Tad nu ir tā, ka sakarā ar mūsu nelielajām pārmaiņām burnout.lv mājaslapā tiks mainīts šis un tas. Vienozīmīgi varu teikt, ka šis saits vairs nebūs tuninga portāls.
Uz doto momentu mēs jau organizējamies kopējai Drifta komandas izveidei un kopēju sponsoru piesaistei jau uz komandu. Uz nākamo posmu, kas notiek šo 6dien (26.jūlijā) būs jau redzami autiņi kas tiks piesaistīti šim saitam. Protams, ka viņiem būs vienotas atpazīšanas zīmes un vienota vieta dalībnieku parkā
Pašreizējie burnout.lv Drifting Team biedri ir es (Jānis Lamberts) kurš startē ar BMW 328 markas auto un sacensību nummuru 10
Roberts Rode kurš startē ar automašīnu Nissan 200sx un sacensību nummuru 43
Kā arī Andris Rancāns kurš startē ar BMW 320 (tautā saukts Vagonu) automašīnu un kura starta nummurs ir 4
Ļoti ceru, ka būsiet atsaucīgi un fanosiet par mums šajā sporta veidā, kas arī mums palīdzētu tiekties uz augstāko
chainsaw wrote:es tik nesaprast kaa tur ir rancaans iekljuvis es te vinju vispar nekad nesmu redzejis :neka:
Ne jau delj taa vai ir sheit vai nav tur tiek uznjemti dalibnieki! Sheit lielakaa dalja nedara neko, tikai stulbi dirsh, lidz ar to komanda tiek veidota bik savadaak un tas paliek tikai Rodes un Lamberta zinjaa kaa!
we don't drive fast, we just fly low... Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
runcens wrote:A ko jums zeel ka es tur esmu ???? :neka:
Ti čo!!! Traks vai! Jo vairāk sakarīgu cilvēku zem vienota karoga , jo labāk!!!
Tik uz tava vagona ir kāda brīva vieta kopīgai atpazīšanas zīmei? Kā pats izteicies, aizmugurējās durvis rsot rezervētas :neka:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
bet jums peec katraam drift`a sacensiibaam savas riepas jaapiebeidz svilinaat , uztaisot kaartiigu BURNOUT. l v :gigi:
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
Nu tad janovel veiksme komandas attistibai un kad svinesiet savu oficialo komandas registraciju, ari savaa galaa atversu sampi un nokupinasu kadu pariti riepu (jo lidz gonkam taa arii veel neesmu ticis | )
Wu-Ryder wrote:Nu tad janovel veiksme komandas attistibai un kad svinesiet savu oficialo komandas registraciju, ari savaa galaa atversu sampi un nokupinasu kadu pariti riepu (jo lidz gonkam taa arii veel neesmu ticis | )
ja u vienīgi otrādākā secībā
*Money talks, bullshit walks, that is how life goes.*