Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.
Šitais nav tas kas Riga labu laiku tirgojas ar kkadu custom izpludi un itka ar kaltajiem virzuļiem?? Par samera lielu ciparu?
P.s berniba fapoju uz šo auto, bet tagad kka hz un tomer loti gribas lai mani tagad ar to kads izvizina. Loti ceru uz tavu atsaucibu. Un lai labi ripo!
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
-AF- wrote:Šitais nav tas kas Riga labu laiku tirgojas ar kkadu custom izpludi un itka ar kaltajiem virzuļiem?? Par samera lielu ciparu?
P.s berniba fapoju uz šo auto, bet tagad kka hz un tomer loti gribas lai mani tagad ar to kads izvizina. Loti ceru uz tavu atsaucibu. Un lai labi ripo!
Nop. Viss stock un no Igaunijas. Kādreiz izbraucienā pavizināšu
-AF- wrote:Šitais nav tas kas Riga labu laiku tirgojas ar kkadu custom izpludi un itka ar kaltajiem virzuļiem?? Par samera lielu ciparu?
Nop. Viss stock un no Igaunijas. Kādreiz izbraucienā pavizināšu
Tad labi, jo zinu ta shkuningota auto saimnieku. Ok naudu nezheloja, bet auto skaneja pec zhurkas ar izpuvushu izpūtēju un hz kāpēc bet īsti negāja..... Bet gaidu tad izbraucienu
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
Palaidu Tevi uz Bauskas šosejas, lai tiec iegriezt Rimi sastrēguma laikā. Aizgāji,pazaudēdams pusi radzes Patīkama kombinācija krāsas tonim + disku izvēlei. Salons tiešām standartā ir tik debīls ar 101 lādīti, plauktiņiem, kur neko nevar normāli salikt?
lesis wrote:Palaidu Tevi uz Bauskas šosejas, lai tiec iegriezt Rimi sastrēguma laikā. Aizgāji,pazaudēdams pusi radzes Patīkama kombinācija krāsas tonim + disku izvēlei. Salons tiešām standartā ir tik debīls ar 101 lādīti, plauktiņiem, kur neko nevar normāli salikt?
Paldies
Nu ir tur 101 lādīte, bet diezgan parocīgi