*Sicram BMW E39

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

ttd
Spam addicted
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: *Sicram BMW E39

Post by ttd »

Bet nafig 316d manuāli vajag lol.
Edmunds
Sliktdibenis

Post by Edmunds »

ttd wrote:Bet nafig 316d manuāli vajag lol.
Tieši tpc ka 316d
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

Archuks wrote:
Pauliic wrote:gaita/vadāmība :D :D

šo vajadzētu likt sarkanajā grāmatā - braucot ikdienas darbos vidējais aritmētiskais vienādi brauks ar polo 1.2 un bmw 540 un gaita/vadāmība būtiski neatšķirsies

+ tie e91 bez pakām un fl izskatās depresīvi / vienlīdz depresīvi ar "pārējo pelēko masu"
Paul, tev jau nu gan vajadzēja zināt, ka esmu braucis ar daudz un dažādiem auto, t.sk. dažādiem jauniem "budžetniekiem" :) Un BMW pēc apdares, pēc sēdpozīcijas, kopējās ergonomikas un arī braukšanas sajūtām (kā auto turas uz ceļa vienkārši braucot, nevis sportojot u.tml.) ir galvas tiesu pārāks. Ja darbs iedod jaunu Octavia - kruta. Bet cilvēks, kuram auto nav tikai pārvietošanās līdzeklis no A līdz B, sapratīs un sajutīs manis iepriekšminētos punktus. Un, ja vien apstākļi kaut kādu iemeslu dēļ nepiespiež, neņems jaunu budžetnieku.

Cik EUR vispār maksā Octavia, kurā tu vismaz nedaudz kā cilvēks jūties (vismaz pusāda vai Alcantara)? 25k+ noteikti, kas jau ir attiecīgi mazlietota F30 budžets.

Es vienkārši vakar izbraucu ar jaunu Qashqai, kurš maksā 25k un...labāk neizteikšos.
Nepiekrītu, ka āda ir vajadzīga, lai justos normāli :hvz: , man pasātam ir bijis gan neādas, tagad pusādas/alkantras salons - starpība baigā nav, vismaz man tas nav svarīgi, protams aizbraukt uz Balviem un pavērt durvis ir patīkamāk ar ādu

kaškais - piekrītu - ir uz mīlētāja, kolēģei tieši ir jaunais - man nepatīk/neizraisa nekādas emocijas, sievietēm ļoti patīk - domāju, ka tām tas arī paredzēts

nenoliedzu, ka braukt ar bmw ir patīkamāk un sajūtu līmenī vislaik piedomā - "es braucu ar bmw, mans auto vadās, es apbraucu eleganti bedres, drivers car, podziņas utt"

beeet, lielākā daļa auto ražotāju ir pielikuši arī pie ergonomikas un lielākoties viss ir patīkams, svaigs, moderns, ir protams arī melnie gulbīši visādi kia, hyundai, arī tas pats nissan, kur jameklē vairākas minūtes elementāras pogas. Ford Mondeo bāzītē arī ir baigais kalkulators :D :D

par bmw nepatīk visi elektrogļuki un citi sīkumi, kas ir katrā jaunajā modelī, "budžetniekiem" tādas problēmas navA

p.s. varbūt esmu vecs, bērni utt , bet rwd vs fwd faktoru izjūtu arvien retāk (iespējams, ziemā biežāk, vasarā varbūt 2x :D)

p.p.s Artūr, par autotestiem - es arī ar tiem braucu :D :D
Edmunds
Sliktdibenis

Post by Edmunds »

Pauliic wrote: varbūt esmu vecs, bērni utt
ata
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

neirs, es te runāju vairāk par to, ka bmw ir vienīgā pareizā izvēle daļēji dēļ rwd, tam nav vairs tādas nozīmes , runājot par to pašu bmw vs rs škoda
Rihy

Post by Rihy »

Parastam, ne jaudīgam ikdienas auto nav nemaz baigā nozīme, kas tā par piedziņu. Ja neiet, tad neiet.
Archuks
BMW

Post by Archuks »

Pauliic wrote:
Archuks wrote:
Pauliic wrote:gaita/vadāmība :D :D

šo vajadzētu likt sarkanajā grāmatā - braucot ikdienas darbos vidējais aritmētiskais vienādi brauks ar polo 1.2 un bmw 540 un gaita/vadāmība būtiski neatšķirsies

+ tie e91 bez pakām un fl izskatās depresīvi / vienlīdz depresīvi ar "pārējo pelēko masu"
Paul, tev jau nu gan vajadzēja zināt, ka esmu braucis ar daudz un dažādiem auto, t.sk. dažādiem jauniem "budžetniekiem" :) Un BMW pēc apdares, pēc sēdpozīcijas, kopējās ergonomikas un arī braukšanas sajūtām (kā auto turas uz ceļa vienkārši braucot, nevis sportojot u.tml.) ir galvas tiesu pārāks. Ja darbs iedod jaunu Octavia - kruta. Bet cilvēks, kuram auto nav tikai pārvietošanās līdzeklis no A līdz B, sapratīs un sajutīs manis iepriekšminētos punktus. Un, ja vien apstākļi kaut kādu iemeslu dēļ nepiespiež, neņems jaunu budžetnieku.

