smith wrote:*Sicram wrote:
baa

šis izklausās pēc kārtīga letiņa: pamācību izlasiji ? Nē, bet krāsns labi aizdegās !

Izlasi pamācību, tur jābūt ievad lekcijai labai.
telefons un ceļojums:
https://www.facebook.com/marcis.gaujeni ... 608&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
ceru, ka redzi. ok, tur ir daži kadri ar gopro 3, laikam black.
edit
visas bildes "apstrādātas" telefonā

Redzu visu. Itkā jau ok, bet nu gribējās kko vairāk kā telefonu. No tā canona tiešām būtu bail dēļ tā mazā izmēra, bet kā kamera jau izskatās ļoti labi. Taču, vai iespējas tai kamerai mazajai arī nav ierobežotas dēļ tā izmēra? Domāju par to, ka varbūt ir neparocīgi ar viņu rīkoties. Kabatā turēt gan jau ērti
Starp citu, GoPro 3+ black ir manā nākošmēneša plānā. Vasarā man ieplānotas kāzas un domāju, ka būs jautri kkādās atrakcijās viņu izmantot, pafilmēt kko un tā.
Pirmkārt, kāzās kaut ko čakarēties pašam ir MEGA FAIL.. ok es saprotams, velku deķīti uz savu profesionālo darbību BET .. nav to vērts..
Esmu dzirdējis neskaitāmu stāstus par to, ka kāzās vai nu fotogrāfs piedzeras, vai arī man brālēns māk fočēt viņš visu izdarīs pa 50e.. esmu bijis līdzīgā situācijā, un tas bija sūdīgi.
Otrs ir tas, ka cik esmu pētījis, un cik izdomājis, tad labāks pirkums ir Gopro4 Silver.
Kāpēc ? Tāpēc ka tā ir autonoma kamera, tai nevajag telefonu utt un izmērs ir tāds pats kā gopro visi pārējie..
Vai arī tad var skatīties XIAOMI Yi, šis modelis ir VERY hot.. par 150e tu vari dabūt WOW kādu komplektu.
Aparāts ir ļooti labs, ja tu zini kas ir CaK ( cilvēks ar kameru ) Tad viņš daudz ar to filmē, un esmu arī viņa to veŗki pamēģinājis, esmu šokā cik labu attēlu viņš spēj piedāvāt.
Kāpēc es tādu nelietoju, lasīt rindu par to, ka nav ekrāna.
XIAOMI Yi kāpēc vēl ir labs ? Tam ir sony matrica un visi citi sīkumi. šogad viņiem tip būšot jaunā kamera, redzēs kāda tā būs..
Bet nu es visu laiku fantazēju par gopro4 silver. Tas manai acij šobrīd liekas vissss tīkamākais + ekrāns.