Gitucis wrote: ↑17 Nov 2019, 18:57
Bet pats auto bija totāli jebanutijs! Gultņus mainīju katrā ritenī pa 2x, līdz beigās izdomāju likt pašus lētākos, kas nogāja arī vis ilgāk. Visu laiku kaut kādi besīgi un dažreiz svarīgi sīkumi lūza, kas man prasīja daudz laika un nervu

un tad tā briesmīga paziņojumu skaņa panelī, no kuras pat čalim var bērnu piebaidīt...
Man ar E39 identiska pieredze.

Gultņus pa divām reizēm uz katru ratu var mainīt, hadenē liec dārgas vai lētas detaļas, tāpat viss pizda pēc gada.

Ok, es braucu 60k km gadā, bet auto ir uz r17 un baloniem, bez M piekares, nevis ar R19 un izoleni.
Taču man tāpat bija manāmi zajebal to hlamu remontēt. Nosprāga NAVI bloks, nosprāga pečkas venķiks, tamlīdzīgi, debīli sūdi ik pa brīdim...

Motors+kārba gan nekādas problēmas nesagādāja, divas sprauslas no šrota nomainīju, vēl kaut kādi sīkumi, bet idejiski, tik lej un brauc. Viss pārējais gan izbesīja kārtīgi. Un nē, nepirku par 1500eur nobrauktu hlamu - zolīds, normāls auto. Auto pats par sevi gan sasodīti patīkams, ērts, braukt tiešām prieks, jaudas pietiek, patēriņš neliels.