Dzhanis Opel Omega 3000

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Post Reply
Dzhanis
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Dzhanis Opel Omega 3000

Post by Dzhanis »

Labdien! Tā nu pēc lūguma man jāuzcep kas interesants par nesen iegādāto automobīli. :beer:

1990.gada ražojuma Opel Omega 3000 GSi 24v. Ko tad tas viss nozīmē? Sāksim ar to, ka opelis pats par sevi ir kruta tačka un detaļas nopērkamas Ls 1/ spainis :D Omega, izklausas draudoši un kaut kas mega, bet nekas kruts no tā nav secināms. 3000 jau ir kas maģiskāks, kas jau liecina par šī auto motora tilpumu ~3.0L(2969cc) . GSi nozīmē to, ka šim aparātam nāk sava veida ''ekstra'' digitālais mērījumu panelis, recaro pusādas beņķi, bija arī kondicionieris, apsildāmie beņķi, štorka, elektriskā lūka un moš vēl kaut kas...tik smalki neesmu iedziļinājies. 24v- 24 vārsti liecina par jaudīgāko no šo 3.0L motoru saimes ar 204 PS(150 kW)@6000rpm un 270 Nm@3600rpm . Nav slikti, bet nekas spīdošs arī nav pie pašmasas 1430kg... Smaga un prasās pēc atvieglojumiem. Kā vienu plusu varu teikt noņemot limiteri, kas ļauj griezt no stock 6500rpm līdz ~7600rpm. Uzlikts evo 500 bodykits, kas jau ir paspējis pamatīgi ciest Lietuvā, kā arī aizvakar naktī draugs viaduktā ierakštija bortā mazliet... Agrāk šis autiņš piederēja LT drifterim ''SIMIORAS'' , kuru tad es no viņa iemainīju pret nissanu 200sx(bija slapjais sapnis sagatavot driftam 200sx, bet ne katram studetnam pa kabatai!). Tā nu sanāca, ka esmu ieguvis gandrīz visu nepieciešamo, lai jau varētu piedalīties...trūkst tik stāvbremze. Ja viss notiks kā plānots, tad nākamgad jāpiedalas LV driftā tīri prieka pēc, jo šis auto, manuprāt, nav īsti konkurētspējīgs. :) Mašīna ir sēdināta un ļoti stabili turas uz ceļa. :) Lielākais ienaidnieks ir rīgas bedres! :evil: Īsumā laikam viss.

P.S. uz ielas katrs otrais lupii uz mani kā no kosmosa būtu atlidojis :reeka:

Image
Image

Vēl viens 3.0 24v brīnums universāls, kas arī iet lopā! :yo: un e36 325 kupejas bmw shitam te :suck:
Image
nav bildes īsti no sāniem...
Image
Image
Te veel ieprieksheejaissaimnieks kūpina :yo:
Image
PEACE! :kiss: :drive:
Image
Desa

Re: Dzhanis Opel Omega 3000

Post by Desa »

Apsveikts :beer:
Foxijs

Post by Foxijs »

hvz, manupraat baigi smuks un interesants auto, pats tādu gribētu :) a to universaali man liekas es ar mpb redzeeju freezeejot depo apli :D
Dzhanis

Post by Dzhanis »

EsEgons wrote:hvz, manupraat baigi smuks un interesants auto, pats tādu gribētu :) a to universaali man liekas es ar mpb redzeeju freezeejot depo apli :D
regulāri tiek frēzēts tur :D

P.S. paldies Desas kungs! :drive:
tomsons82

Post by tomsons82 »

apsveicu ar auto,lai izdodas driftā!
ielās ar Honda Accord coupe (F22B5)!
freimo
Admins

Post by freimo »

Veiksmīgu nākamā gada drifta sezonu :cool:
Lai viss izdodas kās iecerēts :wink: :yo:
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
rrrainis

Post by rrrainis »

Apsveicu ar jauno auto! :) Lai labi šķērējas! :yo:
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Viitols

Post by Viitols »

sveicu! opels :yo:
MC Vaitols in da house! hahahaha

Vārdi "stock" un "gay" man ir sinonīmi!
Dzhanis

Post by Dzhanis »

Paldies! necerēti liela atsaucība! :oops:
Briedis
Mondeo ST 220
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Post by Briedis »

Apsveicu ar auto iegadi, veiksmiigu driftoshanu. prieks ka tas nav bmw :D

p.s. nekas personigs pret bmw.
cibinsh

Post by cibinsh »

Sasumināts arī no manis!
Tagad tā kārtīgi :drive: vajag.
Dzhanis

Post by Dzhanis »