Cik EUR vispār maksā Octavia, kurā tu vismaz nedaudz kā cilvēks jūties (vismaz pusāda vai Alcantara)? 25k+ noteikti, kas jau ir attiecīgi mazlietota F30 budžets.

Es vienkārši vakar izbraucu ar jaunu Qashqai, kurš maksā 25k un...labāk neizteikšos.
Nepiekrītu, ka āda ir vajadzīga, lai justos normāli :hvz: , man pasātam ir bijis gan neādas, tagad pusādas/alkantras salons - starpība baigā nav, vismaz man tas nav svarīgi, protams aizbraukt uz Balviem un pavērt durvis ir patīkamāk ar ādu

kaškais - piekrītu - ir uz mīlētāja, kolēģei tieši ir jaunais - man nepatīk/neizraisa nekādas emocijas, sievietēm ļoti patīk - domāju, ka tām tas arī paredzēts

nenoliedzu, ka braukt ar bmw ir patīkamāk un sajūtu līmenī vislaik piedomā - "es braucu ar bmw, mans auto vadās, es apbraucu eleganti bedres, drivers car, podziņas utt"

beeet, lielākā daļa auto ražotāju ir pielikuši arī pie ergonomikas un lielākoties viss ir patīkams, svaigs, moderns, ir protams arī melnie gulbīši visādi kia, hyundai, arī tas pats nissan, kur jameklē vairākas minūtes elementāras pogas. Ford Mondeo bāzītē arī ir baigais kalkulators :D :D

par bmw nepatīk visi elektrogļuki un citi sīkumi, kas ir katrā jaunajā modelī, "budžetniekiem" tādas problēmas navA

p.s. varbūt esmu vecs, bērni utt , bet rwd vs fwd faktoru izjūtu arvien retāk (iespējams, ziemā biežāk, vasarā varbūt 2x :D)

p.p.s Artūr, par autotestiem - es arī ar tiem braucu :D :D
Taisnība kā vienmēr ir kaut kur pa vidu :D Es saprotu tavu domu gājienu, bet par ādu/alcantaru gan nepiekritīšu - pat jaunā BMW auduma salons izraisa nepatiku. Par piedziņu es domāju, ka nevis RWD priekšrocība ir kkādā slīpēšanā, bet tīri no stūrēšanas viedokļa (kā auto iegriežas līkumā u.tml.). Un kā jau teicu, pilsonis parastais šo atšķirību nekad nesajutīs un viņam FWD ir tieši tas, kas vajadzīgs. Bet mēs šeit tomēr esam auto cienītāju forumā :naac: Un par jauno auto gļukiem - tie ir praktiski visiem (un loģiski, jo vienkāršāks auto, jo mazāk problēmu) :D

P.S. Tiem, kas nav braukuši ar (pa)jauniem BMW, bet salīdzina jaunus citas markas modeļus ar veciem BMW - tas nav īsti objektīvi :D
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

par iegriešanos līkumā, ceru, ka kādā miitaa tiksimies, gribētu, lai tu iemāci sajust starpību

pats gan braucot ar bmw par to piedomāju ( :D ), bet beigu beigās :hvz:
HaL
Admins
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Post by HaL »

jāpēk X5 :aiwa:
Life is what happens while you're busy making other plans
Volfsburgs
Been thanked: 5 times

Post by Volfsburgs »

Rihy wrote:Parastam, ne jaudīgam ikdienas auto nav nemaz baigā nozīme, kas tā par piedziņu. Ja neiet, tad neiet.
:cool:
Image
Hancels

Post by Hancels »

Archuks wrote: Taisnība kā vienmēr ir kaut kur pa vidu :D Es saprotu tavu domu gājienu, bet par ādu/alcantaru gan nepiekritīšu - pat jaunā BMW auduma salons izraisa nepatiku. Par piedziņu es domāju, ka nevis RWD priekšrocība ir kkādā slīpēšanā, bet tīri no stūrēšanas viedokļa (kā auto iegriežas līkumā u.tml.). Un kā jau teicu, pilsonis parastais šo atšķirību nekad nesajutīs un viņam FWD ir tieši tas, kas vajadzīgs. Bet mēs šeit tomēr esam auto cienītāju forumā :naac: Un par jauno auto gļukiem - tie ir praktiski visiem (un loģiski, jo vienkāršāks auto, jo mazāk problēmu) :D

