arniks8 jetta GT daily

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

arniks8
Spam addicted
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Re: arniks8 jetta GT daily

Post by arniks8 »

ray112 wrote: 13 Jul 2024, 13:31 Otrais video pa kaifu, labs sparings visā garumā, protams laikapstākļi to visu padara vēl interesantāku.
AtmoBenzin wrote: 13 Jul 2024, 20:59
ray112 wrote: 13 Jul 2024, 13:31 Otrais video pa kaifu, labs sparings visā garumā, protams laikapstākļi to visu padara vēl interesantāku.
Jā, diezgan cieša braukšana. :cool:
Thx, jāliek tiem bmw iesvīst :]
krabiz wrote: 14 Jul 2024, 09:53 Arnix making burnout great again 8)

P.S. Tev neprasās pēc sportiskākas stūres?
Varbūt būtu ērtāk ar nedaudz mazāku diametru, bet jau tagad brīžiem stūre ir tā kārtīgi jāpietur pa citiem līkumiem. Var jau būt ka kkad izmēģināšu 205 sekciju, kas varētu to palielināt. Varbūt kādreiz varu pamēģināt ar pastūža stūri pabraukt, bet man ir aizdomas ka nepatiks :D
howitzer wrote: 26 Mar 2019, 21:19 Zems kā aizpis muti un ej dirst.
krabiz
Has thanked: 0

Post by krabiz »

Klasiska 350mm biezā trīsspieķu ādiniece, manuprāt, būtu pats labumiņš, es nesaprotu kā var būt ērti braukt ar to oriģinālo kluci :D
"316iA kompakts man ir brīvdienu izbraucieniem"
arniks8
Spam addicted

Post by arniks8 »

Viņa ergonomiski ir diezgan laba gan trasē, gan uz šosee. Ja būtu rwd un vajadzētu krāmēt, tad paļubom prasītos citu :D
howitzer
M30
Been thanked: 1 time

Post by howitzer »

:cool:
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
J.K.jr.bad.

Post by J.K.jr.bad. »

Malacis, ka brauc! Pareizs pielietojums automašīnai! :aleluja: Citi mīzaļas tik māk atsperes griezt un diskiem kanti pulēt.

Es savam sportiniekam, tiesa gan pakaļpiedziņa, izvēlējos palikt pie stūres pastiprinātāja, jo bija tāda sajūta, ka ja kaut kas aizies šķērsām trasē, tad bez tā būs gaužām maz iespēju kaut ko veikli piekoriģēt. Ar bremžu pastiprinātāju tā pat. Kaut kā man neizdevās uztaisīt versiju bez, kas labi un pārliecinoši bremzētu. Arī ar visiem īstiem sporta klučiem bremzes bija nekādas.
J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:offtopic:
arniks8
Spam addicted

Post by arniks8 »

Man stūres pastūzis šai mašīnai nav bijis :D
howitzer
M30

Post by howitzer »

Reikai nav vairāk apgriezienu from lock to lock? Askonai bez pastūža bija daudz jākruķī.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
arniks8
Spam addicted

Post by arniks8 »

Ir, bez pastūža ir 4, ar pastūzi bija laikam 3.1. Ja brauc mierīgi, tad ir uz relax un tikai hujovi kad parkojies.
J.K.jr.bad.

Post by J.K.jr.bad. »

BMW e21 nekādas atšķirības. Gan ar gan bez vienāds apgriezienu skaits.
J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:offtopic:
arniks8
Spam addicted

Post by arniks8 »

Sezona veiksmīgi noslēgta, dzinējs nav uzjobņijis vai ticis bojāts, bundža nav pārlūzusi vai izsmērējusies pret betoniem (pēdējā gonkā par mata tiesu atpakaļgaitā apstājoties kādus 40-50cm no sienas pēc 110km/h jutos vairāk gandarīts kā samīzies :naac: )
» Skatīties Youtube

Pēc slapjā moto apļa treniņa pienāca gonka, bet šoreiz pa sausu. Pēc brauciena sapratu ka ideju par sportiskāku stūri var izmest misenē ja vien nav plāns uzsēsties uz steroīdiem un bikin bicīti pakačāt, ar mazāku diametru būtu jau bīstami ka neizrauj stūri no rokām.

Par laimi pēc iepriekšējiem remontdarbiem nekas globāli vairs nesapisās, mainīju tik klučus un izbaudīju ovālas riepas :D

Atkal par daudz kustējās plaukts sapistās pusrāmja vītnes dēļ
» Skatīties Youtube

Ar āmuru iedzinu izmēru lielāku vītņstieni uz locktite un pēc tam vilku uzgriežņus līdz sāka ķert un palika vietā :naac:, nav perfekti, bet vismaz plaukts aptuveni turās vietā :D

Image

Ievēroju ka kluči akurāti līdz beigām nobraukti :D

Image

Image

Atradu mājās kaut kādus vecus sazin kādus noname klučus, jo bija par vēlu kko pirkt un gaidīt, cik ta vel palicis braukt :naac:

Image

SF888 pēc laikam četrām pavadītām reizēm biķerniekos :rasta:

Image

Image
» Skatīties Youtube

22. Augustā 4. gonkas laikā 2x riepas bija galīgi done un derīgas vairs tikai kaudzei, bet tas man netraucēja uzstādīt PB 8)

Image

Pamanīju pēc otrā brauciena ka baigi daudz putekļi un tjip tā kā mazas metāla skaidiņas(vel viens brauciens ) :think:

Image

Izbraucot no teritorijas ar atdzisušām bremzēm sāku bremzēt un skanēja tik ļoti pēc tramvaja ka bremzēju ar ātrumiem un ručņiku :emo:, atkārtošos, PB rezultāta cienīgas bremzes :]

Image

Image

Te nu bija izvilks atlikušo sezonu, kanpi vienu reizi biķerniekos izturēja :reeka:, nu neko, atveram maciņu, 13 sorosoīdu jevriki un lieta darīta, btw diski jau ir kādus divus gadus veci un vel dzīvo, nav sametušies, mazās 239mm bremzes ne reizi nav pievīlušas trasē.

Image

No lielā apvienotā apļa onboardi nav, jo netiku pie kameras un bija zajebs ar telefonu filmēt, toties atradu vietu kur piestiprināt telefonu, lai racechrono ķertu gps signālu, kas uz reiz reāllaikā palīdzēja saprast kas labāk strādā un kas nē. Liela vilšanās bija 205/50R15 accelera pussliki, kas turējās sliktāk par lisselin sf888, man iepriekš bija bijuši tādi pussliki 195/50R15 izmērā un nebija tādu prikolu, pie tam man pat nebija ar ko lāgā spiedienu čekot tad. Baigi laika iebraukt viņus nebija, tāpēc iepriekšējā vakarā pirms treniņa izbraucu cauri Rīgai, bez diršanas, spolējoties pie katra luksafora 8) , kas laikam neko diži nedeva, uz pēdējās gonkas pēdējo sesiju likās ka viņas kaut cik nebūt sāka ķert kā arī izmēģināju priekšlaicīgi līkumā dot pilnu pedāli, tā nu riepām pamatīgi mokoties un kaucot beigās uzlaboju rezultātu par 4s, kaut gan iepriekš biju atdūries pie viena laika kā pret sienu, jo pamatīgi stūma purnu.

Image

Image

Kopumā par 205 sekciju uz mk2 man ir dalītas jūtas, šajā gadījumā saķeres uzlabojumu nesajutu un bija jūtams(redzams) ka taisnē varu atvilkt par 5-10km/h mazāk, pa ielu gan man labāk patīk 205, jo vairāk absorbē Rīgas hujovo ceļu segumu.

Bildes no trases procesā
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Rezumē par laikiem 2K24 sezonā

1. posms - lielais auto aplis - (uz to brīdi PB) 1:48.882
2. posms - ovāls & kartinga trase - 1:16.712
3. posms - moto aplis - 2:10.731
4. posms - lielais auto aplis - 1:46.053 PB*
5. posms - apvienotais auto aplis - 3:06.118 par šo es ļoti lepojos kā pēdējā braucienā, apli pēc apļa situ nost sekundes 8) no iepriekšējā PB.

*ar visu to ka 2x sunnfuli knapi iekļāvās 3mm normā un bija krimināli nodrāzti, vienai no "normālajām" riepai jau šajā laikā bija plaukstas lieluma flatspots :D , to sapratu tikai vēlāk, jo likās ka disks līks/kko piekarē sapisu+pr klučiem jau metāls lien ārā :naac:

šis varēs nākotnē kalpot kā atskaites punkts auto/prasmju uzlabojumiem

Cik tad izmaksā nobraukt vienu sezonu?

dalība par 5 gonkām ar LAF licenci - 550
Spēju atsaukt atmiņā ka nobraucu tikai 3 treniņus, bet varbūt bija par kādu vairāk, rēķinot tos 3 - 230
Aptuveni viens brauciens bija ap 37L degvielas(braukšana+turp un atpakaļ), zinu ka točna 8 reizes biju, degvielas cenas svārstās, bet pieņemsim ka lēju vidēji pa 1.6 litrā - 473
SF888 komplekts ar montāžu sezonas sākumā - 182
2x accelera 205 sezonas beigās ar montāžu - 131
kkad regulēju savirzi(cena paliela, jo tur bija uzgrieznis iepuvis, pats nevarēju dabūt vaļā ar vismaz Rīgā pieejamajiem štrumiem) - 45
Dažādas detaļas(šis ir tas ko atradu, jo nav viss piefiksēts, potenciāli vel var kādu sotaku vai divus uzrēķināt pa virsu, pie tam gandrīz viss pa ļooooti lielām atlaidēm) - 319.23

Kopā cipars manā gadījumā vismaz ap 1885.24 eiro

Vai ir tā vērts? Atkarīgs no cilvēka, bet vismaz kādu reizi aizbraukt noteikti ir vērts.

