Kurš piesauca man šito, a ?
Nu lūk, divas nedēļas atpakaļ, atkal biju gatavs sist gaisā savu mīlīgo BMW

Biju jau sabudinājies uz šitu :

un šitādu nullīti

:1.2tfsi:

Tad uz šitādiem

un beidzot šādiem :
bēdīgā ziņa satriecoša, bija.
Man te kādā jaukā dienā autiņš sāka , siltu piešķiļot, purināties, patēriņš arī nedaudz pieauga, bet tas iespējams saistīts ar to, ka esmu pasācis braukt stulbāk

:draģisL:
šeku reku, braucu pie karosa, un prasu kas par skādi, šis man tā arī pasaka, ka man 2 sprauslas TUTUUUUU

Es saprotams, bēdīgs, skaitu ērīšus un tā..
Dzīve neapstājas, es nemīžu.
Braucu otrā dienā no šances mājās, protams, ka mēmi virinu pa vantinieku, un vienā brīdi man iemirgojas DSC lampiņa, un jau galvā iešaujas doma par beigt ABS bloku vai ko tamlīdzīgu. BET tad parādas mīlīgais uzrakstīņš par self.leveling susp.

jeep, izsprāga otrs balons.
Taciņa kur braukt ar šo kaiti ir jau iestaigāta, daru visu to pašu, tik cik šoreiz ir tāds joks.. Manam auto kāds bija riteņus pievilcis ar labu pneipatisko pistoli, un kā rezultātā aprauta sikretka, tb pārrauta uz pusēm, un ar visu no tām izrietošajām sekām un čakariem.. nu jā, vienas nedēļas ietvaros notika viss kas var būt

Spilvens ir uzlikts jauns, bet nu sprausliņas gan atradu foršas. Katrā ziņā reāli samīzos no restaurēšanas + visa tā gemara kas tur notikās
Tagad sprausliņām korekcija visām ir stingri normāla, un autiņš braucās tīri okey.
Tūdaļ būs eļļas un filtru maiņa, takā visi gaidam nākošo dramatisko postu, kā BMW maina eļļu

Aa nu pozitivā ziņa ir tā, ka turbaviks pēc PC domām pūšs kā vajag :love: