Kāds no iepriekšējās lapas K-Jet faniem varētu šo sistēmu no široka saimnieka par labu cenu atpirkt, lai ne tikai vārdos, bet arī darbos nodemostrētu savu mīlestību pret to santehnikas šedevru.

this.Kurbads wrote:Maini vien nost to mēslu.
Kāds no iepriekšējās lapas K-Jet faniem varētu šo sistēmu no široka saimnieka par labu cenu atpirkt, lai ne tikai vārdos, bet arī darbos nodemostrētu savu mīlestību pret to santehnikas šedevru.
My brother have a Volvo 850 turbo intercooler to sale ! SO FAAAAAAST

. Pirmā problēma bija ka mani ar TTD isvieda ārā no garāžas
. Pirmā problēma bija ka mani ar TTD isvieda ārā no garāžas  jo TTD aiz garāžām gravā iesvieda e36 bamperi un es biju uztaisijis nereālu bardaku garāža. Kā kompensāciju no TTD saņēmu garāžu kurai jumts tecēja kā no sieta
 jo TTD aiz garāžām gravā iesvieda e36 bamperi un es biju uztaisijis nereālu bardaku garāža. Kā kompensāciju no TTD saņēmu garāžu kurai jumts tecēja kā no sieta  sapratu ka tik slapjā garāžā neko neizdarīšu aizdevos uz DK.
  sapratu ka tik slapjā garāžā neko neizdarīšu aizdevos uz DK.  ![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif) Pēc 9 mēnešiem piegriezās un atbraucu atpakaļ uz LV. Visu laiku biju domājis par personīgo garāžu un te vienu dienu ss.lv ieraugu ka tiek tirgota dubultā garāža. Pašam nebija laika apskatīt un aizsūtiju čomu. Jumts tek, durvis gāžas ārā, bet ir arī plusi - elektrība 220v un 3 fāžu 400v.
  Pēc 9 mēnešiem piegriezās un atbraucu atpakaļ uz LV. Visu laiku biju domājis par personīgo garāžu un te vienu dienu ss.lv ieraugu ka tiek tirgota dubultā garāža. Pašam nebija laika apskatīt un aizsūtiju čomu. Jumts tek, durvis gāžas ārā, bet ir arī plusi - elektrība 220v un 3 fāžu 400v.  tāka var darboties un  pielietot arī nopietnus instrumentus
 tāka var darboties un  pielietot arī nopietnus instrumentus   . Nākošajā dienā bija manā īpašumā.
 . Nākošajā dienā bija manā īpašumā.

)
 )

ir vel pa īsu. Tam vecajam krieviniekam uzlikšu jaunus gredzenus un fiksāku motoru tad vaidzētu but ok.
 ir vel pa īsu. Tam vecajam krieviniekam uzlikšu jaunus gredzenus un fiksāku motoru tad vaidzētu but ok.
 )
 )My brother have a Volvo 850 turbo intercooler to sale ! SO FAAAAAAST

Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.