Nu, nelegāli jau vien ir..tur jau ar tā visa sāls. :)

Blokaitis jau no rūpnīcas un strādā uz urrrāāa!!! patīkami, ka var griezt saules pie 3.5k rpm daudz negāzējot! :shock: Nepatīk, ka ir bedre pie 4k rpm, tāpēc būs jāsamācas visu laiku turēt apgriezienus virs 4k ! Spararatu nevaru saprast atvieglināt vai nē...baidos, ka zaudēšu ši auto potenciālu izgriezt ratus, bet tajā pašā laikā tas traucē driftējot, jo ļoti ilgi turpina slīdēt un tad sanāk riņķī apmesties(tur varbūt vēl ar blīve starp stūri un beņķi vainīga)! :oops: Sēdinājums pēc lietuvieša teiktā sapratu, ka ir vnk apzāģētas atsperes... :( Amortizatori gandrīz jauni teica, ka driftam ar taisīti. Pie asfalta pielipis kā kartings. Pagaidam vīrsū 225/60/r15 baloni :shock: , otrajā robā ar tādiem trūkst jauda. Uztaisīts arī camber, shortshifter, izravēti katalizatori un iemetinātas parastas trubas.Gribētos uzzināt kas tomēr labāk -rezonatori vai taisna izplūde.Atmosfērsikajma it kā par labu tas nemaz nenāk...

Gribētos uzinstalēt eļļas temperatūras datčiku(spiediena jau ir, tikai nav savienots kārtīgi kontakts) .
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Ar interesē kā ar bloķa esamību? Vai sabloģēts pa lietuvisko-ar svarku?

Lai veicas slīpēšanā. Ir redzēts šis auto darbībā. Jāparakājas pa kompi, moš kāda bilde atrodas :neka:
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Dzhanis

Post by Dzhanis »

Juzix wrote:Ar interesē kā ar bloķa esamību? Vai sabloģēts pa lietuvisko-ar svarku?

Lai veicas slīpēšanā. Ir redzēts šis auto darbībā. Jāparakājas pa kompi, moš kāda bilde atrodas :neka:
būtu baigi labi, ja kaut ko atrastu! es tik kādas desmit spēju internetā atrast. :)
kalnins

Post by kalnins »

Nu apsveiciens no manas puses! Ik paardienas apskatu pie RTU apskatu! :yo:
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
DimanC

Post by DimanC »

Juzix wrote:Ar interesē kā ar bloķa esamību? Vai sabloģēts pa lietuvisko-ar svarku?
gellou, nu rakstiija tachu, ka blokjis no ruupniicas :wink:

2 Dzhanis:
prieks, ka LV kaads tomeer redz taalaak par BMW un Nissanu kaa potenciaali drifteejamaam mashiinaam :)

p.s. es nesapratu par spoileri - vinjam tieshaam taads ir origjinaals vai taa ir shutka? :neka:
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

DimanC wrote:
gellou, nu rakstiija tachu, ka blokjis no ruupniicas :wink:

p.s. es nesapratu par spoileri - vinjam tieshaam taads ir origjinaals vai taa ir shutka? :neka:
Par bloķi vienlaicīgi iepostējām.

A spoileris šitām 3000šajām Ōmmēm stokā nāk.
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Tomel_q
Audi 80 Quattro

Post by Tomel_q »

kadreiz saads bija mans sapnu auto :)

Loti smuks , dziniitis ar nesuudiigs :)

BET tam tahometram iekshaa reeciiga uzliime (JDM) :D
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
:shura: :D
Dzhanis

Post by Dzhanis »

Jā, grieze šim motoram patīkami pārsteidz, nu, samērā pie zemiem apgriezieniem jau ceļ. Šim te ir uzlikt EVO 500 bodykit.Tjipa pie lielāka ātruma spoilerim pašam jābīdas laukā! :neka: tāds saguris jau izskatās, bet līdz nākamajai sezonai centīšos sapucēt autiņu!

P.S. Omega speciāli ar tika pirkta un par bmw pat nebija ne doma... :D Būtu jau nissans, bet nu, tur cits stāsts. :) Būs vismaz beidzot ar kāda citas markas mašīna!!!
nafnafs

Post by nafnafs »

Dzhanis wrote:Jā, grieze šim motoram patīkami pārsteidz, nu, samērā pie zemiem apgriezieniem jau ceļ.
Ņu 270nM, 3L motoram, manuprāt, nav nekas dikti patīkams :D
Protams, ja pirms tam ir ripināts ar 1,x litru karburatoru, kuram ir ~100-140nM, tad jau :yo: :P
Post Reply