriezienus tak ar vajag,stikliņš vienam pats nokrita,otru biš paspēju saplēst,bet veiksmīgi salīmēju,šitiem nokasu sudraboto virsmu,nosedzu iekšā esošo reflektoru un krāsoju
Image
Image
Pēctam tos pagriezienus uz silikona stiklu līmes salīmēju atpakaļ.
Redeli arī pie reizes nokrāsoju
Image
Domāju uzlikt zīmi,bet pēc kreša zīmei nav tās slīpās līnijas,un tāpēc izskatās pēc kaut kāda forda :naac:
Image
Gala rezultāts visiem šiem pasākumiem
Image
Image
Pie garāžas nobildējos ar supersportdrift aparātu :naac:
Image
*Sicram
Has thanked: 3 times

Post by *Sicram »

a kapēc tu to hromu ap redeli nenokrāsoji ?
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Fretka

Post by Fretka »

Kopumā izskatās bēdīgi :(
LOLVO

Post by LOLVO »

*Sicram wrote:a kapēc tu to hromu ap redeli nenokrāsoji ?
Nu kautkā likās,ka tad būs pārāk viendabīgs tas pasākums
Fretka wrote:Kopumā izskatās bēdīgi :(
Dēļ uzlīmēm? :D Bet ja nopietni,tad pamato kas un kā,mani interesē citu cilvēku viedoklis,tāpēc jau šeit rakstu :cool:
Last edited by LOLVO on 30 Jun 2014, 14:00, edited 1 time in total.
VuskansDavis

Post by VuskansDavis »

Izskatās tīri labi, tikai man prasās arī restes maliņu melnu

Interesanti vai v70 arī var tāpat..
:latvija:
LOLVO

Post by LOLVO »

VuskansDavis wrote:Izskatās tīri labi, tikai man prasās arī restes maliņu melnu

Interesanti vai v70 arī var tāpat..
Es nezinu,kāds izskatās V70 reflektors,diži jau savādāks droši vienka nav.Es vadijos pēc šīs pamācības
Fretka

Post by Fretka »

LOLVO wrote:
*Sicram wrote:a kapēc tu to hromu ap redeli nenokrāsoji ?
Nu kautkā likās,ka tad būs pārāk viendabīgs tas pasākums
Fretka wrote:Kopumā izskatās bēdīgi :(
Dēļ uzlīmēm? :D Bet ja nopietni,tad pamato kas un kā,mani interesē citu cilvēku viedoklis,tāpēc jau šeit rakstu :cool:
Pirmais, uzlīmes. Pēc tam diezgan zema profila riepas uz nesēdināta auto un salīdzinoši maziem diskiem.
Ja kaut ko taisa melnu, tad prasās to visu tādu viendabīgu un bez hroma akcentiem. Tagad vajag restei atpakaļ Volvo zīmi vai arī to rāmi arī melnu. Tāpat pagriezieniem tā izteiktā spilgtā robeža izskatās neaļo. :hvz:

Tepat forumā bija viens solīds V40, cita tiršana
Image

Vai arī es vienkārši esmu pāragri izaudzis no uzlīmju swagowline n shit vecuma :(
LOLVO

Post by LOLVO »

Zīmi jau teicu,ka vajag atpakaļ,tipa lai izskatītos šādi:
Image
Sākumā ja minēju,ka sēdinājums būs,bet piekritīšu par riepām,doma ir likt priekšā tādas pat,kā aizmugurē 195/55.Diski,piekrītu,bet lielāki nebūs,pagaidām,jo esmu students :D
Protams,ka tas V40 ir cita tiršana,bet uzreiz var redzēt,ka ir ieguldīti palieli līdzekļi tajā,mans ir drīzāk budget variants,daru visu ar man pieejamajiem līdzekļiem un zināšanām.
Spilgtā robeža tāpat izskatās tumšajiem s40 lukturiem:
Image
Pagaidām tikai neesmu izdomājis,kā to robežu tā smukāk novākt.
Janx

Post by Janx »

Regulē vēl. :wink:
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... :D
Post Reply