juriz franču draudzenīteS

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

juriz
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Re: juriz franču draudzenīteS

Post by juriz »

Nedomāju, tādi viņi visi paliek ar laiku.Nav nekādu tādu pazīmju uz groza, centrējošā gredzena, tie ir nosacīti tīri. Tam skaļrunim ir kādi 22 gadi, tomēr. Jā, DLS tā paša vecuma izskatās svaigāks :)
juriz
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Re: juriz franču draudzenīteS

Post by juriz »

Es te tik pērku un pērku šo to.
Nopirkās EATON MA6 6 kanālu pastiprinātājiņš.
PXL_20260419_125856113.jpg
standarta maģītis mērogam.
Bet neskati vīru no cepures, tur ir 6x120W RMS jaudas. OK, vācieši samērīja, un sanāc viņiem "tikai" 6x113 uz 4 omi. Un pie 2 omiem ir gandrīz 200W uz kanālu. Bet neba es to pirku jaudai. Jā, arī ir vajadzīga, un par sliktu nemaz nenāk.
Galvenais iemesls, kāpēc šo pirku, jo te ir visi filtri ko vien var vēlēties. 1. un 2. kanālu no 3. ar 4. var nodalīt joslā no 15 - 6000 Hz. Man pat pārāk plašs diapazons, jo man jau vajag dalīt kaut kur ap 200-500Hz , jāskatās būs. Tad vēl arī tiem pašiem 3. un 4. arī var no apakšas nofiltrēt no tiem 15-300Hz, t.i. mibasam var paņemt nost pašus zemākos basus. Un tieši šis daudziem pastiprinātājiem pietrūkst. Un tad arī 5. un 6. kanālā var nofiltrēt subjus joslā 15-300Hz. t.i. arī subim var paņemt pašu apakšu nost, t.i. ja subis ir freeair vai pat arī fāzu invertora kastē, lai nepārslogo ar pašiem zemākiem basiem. Faktiski jau tie visi filtri noder tieši kādai 3 joslu (midbasi, vidi, pīkstuļi) sistēmai priekšā. Tāpēc arī viņiem ir MA1 pastiprinātājs, t.i. monobloks.
Bet arī šim pat nāk līdzi regulators ar vadiņu, ar ko regulē tieši 5. un 6. kanāla līmeņus, t.i. varēs pieregulēt subja līmeni pēc vajadzības.
Un tā kā šim pastiprinātājam ir arī augstās ieejas, man aizdomas, ka es likšu atpakaļ oriģinālo maģi. Jā, USB nebūs, arī laika kavējumi nebūs. Bet tad jau vēl redzēs.
Un jā, cena arī nebija tāda, ka jābankrotē, no Vācijas ar piegādi ~330EUR.
Un arī tas izmērs nav mazsvarīgs. Ceru iebāzt kaut kur aiz nosacītā bardačoka, tur it kā vieta ir. Ja ne, kaut kur zem kāda priekšējā sēdekļa.
Katrā gadījumā, ja domājat par kādu optimālu, kompaktu sistēmu savā auto, šis ir viss ko vajag.

Tagad tik atrast laiku, lai visu to saliktu un sāktu baudīt.
Post Reply