tur ir kaross savu cipu uzlicis
braukt jau var normali bet tiko grib pavilkt vins izslid uz bridi un aiziet
intercara cali meigina ieskaidrot ka divmasnieki uz ciposanu esot nepateicigi
skaida. wrote:tur ir kaross savu cipu uzlicis
braukt jau var normali bet tiko grib pavilkt vins izslid uz bridi un aiziet
intercara cali meigina ieskaidrot ka divmasnieki uz ciposanu esot nepateicigi
Uzmeklee lietotaaju Juris_V (ir gan sheit, gan Audi-Style)... zinu, ka vinjsh gribeeja paariet uz vienmasnieku. Tik nezinu cik taalu ar to ir ticis.
Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli
Ex VW Golf MK4 TDi ziemsitis nenormāli.
///M57 uz programmas nenormāli
TDR. LV
Esmu nedaudz pabraucis ar VW Bora 4motion ar 130zs tdi un vienmasnieku - nepatika. Katru reizi paātrinoties starp 2 un 2,5 k apgriezieniem uz kuzavu bija vibrācija. Respektīvi, katru reizi pēc pārslēkšanās kaut kas vibrē.
Tā naudas summa nav tik liela, lai liktu vienmasnieku, ja auto paredzēts ikdienai.
Turklāt, pie katras sajūga maiņas nav jāmaina sprarats. Varbūt pietiek tikai ar sajūga maiņu.
Turklāt, ņem vērā, ka uz LUK spararata nevar uzlikt SACHS sajūga disku un otrādi.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
nezinu isti kas man ir ar spararatu jo nekadas skanas nav tik cik liekas ka ar 5-6atrumu dodot miza jutama maza vibracija
kolegis teica ka vizuali vini visi izskatas beigti
Vibrācija var būt no arī no dajebkā cita, ja visur viss ir salikts jauns un esi pilnībā pārliecināts, tad var mainīt, bet vai vajag...
Es teiktu, ka neaiztiec to verķi kamēr viņš negrab. Uz aci tik tiešām neko viņam pateikt nevar.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
janocel karba un japaskatas kas tur ar disku jo ar slidosu nav arsana
katra zina palasot atsauksmes no vienmasnieka liekas ka tas ir lets bet skals pasakums jo grabot tuksgaita parsledzoties un noslapejot
ja grozs ir normāls un nav dedzis, var mēģināt pārkniedēt sajūgu, kas izmaksā nosacītas kapeikas. pats braucu ar pārkniedētu jau 50k km, nekādu problēmu
Heisā benzīngalvas ! Nepopulārs jautājums par '96. Gada e36 digitālo klimu. Lieta tāda ka pa vidējām gaisa šahtām nāk aukts gaiss, bet uz stikla pūš karsto. Pagūglēju, bet neko jēdzīgu neatradu. Kas varētu būt konkrēti pie vainas? Ezis, vārsts vai jāgaiso?