Pedro's Bēmvē e34
- OneLitreBeer
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Puperdupers
Re: Pedro's Bēmvē e34
Spriežot pēc bildes, zagļiem arī ganjau likās, ka tas e34 tur ir pamests, tad nu darbojušies
Līdzjūtība īpašniekam 

VW Golf2 Zetec 2.0 16V FWD sport
BMW 730D e38
BMW 730D e38
- Puperdupers
Es parasti plastmasā sadzinu rievas, lai ir kur ieķerties, bet malas tāpat lipa vaļā, bet man tas bija no iekšpuses. Šeit tiktiešām labāk būtu sakausēt plastmasus un to stiklašķiedru no iekšas var uzmaukt stingrībai.Mix* wrote:Cerams tas viss nenokritīs, jo stiklene ļoti sūdīgi turās pie plastmasas.Pedro wrote:visas plaisas un caurumu priekš āķa aiztaisiju ar stiklašķiedru.

VW Golf2 Zetec 2.0 16V FWD sport
BMW 730D e38
BMW 730D e38
- Volfsburgs
- Been thanked: 5 times
nu pisec te jau aiziet takā kkada bēemvēpowerā katik kko iedirst, lūpu pieliku tpc ka man patīk man nepis kam jūs viņu būtu piekarinājuši, sēdinājums būs pavasarī pie amartizatoru maiņas.
HZ kapēc bamperi nopizģija bet nu stāvējis viņš bija 2vas dienas,tā principā tiek visu laiku kustināts.
P.S man stiklašķiedra vienmēr ir normāli turējusies pie plastmasas,nekad nekas nav noplīsis izkritis vai tamlīdzīgi tapēc arī neredzu iemeslu lai kkas neturētos šoreiz, un pirms stiklenes tur tika iekausēts plastmas.
HZ kapēc bamperi nopizģija bet nu stāvējis viņš bija 2vas dienas,tā principā tiek visu laiku kustināts.
P.S man stiklašķiedra vienmēr ir normāli turējusies pie plastmasas,nekad nekas nav noplīsis izkritis vai tamlīdzīgi tapēc arī neredzu iemeslu lai kkas neturētos šoreiz, un pirms stiklenes tur tika iekausēts plastmas.
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Priekšējā bamperī joprojām ir caurums. 

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
neko. 

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown