Piedāvāju pafilosofēt par 4cyl atmo benzīna izpūtēju.
Šobrīd jettai ir DDM garaž™ izpūtējs. Izpūtējam principā ir tikai viena normāla daļa - gala bundulis, ko es nopirku jaunu. Lai uzspētu uz datumu kad izbrauciens bija paredzēts, salipināju visu no seata (motora donora) izpūtēja daļām, kur jau bija kāds pamatīgi sapisis visu. Tā kā izbrauciens nenotiek, jāseved viss kārtībā.
1) detaļai nr. 1 ir nahrenizēta tā daļa kas pilda gofras funkciju, značit vajag gofru izpūtējā vai likt citu daļu;
2) detaļai nr. 1 tā daļa kur ir flancis ir nogriezta un ievārīta 60mm rore, es izpūtēju biju pievienojis ar to trubu kurai abus galus var savilkt, bet tas īsti neder, jo ir tendence šļukt nost;
Ņemot vērā augstāk minētos punktus, kāds ir verdikts par detaļu nr. 1. Ņemt nost un likt citu, lai nav jāpišas ar papildus gofru, flanča neesamību un pārāk lielo izejas izmēru?
edit: tikko apskatījos ka detaļa nr. 1 laikam ir ABF specifiska un sāku šaubīties vai no kāda savādāka dzinēja varētu paņemt
Es biju domājis varbūt nopirkt oem izpūtēja gabalus, bet tagad rakstot šķiet ka tas tāpat neietu cauri, jo nevēlos klusinātāju pirms gala bunduļa(detaļa nr. 6 (ja nav tur buduļa, tad tāpat jātaisa tas gabals no rokas)). Man ABF'am paredzētais bundulis nr. 5 ir, bet tas ir domāts priekš auto ar lielāku izpūtēja tuneli un man jettai tas knapi ielien (tā ka tur ir kāds centimetrs līdz grīdai pa perimetru) un bunduļa pozīcijas dēļ izpūtēja truba braucot sitas pret bleķi kas ir pieskrūvēts zem tuneļa. Domāju ka būtu par skaļu bez tā bunduļa un kā tas ietekmētu jaudu ja tur nekā nebūtu? Viens variants ir nopirkt mk2 paredzēto bunduli, bet jaudīgākajam dzinējam bija 140hp (man ir 150), tas bundulis nebūtu par restriktīvu?
TL;DR Man ir normāls gala bundulis un sākot ar downpipe viss ir slikti un es nezinu ko un kā labāk iesākt. Protams, jāsataisa, lai tas izpūtējs nav restriktīvs un lai nebūtu par skaļu priekš TA

.
P.s. Cik noprotu, tad oem izpūtēja diametrs ir 55mm