Varbūt, bet kaut kā tomēr pamazs liekas. Māte man galīgi nav vecais "sieviete pie stūres" stereotips un uz mazauto kaut kā nevelk. Paši esam domājuši par kaut ko tādu kā V50, Mondeo vai Insignia (ko gan zem 10k liekas ir grūti dabūt sakarīgu, un kā jaunajiem opeļiem ar tehnisko, man nav ne jausmas). Viņai agrāk bija Octavia kā darba mašina, un 150 zs 1.8 turbo viņai patika kā motors, bet salons likās mazliet pašaurs pret Vectru. Cik gan saprotu, no lietotām Škodām laikam labāk izvairīties un benzīnnieku atrast tāpat gandrīz neiespējami.*Sicram wrote: ok, polo būs par mazu..
Jazzu.. zini vajag paskatīties, jo tajā verķī var ielikt DAUDZ.. sākot ar to krēsli transformējas visos variantos un ar to, ka auto pa lielam ir neliels kabluks pēc ietilpības.
Kādu auto izvēlēties!? II
Moderator: Bastard
Re: Kādu auto izvēlēties!? II
Paziņa uzdeva jautājumu, nemācēju neko teikt. Kā ir ar šiem peužotiem?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... ekjie.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... ekjie.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
nu tad ko tur daudz skaties golfu variantu vai kaut kādu tajata avensistheone2be wrote:Varbūt, bet kaut kā tomēr pamazs liekas. Māte man galīgi nav vecais "sieviete pie stūres" stereotips un uz mazauto kaut kā nevelk. Paši esam domājuši par kaut ko tādu kā V50, Mondeo vai Insignia (ko gan zem 10k liekas ir grūti dabūt sakarīgu, un kā jaunajiem opeļiem ar tehnisko, man nav ne jausmas). Viņai agrāk bija Octavia kā darba mašina, un 150 zs 1.8 turbo viņai patika kā motors, bet salons likās mazliet pašaurs pret Vectru. Cik gan saprotu, no lietotām Škodām laikam labāk izvairīties un benzīnnieku atrast tāpat gandrīz neiespējami.*Sicram wrote: ok, polo būs par mazu..
Jazzu.. zini vajag paskatīties, jo tajā verķī var ielikt DAUDZ.. sākot ar to krēsli transformējas visos variantos un ar to, ka auto pa lielam ir neliels kabluks pēc ietilpības.

no pieredzes par jazz : es taja verķī ieliku sevi, savu draudzeni, suni, divus bērnus lielajos beņķos un ragaviņas.. Takā vieta tur ir

