Nu ko, esmu atpakaļ. Šoreiz par labu E30 faniem
(jāuztaisa topiks arī e30.lv)
Mašīna ļoooaaati labā stāvoklī. Rūsa ir tiešām ļoti maz. Klasiskās šofera durvis sapuvušas uuuun tas arī viss.

Autiņam 1.6 automāts

, bet esmu jau ieķēris dzinēju un kārbu - 1.8IS ar getragu. Salonā praktiski neviena ekstra. Tikai tas, ka lūka kura netek un salabota mūzika

. Pēc volvo liekas, ka braucu ar kartingu.

Lēnām vācu visas detaļas swapam. Ļoti maz ir palicis, lai IS'ku jau sāktu dīrāt ārā... Motoram jāpamaina galvas un vārsta vāka blīve. Drusku sulo. Pie reizes nedaudz piesēdināšu galvu, ja jau būs nocelta nost, kā arī jāizpulē vārstu sēžas. Pagaidām viss izskatās šādi:
Ja nu kas, tad es meklēju motora pacēlāju. Visu laiku ir bijusi vajadzība. Tagad ir ļoti liela vajadzība. Ja kādam ir kādi gali, kur tos var dabūt pa lētākām naudām, vai kādam ir lietots un vairs nav vajadzīgs, tad esmu up for a deal. Bet to pm.
Pagaidām gribu savākt visas, tādas, lielās daļas swapam, tikai tad dzinēju jaukšu ārā. Pie vizuālā, nu jā diski man nepatīk, baigais džips, gribu citu stūri...

Bet tas kaut kad pa ziemu gan jau savāksies. Pagaidām prioritāte ir dzinēja un kārbas daļas - kulise kārbai, pedāļu bloks, degvielas sūknis, power steering sūknis (iespējams ka der no mana jau esošā m40), dzinēja stoika - viena metināta...