Artis12 wrote:bet ja nav jega tiirit ar smiltiim un kraasot ar pulveri, tad ir jeega cakareties divas dienas melnu muti + teereet lidzeklus gruntim un krasam, kad tapat tas viss tiks nodraazts? es pareizi sapratu?
tikai mieru.
šodien stundu pačakarējos un ņemu vārdus atpakaļ, nereali ir notīrīt.
šobrīd ir aktuāli sameklēt kur rāmi nostruklot. varbut ir kādi piedāvājumi un kādas ir cenas tam pasākumam.
nesen atpakaļ biju aizvedis ar smilti nostruklot piekabes kravas kasti ,tipa kā zubrojonoks tik mazliet lielaka .nekas īpaši dārgs 120eur .atradās tas uz jelgavas pusi Brankas .Pameklē inetā AJ blasters kontaktus.
pēc tam aizvedu uz karsto cinkošanu kas maksāa apmeram pusi no detaļas svara .man piem 80eur ,tas bija rigā anternas ielaaa
es to uazz raami pēec struklošanas aizvestu nocinkot un tad kraasotu melnu.
Rāmi aizvizināju uz Jelgavu. strūkla, skābā, epoksīda.
Šodien aiz gara laika iztīriju vitnes, sapucēju, sagruntēju un nokrāsoju-tuningkrāsā stremjankas.
Jā biju pie tā paša. nau ne vainas gala iznākumā neko sliktu nevaru teikt pretīmnākoš čalis. Pats drusku nolaida lažu nenovērtējot pietiekami darba apjomu, bet beigās vis ok.
Rāmis mājās.
Un ir nokrāsots melns bet nau bildes labas.
Vēl sapirktas pilnigi visas bukses.
nokrāsoju tiltam šķērssiju arī tuningkrasa, bus vel dažas detaļas tajā pašā debīlajā krāsā.
Rit janokrāso rāmim otra karta ar melno jo dažviet nau trāpīts un spīd plika grunts.