Škodām es droši vien arī skatītos, kaut vai tāpēc, ka idejiski jābūt lētākām par golfiem..
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Mēs ar AutoBild, BM Artūru reiz ar šādu braucām.ttd wrote:Paziņa uzdeva jautājumu, nemācēju neko teikt. Kā ir ar šiem peužotiem?
Nu moins.. tas auto bija tikko no Vācijas ar nestrādājošu pielokāmo spoguli vai kaut ko tādu visai svarīgu.. ķip protams gaitas īpašības kā jau lielā pežotā.. laideni un tā, ķip mersedess.
Tb elektrogļuku verķis.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007
Lietotas Šķodas var mēģināt atrast firmu mašīnās, tās ir labas, ap 2007 gadu.theone2be wrote:Varbūt, bet kaut kā tomēr pamazs liekas. Māte man galīgi nav vecais "sieviete pie stūres" stereotips un uz mazauto kaut kā nevelk. Paši esam domājuši par kaut ko tādu kā V50, Mondeo vai Insignia (ko gan zem 10k liekas ir grūti dabūt sakarīgu, un kā jaunajiem opeļiem ar tehnisko, man nav ne jausmas). Viņai agrāk bija Octavia kā darba mašina, un 150 zs 1.8 turbo viņai patika kā motors, bet salons likās mazliet pašaurs pret Vectru. Cik gan saprotu, no lietotām Škodām laikam labāk izvairīties un benzīnnieku atrast tāpat gandrīz neiespējami.*Sicram wrote: ok, polo būs par mazu..
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Nu jau dažus gadus braucu ar golf mk5 variantu, tyiesa gan - tdi.*Sicram wrote:nu tad ko tur daudz skaties golfu variantu vai kaut kādu tajata avensistheone2be wrote:Varbūt, bet kaut kā tomēr pamazs liekas. Māte man galīgi nav vecais "sieviete pie stūres" stereotips un uz mazauto kaut kā nevelk. Paši esam domājuši par kaut ko tādu kā V50, Mondeo vai Insignia (ko gan zem 10k liekas ir grūti dabūt sakarīgu, un kā jaunajiem opeļiem ar tehnisko, man nav ne jausmas). Viņai agrāk bija Octavia kā darba mašina, un 150 zs 1.8 turbo viņai patika kā motors, bet salons likās mazliet pašaurs pret Vectru. Cik gan saprotu, no lietotām Škodām laikam labāk izvairīties un benzīnnieku atrast tāpat gandrīz neiespējami.*Sicram wrote: ok, polo būs par mazu..
no pieredzes par jazz : es taja verķī ieliku sevi, savu draudzeni, suni, divus bērnus lielajos beņķos un ragaviņas.. Takā vieta tur ir![]()
Škodām es droši vien arī skatītos, kaut vai tāpēc, ka idejiski jābūt lētākām par golfiem..
Tas auto ir vienkārš, izturīgs un ļoti ietilpīgs. Tad kad viņš iznāca, skaitijās ietilpīgākais savā klasē. Vienīgi neko daudz labu par TFSI (turbo benzīniem) dzinējiem neesmu dzirdējis un diez vai kāds ko labu Teva arī pateiks

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
GG gan jau pateiks. ![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)
Cik zinu,brauc un nesūdzās,bet gan jau pats pastāstīs sīkāk.
![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)
Cik zinu,brauc un nesūdzās,bet gan jau pats pastāstīs sīkāk.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

- GG.
- Been thanked: 5 times
Irrelevant. Protams, ka tā notiek VISIEM tiešās iešprices dzinējiem. Un tāda liksta piemeklē tos kuri sēņo. Ja sāk raustīties tukšgaita, noceļ galvu, sapucē un saliek atpakaļ. Ja raustās un neliekas ne zinis un gaida kad noķīlēs vārsts, tad jau LLP. Biežāk kā 200kkm tas točna nav jādara, ja lieto kvalitatīvu eļļu.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... cfjdd.html" onclick="window.open(this.href);return false;theone2be wrote:Sveiki!
Ilgu laiku nav šeit postēts, tā kā piedošanu, ja neesmu ielicis pareizajā vietā.
Mātei pašreizējā māšīna iet uz beigām un vajadzētu atrast svaigāku aizstājēju. Pamatprasības ir benzīns, rokas kārba un budžets ~7,000. Var būt arī 1-2k vairāk, bet tad iemeslam jābūt labam!
Pašreizējā mašīna viņai ir B Vectra 1.6. Patīk vienkāršība, praktiskums, salona plašums un cik to viegli transformēt, kopistiskie mašīnas gabarīti kā arī salīdzinoši nelielās remonta izmaksas, nepatīk dzinēja kuslums, rūsa.
Mašīna, visticamāk, tiks braukta, kamēr vien varēs, līdz ar to nepieciešams kaut kas, ar ko nav pārāk grūti sadzīvot ilgu laiku. Gadā tiek nobraukti ~11k kilometri.
Būšu pateicīgs par da jebkādiem ieteikumiem, uz ko ir vērts LV skatīties.
budžeta auto. ērts, izturīgs, visādas podziņas, uz priekšu iet, diezgan glīts

Problēma jau tajā, ka to zina labi ja 5% šo auto lietotāju un pārējie galvas nocelšanu vai tamlīdzīgus remontus pozicionē kā kapitalku.GG. wrote:Irrelevant. Protams, ka tā notiek VISIEM tiešās iešprices dzinējiem. Un tāda liksta piemeklē tos kuri sēņo. Ja sāk raustīties tukšgaita, noceļ galvu, sapucē un saliek atpakaļ. Ja raustās un neliekas ne zinis un gaida kad noķīlēs vārsts, tad jau LLP. Biežāk kā 200kkm tas točna nav jādara, ja lieto kvalitatīvu eļļu.