P.S. Tiem, kas nav braukuši ar (pa)jauniem BMW, bet salīdzina jaunus citas markas modeļus ar veciem BMW - tas nav īsti objektīvi :D
:cool:

edit : mle, likās ka esmu spama topikā!
Last edited by Hancels on 03 Sep 2015, 19:16, edited 1 time in total.
Black President
Spam addicted

Post by Black President »

VW Up! Ir labs
R56 JCW
V.I.P.
Been thanked: 1 time

Post by V.I.P. »

Archuk, qashkai gan te nevietaa. Taads meesls nulliite staav pie maajaam. Shausmiiigi nepatiik braukshana, bet sievieteem patiik. :)
Taam laikam tas auto arii domaats. :D
Un teema nebeidzama, ideaala auto nav. Ziemai spainis ir way to go, ar to kasti mieriigi vispaar nevar pabraukt, bet ikdienaa tomeer svariigi ir, piemeeram, komforts, klusums, uzticamiiba, hands free (iebuuveets, nevis kaut kaads suuda parrot, utt.). ;)

Bet vispaar nav 1 pareizas atbildes - katram budzhetam, iespeejaam, vajadziibaam un veelmeem cits auto piemeerotaaks. ;)
Image
being a better driver is not an unfair advantage...
Puperdupers

Post by Puperdupers »

Foršs spama topiks :cool:
VW Golf2 Zetec 2.0 16V FWD sport
BMW 730D e38
howitzer
M30
Been thanked: 1 time

Post by howitzer »

Jauni bmw gavno,škodas gavno,veci bmw lūzt un arī gavno,viss gavno.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
nakurilijs
Spam addicted

Post by nakurilijs »

Gari rakstīju un tad lumija pateica visu labu.
Karoč vajg tik remontēt un gāzt ar to, kas ir.
:dj:
Melnais

Post by Melnais »

Baigi nesekoju lidzi, bet nu, man bija tiesi tadas pasas domas kad braucu ar audi. Vienam comam ari ir audi c5 2.5tdi q, ari sis lamajas, doma, ka vajag nopirkt kkadu jaunu vai mazlietotu mietpilsona auto. Ari es ta domaju, kad man bija audi. Bet pardevu audi un dzive palika skaistaka. :shura:
Bet par temu, ko pirkt, ja nu vismaz mazlietotu, ilgtermina kriitaa? Var jau nopirkt skodu, tip adu laiku priecasies, ka nekas nelust utt, naais. BEt tas jau bus ari viss. var nopirkt mazlietotu miskasti, labaku, nu, mos bmw, lexus, nu ta. bet bik miziens tomer, ne? hvz, mos labak braukt ar velo un priecaties, #daudz naudas utt, ziemai nopirkt vecu rwd, nojat, pardot talak vai izmest miskaste, mos. Mos pectam atkal negribesies braukt ar velo. :hvz:
Puperdupers

Post by Puperdupers »

Labi, iespamošu arī es :D
Kā nafig ceška tam tavam čomam varēja sagādāt galvas sāpes? Tie 2.5tdi tak ir kā tanki :hvz: Manējam bija čutne pus ļimaks spidometrā un nedomājot vēl par to, cik notīts ievedot LV :emo: Braukāju gan pa ceļiem, gan neceļiem un kas tik netika darīt ar viņu, bet tas autiņš turēja visu bez problēmām. :hvz:
VW Golf2 Zetec 2.0 16V FWD sport
BMW 730D e38
Melnais

Post by Melnais »

Puperdupers wrote:Labi, iespamošu arī es :D
Kā nafig ceška tam tavam čomam varēja sagādāt galvas sāpes? Tie 2.5tdi tak ir kā tanki :hvz: Manējam bija čutne pus ļimaks spidometrā un nedomājot vēl par to, cik notīts ievedot LV :emo: Braukāju gan pa ceļiem, gan neceļiem un kas tik netika darīt ar viņu, bet tas autiņš turēja visu bez problēmām. :hvz:
Nu, ja marciitim ir daargaakais e39 latvijaa, tad manam comam ir daargaakais c5 latvijaa. Nu, laikam neesi redzjis 2.5 v6 tdi. laikam neesi dzirdeejis par piekares remontiem q? Elektronikas probleemaam? Nu, pus algu, katrumenesi iebazt masiinaa nav visai patiikams pasakums, ne?
Fretka

Post by Fretka »

Ja tas cilvēks ceškā iegulda pusi savas mēnešalgas, tad tur laikam ir tikai 2 varianti:

1. Strādā gaterī uz puspirkstuslodzi un pelna 114eur mēnesī
2. Pelna normāli, taču viņam nav pilns pulkstenis :aiwa:
Locked