Šeit gan arī tuvojas noslēgums slazdu jettai, līdz skates beigām paliks kā back up auto. Lai gan varētu vel bundžu piekolhozīt(pusrāmi gan negribu mainīt :emo: ) un nobraukt vismaz vēlvienu gadu, nav baigās vēlēšanās, jo par naudu ko esmu sagrūdis un potenciāli vel iegrūstu es būtu varējis atgriezt uz ceļa sarkano un vel visu ko izdarīt. Esmu sapratis ka sarkanajai visu izdarīt kā biju iedomājies nodročījot palagā un pagriežoties uz otriem sāniem™ nevarēšu ļoti ilgi, ja vispār varēšu, iekikoja realitāte :D. Respektīvi 2k25 es melno ziedošu cēlāku mērķu labad un izdonorēšu visu līdz galam, izmantojot to ko esmu pielasījis/uzzinājis maucot pa trasi priekš sarkanās.

Es gan gribētu teikt ka šis ir labākais auto kas man bijis, esmu nobraucis visvairāk km tieši ar melno braucot bez regretiem un neuztraucoties par bundžu(kā bija ar sarkano).

Pēdējie onboardi būs nedaudz vēlāk, nav sanācis samenedžēt augšupielādi.
krabiz

Post by krabiz »

Saldsērīgs noslēgums perspektīvā budžeta(lasīt slazdu) sacīkšu braucēja sezonai, bet ceram uz spožu turpinājumu ar brēcošu valveri kādā no mašīnām 8)
VuskansDavis
Been thanked: 0

Post by VuskansDavis »

nefilosofē un gāž, man patīk
:latvija:
RaL

Post by RaL »

:cool: super review. Prieks lasīt arī par budžeta lietām. Tā tik turpināt. :]
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Tad turpināsi pa trasi klapēt ar sarkano?
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Abit e30
Been thanked: 6 times

Post by Abit e30 »

krabiz wrote: 19 Sep 2024, 00:18 Saldsērīgs noslēgums perspektīvā budžeta(lasīt slazdu) sacīkšu braucēja sezonai, bet ceram uz spožu turpinājumu ar brēcošu valveri kādā no mašīnām 8)
+

Uz nākošo gadu piekrāj un paņem tajā pašā ic, kaut Ferodo FDS koda klučus, cik saprotu Tev tur skidoni. Jau būs krietni labāk, plus ielej dot5.1 šķidrumu, ja nēesi jau salējis, un varēsi vīlēt vēl drošāk un ilgāk :-D
ā par sunfuļiem uz to 205 sekciju nēesi domājis?
juriz

Post by juriz »

VuskansDavis wrote: 19 Sep 2024, 06:22 nefilosofē un gāž, man patīk
+1000
arniks8
Spam addicted

Post by arniks8 »

Abit e30 wrote: 19 Sep 2024, 14:50
krabiz wrote: 19 Sep 2024, 00:18 Saldsērīgs noslēgums perspektīvā budžeta(lasīt slazdu) sacīkšu braucēja sezonai, bet ceram uz spožu turpinājumu ar brēcošu valveri kādā no mašīnām 8)
+

Uz nākošo gadu piekrāj un paņem tajā pašā ic, kaut Ferodo FDS koda klučus, cik saprotu Tev tur skidoni. Jau būs krietni labāk, plus ielej dot5.1 šķidrumu, ja nēesi jau salējis, un varēsi vīlēt vēl drošāk un ilgāk :-D
ā par sunfuļiem uz to 205 sekciju nēesi domājis?
Tur tik viena epizode bija ar īstermiņa klučiem :D , tā man parasti priekšā ATE kluči kādus 3 braucienus vismaz tur, man ir ate typ200 šķidrums, parametri labāki kā daļai dot 5.1, sabloķēt un apstāties nav problēma pat ar mazajām bremzēm :D . Ja nemaldos, tad sunfull uz 205 sekciju bija relatīvi padārgi. Par 38 eur/gab tā ir pizdatā riepa, bet es nez ja jāmaksā x2.
arniks8
Spam addicted

Post by arniks8 »

Juzix wrote: 19 Sep 2024, 14:43 Tad turpināsi pa trasi klapēt ar sarkano?
Varbūt
krabiz

Post by krabiz »

gofundme.com/arnixracing
Post Reply