man nokrasoja diskus, bet slikti....gribu viss pa jauno izdarit un vajag nonjemt nost to veco krasu

Moderator: gacciZm
feelfree wrote:un vel ja rokas neaug no lejas puses un gribas iepist kapeiku http://www.hobijauto.lv/darbnica/index. ... pa=jaunumi
feelfree wrote:aa vel huina ka tie diski reali pec struklosanas ari paris minushu laika japarklaj ar aizsargslani lai rusa un hvz kas vel tur netiek klat..
feelfree wrote:butu labi pec tam neliels atstats par to ko vini tur piedava... lai veicas...
"varakljaani" es tur nedziivojufeelfree wrote:moš vini melo un grib cilvekus verdziba savakt jo varaklanos vai kur vini tur bija stradnieku navabet ja viss ir tik labi ka tur rakstits ar steigu jaieperk projektauto...
BlondaiZ wrote:nu taa, vanagazhi ir apnmeeram 30 km no riigas aiz Juglas!
Un par to smilshu struuklu ir taa, ka ja taa ir taa trakaa termo kraasa vai laka, aizmirsti vinju dabuut nost pa 1h
ja taa ir k-kaada parasta kraasa tad varbuut...
un veel ar smiltiim var ljoti nesmuki sakropljot disku(tobish ja pa ilgu struuklo vienaa vietaa)
Un ja to ir doma dariit, un pasham, nu nezinu, lai veicas
feelfree wrote:varakļjāniBet uz kautka tak ir jāmacās... man aiz majas ve tagad metajas kapots kuru es pats krāsoju
BlondaiZ wrote:Dariit to nav gruuti, esu tieshi tajaa piskastruljkaa padziivojies kaadu laiku![]()
Un ja parasta krasa un laka, tad es domaaju ka bez probleemaam, un tur ir kas pamaaca!
Un galu galaa ja ir pasham kur to dariit, iebrauc K-RAUTA, vai DEPO un nopeerc pats sev pistoli
protams ja ir kompresors
Un ja nopirktu pats, saprastu diezgan aatri
SmaLL wrote:BlondaiZ wrote:Dariit to nav gruuti, esu tieshi tajaa piskastruljkaa padziivojies kaadu laiku![]()
Un ja parasta krasa un laka, tad es domaaju ka bez probleemaam, un tur ir kas pamaaca!
Un galu galaa ja ir pasham kur to dariit, iebrauc K-RAUTA, vai DEPO un nopeerc pats sev pistoli
protams ja ir kompresors
kompressora man nav, un vietas nav....bet it ka jau gandriz sarunats to izdarit ar vienu cilveku
nee, ieksh burnout.lvBlondaiZ wrote:SmaLL wrote:BlondaiZ wrote:Dariit to nav gruuti, esu tieshi tajaa piskastruljkaa padziivojies kaadu laiku![]()
protams ja ir kompresors
kompressora man nav, un vietas nav....bet it ka jau gandriz sarunats to izdarit ar vienu cilveku
Tjip ar kaadu saveejo, vai ieksh shii kantora?