Vēl puse no tiem 5% nemaz nedomā kaut ko tādu darīt vispār jebkad.
Auto elektronika, Vadu vilkšana, TDI. Jauta PM.
Nestandarta auto elektronikas darbi.
Chiptuning
Atslēgu kodēšana
imobilaizeri PM
26-265-465

Nestandarta auto elektronikas darbi.
Chiptuning
Atslēgu kodēšana
imobilaizeri PM
26-265-465
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Un otra puse no 5% nezina, kas ir galva.Kaross wrote:Problēma jau tajā, ka to zina labi ja 5% šo auto lietotāju un pārējie galvas nocelšanu vai tamlīdzīgus remontus pozicionē kā kapitalku.GG. wrote:Irrelevant. Protams, ka tā notiek VISIEM tiešās iešprices dzinējiem. Un tāda liksta piemeklē tos kuri sēņo. Ja sāk raustīties tukšgaita, noceļ galvu, sapucē un saliek atpakaļ. Ja raustās un neliekas ne zinis un gaida kad noķīlēs vārsts, tad jau LLP. Biežāk kā 200kkm tas točna nav jādara, ja lieto kvalitatīvu eļļu.![]()
![]()
Vēl puse no tiem 5% nemaz nedomā kaut ko tādu darīt vispār jebkad.

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Kāpēc tad tā notiek ar to tiešo iesmidzināšanu? Vaitad tai tiešājai iesmidzināšānai nav jānodrošina preciza degmaisijuma sagatavošana un līdz ar to pilniga sadegsana, lai nekas tāds nerastos? Vai es kaut ko nesaprotuGG. wrote:Irrelevant. Protams, ka tā notiek VISIEM tiešās iešprices dzinējiem. Un tāda liksta piemeklē tos kuri sēņo. Ja sāk raustīties tukšgaita, noceļ galvu, sapucē un saliek atpakaļ. Ja raustās un neliekas ne zinis un gaida kad noķīlēs vārsts, tad jau LLP. Biežāk kā 200kkm tas točna nav jādara, ja lieto kvalitatīvu eļļu.

ERm. Tiešā iesmidzināšana, atsķirībā no ne-tik-tiešās nesmidzina gar vārstu, līdz ar to vārsts tā īsti netīrās. Un kāpēc, lai paloiktu netīrs? Egr [censored].KarlisS wrote:Kāpēc tad tā notiek ar to tiešo iesmidzināšanu? Vaitad tai tiešājai iesmidzināšānai nav jānodrošina preciza degmaisijuma sagatavošana un līdz ar to pilniga sadegsana, lai nekas tāds nerastos? Vai es kaut ko nesaprotuGG. wrote:Irrelevant. Protams, ka tā notiek VISIEM tiešās iešprices dzinējiem. Un tāda liksta piemeklē tos kuri sēņo. Ja sāk raustīties tukšgaita, noceļ galvu, sapucē un saliek atpakaļ. Ja raustās un neliekas ne zinis un gaida kad noķīlēs vārsts, tad jau LLP. Biežāk kā 200kkm tas točna nav jādara, ja lieto kvalitatīvu eļļu.
- Micuks
Varbūt ne īsti par tēmu, bet varbūt kāds zinātājs var apskaidrot
Par Audi S4 2.2 20vt Aan, dzinēji to resurss, piekari, kādi tur bloķi un kāda principa ?

Par Audi S4 2.2 20vt Aan, dzinēji to resurss, piekari, kādi tur bloķi un kāda principa ?
20vt - dzinējs labākais kas bija no 5 cil.Micuks wrote:Varbūt ne īsti par tēmu, bet varbūt kāds zinātājs var apskaidrot![]()
Quattro generation II
https://en.wikipedia.org/wiki/Quattro_( ... ve_system)
Tev tak tas vis jāzin no galvas?

Last edited by kars on 26 Jan 2016, 18:18, edited 1 time in total.
Кто разбирается тот разбирается...